Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו זוג עם ילדה בת שנה וחצי וכלבה. גרים בת״א, ללא חניה פרטית. 

מבחינת נסיעות - כרגע כמה פעמים בשבוע לאיזור חולון וחזרה לת״א, וסופ״שים רוצים אופציה לנסיעות.

היום אנחנו עם הונדה ג׳אז מתחילת העשור הקודם. מחפשים משהו גדול יותר, אבל לא גדול מדי (כי... ת״א). חשבנו על היברידית, מבחינת ירוק וחיסכון, אבל לא נתאבד על זה.

מה כן חשוב - צריכת דלק סבבה, כן רכב מהשנים האחרונות (נניח 2020 או 2021 ולא לפני), לא ענק כאמור, שיחזיק טוב את הכביש כי הילדה נוסעת מאחורה, ושלא יהיה צפוף.

הייתה לנו מחשבה על קאמיק, אבל אני חושב שהוא לא מאוד חסכוני, וגם הבנתי שהביטוח מאוד יקר.

אנחנו יכולים להשקיע כ-70 אש״ח, אבל אם תחשבו שלהשקיע כעת 100 אש״ח ייתן תמורה הרבה יותר טובה לאורך זמן, בשמחה גם כן.

נשמח לסיוע.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

קיה נירו היברידית יכולה להתאים לדרישות, אבל אחת כזאת עם נתונים טובים משנתון 2020-21 לא תיכנס לתקציב של 70 אלף₪. איפשהו סביב 85 אלף₪ כבר ניתן למצוא רכב ראוי.

אני כבר אומר - הביטוחים לרכבים היברידיים לא זולים, גונבים אותם יותר ויותר בשנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הנסועה שאתה מתאר אינה גבוהה - אני מנחש שסביב 10,000-15,000 ק״מ בשנה, כך שנושא צריכת הדלק משני. יותר חשוב שהרכב יהיה אמין ושהביטוח לא יקר. 

אני לא מכיר מקרוב את הקאמיק, אבל יש לה אחות שנראית לי תפורה עליכם - הסקאלה, שעושה שימוש באותה מערכת הנעה ויש לה בגאז׳ מכובד. החיסרון הוא האורך, 10 ס״מ נוספים. ויש בת הדוודה הקצרה ארונה, אבל מצריכה בדיקת ההתאמת הגודל, בעיקר תא המטען. ומה שנכון לכל קבוצת פולקסוואגן - יש צורך להתרגל לתפעול נכון שת תיבת ההילוכים. מבחינת ביטוח הסיאט יחסית זולות, אין לי ניסיון עם סקודה.

הצעה שלי - סוזוקי קרוסאובר מדגם 1017 ומעלה. יהיה מרווח ואמין, החסרון הוא שמבחינת מערכות עזר לנהיגה הוא בפיגור של כמה שנים. או סוזוקי ויטארה שקצת יותר קצרה (ותא המטען יותר קטן) ויקרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, vladclar כתב:

קיה נירו היברידית יכולה להתאים לדרישות, אבל אחת כזאת עם נתונים טובים משנתון 2020-21 לא תיכנס לתקציב של 70 אלף₪. איפשהו סביב 85 אלף₪ כבר ניתן למצוא רכב ראוי.

אני כבר אומר - הביטוחים לרכבים היברידיים לא זולים, גונבים אותם יותר ויותר בשנים האחרונות.

תודה רבה, ולאד. 
נירו מאוד מאוד ארוכה, אז קצת פחות מתאימה. ממה שראיתי, 2021 כ-100 אש״ח ביד שנייה.

ממש תודה!

לפני 4 שעות, sperial כתב:

הנסועה שאתה מתאר אינה גבוהה - אני מנחש שסביב 10,000-15,000 ק״מ בשנה, כך שנושא צריכת הדלק משני. יותר חשוב שהרכב יהיה אמין ושהביטוח לא יקר. 

אני לא מכיר מקרוב את הקאמיק, אבל יש לה אחות שנראית לי תפורה עליכם - הסקאלה, שעושה שימוש באותה מערכת הנעה ויש לה בגאז׳ מכובד. החיסרון הוא האורך, 10 ס״מ נוספים. ויש בת הדוודה הקצרה ארונה, אבל מצריכה בדיקת ההתאמת הגודל, בעיקר תא המטען. ומה שנכון לכל קבוצת פולקסוואגן - יש צורך להתרגל לתפעול נכון שת תיבת ההילוכים. מבחינת ביטוח הסיאט יחסית זולות, אין לי ניסיון עם סקודה.

הצעה שלי - סוזוקי קרוסאובר מדגם 1017 ומעלה. יהיה מרווח ואמין, החסרון הוא שמבחינת מערכות עזר לנהיגה הוא בפיגור של כמה שנים. או סוזוקי ויטארה שקצת יותר קצרה (ותא המטען יותר קטן) ויקרה.

תודה רבה!

יש סיבה שעדיף את הסקאלה על פני הקאמיק מבחינתך? 

ומעניין מה שכתבת, בנוגע לנסועה. לא חשבתי על זה כך. ממש תודה! אקרא על הכול.

אגב, היונדאי קונה, או ventue, לא רלוונטיות בעיניך? (אולי משהו שכתבתי גורם לזה שיהיו פחות רלוונטיות, כמובן).

שוב תודה גדולה

פורסם

הסקאלה היא גירסת סטיישן של הפוביה. הקאמיק היא גירסה ג'יפונית.- קצרה וגבוהה מהסקאלה.

מה שאני מציע הוא לגשת לסוכנות סקודה או למגרש לייסינג ולהתרשם משתיהן, רק אתה יכול לקבוע איזו תצורה מתאימה לצרכיך. כך גם לגבי דגמים אחרים. בכלל, סיור בסכנויות ומגרשים רלוונטיים חאפשר לך התרשמות בלתי אמצעית, ועם ממצאיה אתה מוזמן להמשיך להתייעץ כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

הסקאלה היא גירסת סטיישן של הפוביה. הקאמיק היא גירסה ג'יפונית.- קצרה וגבוהה מהסקאלה.

מה שאני מציע הוא לגשת לסוכנות סקודה או למגרש לייסינג ולהתרשם משתיהן, רק אתה יכול לקבוע איזו תצורה מתאימה לצרכיך. כך גם לגבי דגמים אחרים. בכלל, סיור בסכנויות ומגרשים רלוונטיים חאפשר לך התרשמות בלתי אמצעית, ועם ממצאיה אתה מוזמן להמשיך להתייעץ כאן.

קיבלתי - תודה על הסיוע ועל ההמלצות!

פורסם
בתאריך 26.3.2025 בשעה 10:33, orsa כתב:

תודה רבה, ולאד. 
נירו מאוד מאוד ארוכה, אז קצת פחות מתאימה. 

קיה נירו דור קודם יחסית לא ארוכה - אורכה 4.35 מטר. 

פורסם

אני רוצה לזרוק אותך לכיוון אחר, אם אתה גם ככה רק במרכז ובנוסף אין לך חניה פרטית, למה לא אוטו תל \ דומיו?

אני יודע שזה לא מה ששאלת, אבל אולי מבחינה פיננסית ואפילו לוגיסטית ביום יום זה עושה יותר שכל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 3 שעות, avizaz כתב:

אני רוצה לזרוק אותך לכיוון אחר, אם אתה גם ככה רק במרכז ובנוסף אין לך חניה פרטית, למה לא אוטו תל \ דומיו?

אני יודע שזה לא מה ששאלת, אבל אולי מבחינה פיננסית ואפילו לוגיסטית ביום יום זה עושה יותר שכל.

זו שאלה טובה! 

יש לנו כל מיני משתנים שכן מצריכים רכב

א. כיסא תינוק שקצת הורס ספונטניות בנסיעות

ב. כלבה שאי אפשר להביע באוטו תל בעיקרון

אבל זה בהחלט רעיון מעניין, תודה על זה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...