Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש להחליף את הפאביה 2013 ידנית שלי במשהו אחר באותו הסגנון, מתלבט בין עוד פאביה או איביזה בשנתון יותר חדש.

הרכב יעבור בין 20-30 א' ק"מ בשנה.

דרישות בסיסיות:

5 דלתות

גיר ידני

אמינות בסיסית (חוץ מטיפולים רגילים, במשך 6 שנים בפאביה הייתה רק תקלת חשמל אחת שנבעה מקצר בחוט חשמל שהיה מתחת למושב ומנגון חשמלי של הבגז' שהתקלקל כתוצאה מהשטיפה)

שקט יחסית במהירות של מעל 100 קמ"ש

שיהיה יפה (אני גבר בן 30 שלא רוצה לנהוג בפיקנטו)

אם יש עוד הצעות לרכבים כאלה בסגנון אז אשמח לשמוע

פורסם

כבר אין ממש אופציות בשוק, והידניות היחידות שנשארו אינן יפות. אולי תעלה קטגוריה אחת ותחפש סיוויק

פורסם

אין הרבה אופציות - זה בעיקר ג'ולייטה ולאון.

פה ושם לפעמים צצים כל מיני דגמים נדירים כמו סדרה 1/A CLASS/V40

בגלל שאין הרבה אופציות - מציע לך לסנן חיפוש ביד2 לפי תיבת הילוכים ידנית עם נפח מנוע מעל 1.4 (כדי להחריג את כל המיני).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הפאביה הידנית הגיעה עם אבזור דליל וסלון שניראה פשוט.

הייתי מחפש רנו קליאו ידנית מהדור האחרון.

• רעיון גרוע 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם.

במידה ואשקול (בטעות) גיר אוט' לרכבים הנ"ל (פאביה / איביזה / לאון), מי תעמוד בקטגוריה של אמינות בסיסית בלי מחלות רקע ונסיעה שקטה יחסית?

פורסם (נערך)

הגיר בפאביה/איביזה/לאון זהה (חוץ מהלאון קופרה שבהן יש DSG6), אם אתה מחפש סופר מיני אוטומטית עם אמינות טובה - מאזדה 2 יכולה להיות אפשרות טובה.

עריכה אחרונה על ידי Tal7
פורסם

לגיר הרובוטי בגרמניות יכולה להיות בעיה במכטרוניק או בלאי מצמדים, כול אחר בעלות של כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...