Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצול בתביעת ביטוח

yanivnu

פוסטים מומלצים

יש לי נזק ברכב, שמורכב משבר בפנס, ופגיעה בפגוש. 

אני מעוניין לפנות לחברת הביטוח רק על שבר בפנס - כי יש לי כיסוי פנסים..., ואילו פגיעה בפגוש אתקן לבד. - וכל זה כדי שלא ירשם לי תביעה. 

לדברי הביטוח  אמרו לי שאין דבר כזה. צריך לתבוע על הכל, והחשש שהחלפת הפנס עם תיקון הפגוש יעבור את ה5000 ואזי ירשם לי תביעה. 

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מנסה קומבינה כדי להוזיל עלויות ומתייעץ עם אותה חברת הביטוח שבעקרון מעוניינת לגבות ממך השתתפות עצמית ולעלות פרמיה בשנה הבאה.

לאיזו תשובה ציפית?

תיגש לפחח לקבלת הצעת מחיר לתיקון הפגוש בלבד.

אם הוא קרוע, עשוי פלסטיק, והרכב שלך יחסית חדש - יכול להיות שתצטרך בכל מקרה להפעיל את הביטוח. פגוש חדש יכול בקלות לעלות 5000₪ עוד לפני צביעה.

ואז כבר לא משנה מי מחליף פנס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי אצל פחח , מדובר בשפשפוף ושקע קל. 1500 שח- תיקון קל וצביעה

אני מעוניין להפעיל את הביטוח רק על הפנס. למה קומבינה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי יש לך יותר מנזק לפנס...

הפנס הוא חלק מתאונה יותר גדולה שלא מכוסה ע"י אותו הביטוח.

אם תיגש לבית העסק שעובד עם ביטוח פנסים ( זה ביטוח נפרד מהביטוח המקיף שלך),  כמו שזה נראה עכשיו, עם פגוש שנפגע, יגידו לך - סליחה, זאת תאונה  שאתה צריך לסדר מול ביטוח מקיף.

בדיוק כמו במקרה של תאונה שצריך להחליף מכסה מנוע ושמשה קדמית, אתה לא יכול לגשת לביטוח שמשות,  להחליף רק אותה ע"ח הביטוח,  ואת מכסה מנוע להחליף.לבד אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה מוריד מהפרק את האפשרות הזאת, אני מציע שתבדוק בתנאי הפוליסה שלך בפרק העוסק בביטוח פנסים ומראות.

להלן ציטוט מתנאי הפוליסה שלי (ליברה):

"הכיסוי יהא תקף גם אם נגרם באותו אירוע נזק/ים לחלק/ים נוספ/ים בכלי הרכב, ובתנאי שניתן יהיה לתקן את הנזק לפנס/מראה מבלי לפרק חלקים נוספים בכלי הרכב, ובתנאי שיוצג טופס אי הגשת תביעה כמצויין בסעיף 2.7 לעיל".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה אוטו זה? פנס קידמי או אחורי?

למכוניות עממיות לא מאוד חדשות לפעמים אפשר לקנות פנס משומש או תחליפי במחיר השתתפות עצמית בביטוח פנסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...