Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת SUV משומש עד 120K

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי התלבטות ואשמח אם תוכלו לעזור.

יש לי כרגע יונדאי טוסון שנת 2018 (אנחנו משפחה עם 3 ילדים גדולים, צריכים אוטו גדול יחסית), לא חייבים שבעה מקומות.
בסך הכל האוטו אמין ונוח מאד, החסרונות הם ביצועים קצת עייפים וצריכת דלק גבוהה (זה הדגם עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי). אבל הוא מתיישן ואני רוצה להחליף למשהו קצת יותר חדש ויותר חסכוני.

התקציב הוא 110K-120K, הנסיעה ביום יום תהיה עירונית ובטווח קרוב אבל מדי פעם טיולים רחוקים יותר בסופי שבוע.
ואלו המועמדים שעל הפרק כרגע (אני יודע שיש עוד אופציות אבל אלו מודעות קונקרטיות):

1. ניסאן x-trail tecna 2x4 שנת 2021 דיזל, כ-50K ק"מ
יתרונות: גדול ומרווח, חסכוני יחסית.
חסרונות: כבד ואיטי, דגם קצת מיושן, יש בעיות עם מנועי הבנזין - האם מוכרות בעיות עם הדיזל ?

2. סקודה קארוק Ambition מנוע 1.5 שנת 2022, כ-50K ק"מ
יתרונות: אמינות (אני מקווה, לא מצאתי עליו דברים רעים), שימושיות, צעיר בשנה מהאחרים.
חסרונות: קצת קטן מהאחרים וגם מהיונדאי הקיימת. עלול להיות צפוף.

3. MG EHS משנת 2021 כ- 40K קילומטר.

יתרונות: חסכוני בגלל הנסיעות הקצרות של אמצע השבוע (על סוללה), מרווח יחסית, ביצועים
חסרונות: סיני, נוחות נסיעה בעיר (שם הוא יבלה רוב הזמן).

אז דבר ראשון אני אשמח אם אתם מכירים בעיות וצרות ידועות במכוניות האלו כדי שאדע ממה להימנע ומה לבדוק. מה רמת האמינות של כל אחד מהם ?
שנית, מי מהם נראה לכם שעדיף לקנות ?

תודה רבה

פורסם

יש לי סיאט אטקה שכמעט זהה לקארוק כבר למעלה משנה כרכב ליסינג מהעבודה.

מרווח הפנים במושב האחורי ובתא המטען מפתיע מאוד לטובה יחסית לממדים החיצוניים.

הקארוק עדיפה על האטקה בעיקר באיכות תא הנוסעים והמולטימדיה.

מנוע ה-1.5 של vag מספק ביצועים נהדרים ומנסיוני האישי אמין מאוד (בטקה נהגתי כבר 45k קמ ללא תקלות ולפניה היתה לי אוקטביה 1.5 שעברה ב-4 שנים 132k קמ ללא תקלות)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...