Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים כתבתי לכם על הבעיה שיש לי במזגן באוטו שהמזגן לא מוציא אויר קר ושיוצאים רעשים מהמדחס... ובכן... סוף סוף היום הלכתי למזגניסט מומחה שעשה לי בדיקה למערכת המיזוג ומסתבר שיש לי דליפה מהרדיאטור הפנימי של המזגן שנמצא כנראה אי שם מתחת לדשבורד ונאמר לי שצריך להחליף את המייבש ואת הפילטר ואת הרדיאטור הפנימי והוא נתן לי הצעת מחיר של 1600 ש"ח

מדובר במזדה 1.8 מודל 2000

ארצה לציין שלאחר מכן הלכתי גם למוסך מורשה של מזדה ושם נאמר שזה יעלה לי בסביבות ה 2000 שקל.

שאלתי היא האם המחירים סבירים ביחס לתיקון שנדרש...

שאלה נוספת היא מאיפה אני יכול להשיג חלקים אלו משופצים או גנובים מאיזה כפר ערבי אם מדובר במקום שיכול להביא לי חלקים אלה מרכב גנוב ושיצא לי זול כל העסק

מחכה בקוצר רוח לתשובה...

ממני: בן-עמי

פורסם
שאלה נוספת היא מאיפה אני יכול להשיג חלקים אלו משופצים או גנובים מאיזה כפר ערבי אם מדובר במקום שיכול להביא לי חלקים אלה מרכב גנוב ושיצא לי זול כל העסק

מחכה בקוצר רוח לתשובה...

ממני: בן-עמי

צר לי על זה שראיתי את השאלה שלך רק עכשיו.

אם אתה מחפש חלקים גנובים - לא כאן .

בעצם לדעתי אין לך בכלל מה לעשות כאן. אתה יכול לשים את השאלה שלך בפורום של:

http://www.ganav.co.il

שלום לך !

(עם כל העונים שתגובותיהם נמחקו הסליחה. אין שום סיבה לתת לאחד כזה עזרה).

פורסם
אין לך טיפת בושה? :evil:

אתה שואל בפורום איפה אפשר לקנות חלפים גנובים?

אני מאחל לך מכל הלב שיגנבו לך את הרכב בדיוק יומיים אחרי שתשכח לחדש את המקיף.

:evil::evil::evil::evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...