Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת ה 3008 החדשה.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי אתמול נסיעת מבחן של חצי שעה על הרכב 10 דקות ממנה בכביש מהיר על 100 קמש השאר בתוואי עירוני.

אני בעלים של 3008 משנת 2019 עם 180כ"ס חשבתי להתקדם לדגם החדש אני כרגע אחכה עם זה ואשקול שוב בהמשך כי גם לא ידועה לי אמינות יחידת ההנעה וגם מרגיש לי שהמחיר יקר מדי ביחס לתמורה.

ההתרשמות שלי בקצרה כי הרב נכתב כבר:

חיצונית האוטו ממש יפה ומיוחד. תא נוסעים מדהים בעיניי סופר מודרני ועדכני עם חומרים איכותיים. אפשר גם לסדר מחדש את הלחצני קיצור דרך ועוד כל מיני גימיקים מגניבים לגמרי. אהבתי. ה-AA עבד מעולה אלחוטי.

המרווח מאחורה באמת פחות ממה שציפיתי (יש לי 2 מתבגרים ועוד ילדה בת 8 שבטוח יהיה להם צפוף). אני 190 ס"מ כיוונתי לי את המושב ואז ניגשתי לשבת מאחורה והברכיים נגעו עמוק במשענת. אפילו בדגם הקודם זה לא ככה. גם הרוחב לא וואו בכלל.

מבחינת רעשים הרכב שקט מאוד לא יודע על איזה רעשים תומר דיבר. המתלים עושים עבודה מצוינת בשיכוך מהמורות, בורות ופסי האטה.

מבחינת יחידת ההנעה חלקה ושקטה לא הצלחתי להרגיש בכלל את המנוע החשמלי כשהוא משתלב עם הבנזין. הרכב מספיק זריז לתנועה עירונית ויש לו יציאה זריזה מאוד מהמקום. בעליה לכביש מהיר הדוושה הייתה ברצפה ובאמת לקח לו קצת זמן להתארגן על עצמו ופה באמת הרגשתי שיחידת ההנעה קצת חלשה (מזכירה בקצב צבירת מהירות משפחתומטית 1600 מלפני עשור) אין הדבקה של הגב מהטורבו והכל נורא לינארי ומשעמם.

בקיצור סה"כ רכב נחמד אבל כנראה שלא יהיה הצלחה כמו הדגם הקודם.

תוספת אגבית, בגלישה בפקק בלי לגעת בגז הרכב מתקדם רק עם המנוע החשמלי (לדעתי גם ברוורס זה ככה) ככה שעל הנייר אמור להיות בלאי מופחת למצמדים (שהם רטובים ואמורים להיות עם אמינות טובה יותר) , הזמן יגיד.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

פורסם

תומר הדר במבחן שלו ציין לטובה את המרווח מלפנים כולל את הקונסולה העניק שמפרידה בין הנוסע לנהג,
אז הוא שהוא נמוך מהממוצע מכיוון  שאחרת הקונוסלה גוזלת מרווח רגלים יקר מאוד מהגבוהים וגם לנוסע יש תחושה של צפיפות,

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.12.2024 בשעה 21:08, איציק נ. כתב:

לטסלה יש בעיות משלה, אצל אף אחד לא הכל וורוד.

עיקר התלונות נסוב סביב:
1. איכות נמוכה של גג הפנורמי\שמשה קדמית - נסדקים מאוד בקלות, בחלק מהמקרים ללא התערבות גורם חיצוני.

2. מצבר מתח נמוך שנוטה למות (לדעתי - בטרם עת)

3. יש לא מעט שגם פגשו בעיות בממיר מתח.

4. שירות שירות שירות. תורים של חודשיים עד שמכניסים את הרכב למוסך - יש לא מעט שממש מתוסכלים מזה.

5. הגה מתקלף אבל זה באמת "בקטנה" (זו לא תקלה משביתה).

6. יש גם תקלות אחרות פחות נפוצות, אבל זה לא שהרכב נטול תקלות לחלוטין. לא קיים כזה דבר.
ולמרות זאת: טסלה זאת חוויה, והלוואי והיתה לי אחת, אבל אני אומר בזהירות: לא בטוח שאיכות החומרים משתווה לאיכות של יצרנים מהמערב (וכן, יש אנשים שזה חשוב להם ויהיו מוכנים לשלם יותר ולקנות משהו אחר, גם אם על הנייר הביצועים פחות טובים).

נראה מתי הגרסה העדכנית של מודל וואי תגיע לארץ - לכאורה חלק מהדברים שופרו

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...