Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי הפורום.

לפני כשנה רכשתי מצלמת אבטחה מסוג AW200 וכיוונתי אותה על דלת הכניסה. לאחר תקופת ניסיון חינם עשיתי מנוי לאפליקציה של שיומי והמצלמה עושה בדיוק מה שאני רוצה: מקליטה לכרטיס הזיכרון, ומייצרת לוג עם כל אירוע בו הייתה תנועה של אדם לעבר הדלת - וניתן לצפות באפליקציה ב10 שניות וידאו מהענן מכל אירוע כזה. כמובן אני יכול לצפות באופן חי במצלמה ולראות חבילות שמונחות ליד הדלת וכו'.

לאחרונה הוספתי מצלמה מסוג BW400 סולארית על מנת לצלם את החניה. מאחר והחניה מעט מרוחקת מהבית קניתי דגם סולארי על מנת לחסוך סלילת קו חשמל. התקנתי את המצלמה בגובה כ4 מטר ואני ממש מאוכזב.

קודם כל המצלמה רוב הזמן "ישנה". ואם אני נכנס לאפליקציה ומבקש לראות את הצילום שלה - אני קודם כל רואה את הצילום ה"מת" מהפעם הקודמת שצפיתי. ורק כשאני "מעיר" אותה אני מקבל צילום "חי" - וזה יכול לקחת אפילו חצי דקה עד שאני מקבל תמונה. ואם אני צופה לאורך זמן - אני מקבל אזהרה שהמצלמה עלולה להתחמם.

הפעלתי את פונקציית הרישום בלוג על תנועה של בני אדם, כדי לראות מי נכנס לכיוון החצר. כמעט תמיד המצלמה לא מבינה שהיא רואה בן אדם בתנועה. אני חושב שהיא בכלל לא פעילה, עד שאני "מעיר" אותה. יש גם פונקציה של רישום כלי רכב, כשמה שמעניין אותי כמובן הוא פגיעה של רכב אחר בתנועה ברכבים שלי. אבל ברגע שאני מפעיל את ההתראה על כלי רכב הלוג נשמר באופן כמעט רציף על הרכבים שלי שחונים ולא זזים. חסר ערך..

בכרטיס הזיכרון של היחידה הפנימית המצלמה לא שומרת שום דבר מאחר ואין אירועים בלוג.

אני לא יודע אם הקושי נובע מההתקנה הגבוהה של המצלמה, מזה שהיא מכבה את עצמה או שבכלל לא ניתן לעשות איתה את מה שרציתי.

עדיין לא התחלתי תשלום חודשי על הוספת המצלמה הזאת לאפליקציה כי בנתיים היא ממש לא מועילה. לא נראה לי ששירות בתשלום יהיה יותר טוב.

אם יש למישהו ניסיון אחר, או הגדרה שניתן לשנות אשמח לעצה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...