Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי ביפו ליד מדרכה אפורה ביום שבת בצהריים וקיבלתי דוח 250 שח. לא היה שום שלט המורה על איסור. ביקשתי את דוח תיעוד העבירה . הדבר היחיד שיש הוא תמרור 30 מטר קדימה שמורה שאסור לחנות . ככל הידוע לי תמרור פועל קדימה ולא אחורה ולמרות זאת קיבלתי דוח מקומם. הגשתי ערעור.  האם כדאי להישפט על כך אם לא יבטלו ? בוודאות דוח לא מוצדק. תודה מראש 

פורסם

בדו"ח מצוין הסעיף שבגינו ניתן.

יש מקומות שאוסרים בחניה גם בלי תמרור, מתוקף תקנות התעבורה.

תעלה את הדו"ח עם טשטוש פרטים מזהים, וצילום של המקום (אפשר גם מגוגל מפות אם אין לך משהו עדכני) ואז אולי נוכל לעזור.

פורסם

רק לחזק את @Be roo- אנשים לא מודעים לתקנות. מתחיל בהגבלות כמו 12 מ' מצומת או 20 מ' מתחנת אוטובוס, ומסתיים במקום בו מוצב מעקה בטיחות להולכי רגל. ממליץ לך להכיר את תקנה 72 לתקנות התעבורה, שבדרך כלל מועתקת לחוקי העזר העירוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

או מול תחנת אוטובוס מתחת לרוחב מסוים של כביש.

שיתחילו לאכוף סתם חניות המפריעות לתנועה 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כנראה חנית באיזור הטיילת ביפו (קרוב לים), יש שם רחוב צר דו סיטרי, נתיב לכל כיוון, שהחניה בו אסורה משני הצדדים ולשני הכיוונים.

תתנחם בעובדה שרק קיבלת דוח ולא גררו את הרכב, ובדרך כלל גוררים במיוחד בשבתות (תוספת של עוד כמה מאות שקלים), אם זה באותו מקום אז יש שם אפילו כמה תמרורים לכל אורך הכביש משני הצדדים, ויותר מזה אפילו בהיעדר תמרור כשרכב חונה הוא למעשה חוסם את נתיב הנסיעה, שזאת הפרעה ממשית לתנועה ומצדיקה דוח חוקי ותקין.

 

הסיכויים שיזכו אותך לא ממש גדולים (אולי כן), ואם תבקש להשפט, קח בחשבון שהשופט יכול גם לקבוע כפל קנס או יותר.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...