Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לג' זה קשור למהירות והזווית שהתנגשת עם האוטו... כל כך חבל על האוטו גם לדעתי צריך לתבוע תצורה של הקבלן ושתהיה החלמה מהירה ליפיפיה שלך!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכבוד

יפתח ידידי היקר

הידוע בכינוי:לנצ'יהוליסט

ראשית מאחל לך המון בריאות, ובהחלט אל תשכח לתבוע כל שקל על כך+תוספת

של עוגמת נפש וכו'...

צר לי על הלנצ'יה,בכלל בזמן האחרון ,מישהו שם עין הרע על לנצ'יות,

תפו תפו תפו מלח שום בצל...חמסה חמסה חמסה....

ע"ע הלנצ'יה פריזמה סימבול של magician,שהלכה לעולמה סתם כך. :shock:

שוב המון המון בריאות.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

טוב לשמוע שעל פניו ממראה עיניים הנזק לרכב הוא קטן (בתקווה שהוא לא משמעותי) אך העיקר שאתה לא נפגעת קשה מידי. מאחל לך החלמה וחזרה מהירה לשיגרה smily1373.gif

פורסם

אייי, ממש כואב לשמוע וממש קשה לתאר את הטמטום של מע"צ.

איזה קבלנים הם מחזיקים לעצמם שם, כנראה לא לחינם התאבד איציק הרשקוביץ בעבר.

הכי חשוב תהיה בריא, החלמה מהירה.

לבי האוטו אפשר להחזירו לכביש ומצבו הקודם ואף יותר טוב, לאט לאט.

המון בריאות והצלחה בתיקון הרכב.

I feel LEGACY

פורסם

חבל, פשוט חבל. בגלל שיש אנשים כל כך אטומים שלא מודעים להשלוכתיהם נדפקים האנשים התמימים.

לדעתי, כל אלה שנפגעו תתבעו תביעה מרוכזת את הקבלן בעזרת עורך דין שיודע את עבודתו.

פורסם

ממש מצטער לשמוע , מקווה שהמכונית שלך תהיה בסדר והכי חשוב , שאתה תהיה בסדר

ד"א איך אתה מרגיש ?

לדעתי, כל אלה שנפגעו תתבעו תביעה מרוכזת את הקבלן בעזרת עורך דין שיודע את עבודתו.

אבא שלי עורך דין ( עכשיו הוא עושה דוקטורט ) אם אתה רוצה אני יכול לדבר איתו והוא יעבוד איתך על איזה משהו נגד הקבלן
פורסם

חדשות רעות....

רוצים להשבית לי את הנסיכה :cry:

אני נלחם כרגע עם חברת הביטוח, מקווה לטוב

ובקשר לקבלן, הוא עוד לא יודע מה מחכה לו...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
תתחיל להכין תיק תביעה נגד הקבלן.

שיממן הטסת חלקים מאיטליה אם צריך...

הצעד הראשון שאמור להיות וכמובן תיק תביעת ביטוח במקרה שמשהו קרה לך ......

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יפתח, אתה יכול לברר מצב של קבלת סכום הרכב פחות מספר אחוזים מסוים ואת הרכב עצמו בחזרה, ולשפץ אותו...

הסרט כאן הוא שהרכב מקבל הורדה מהכביש לאלתר, ובשביל להחזיר את חייב להעביר אותו בוחן וזה סרט רע.

כואב, כואב הלב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חדשות רעות....

רוצים להשבית לי את הנסיכה :cry:

אני נלחם כרגע עם חברת הביטוח, מקווה לטוב

ובקשר לקבלן, הוא עוד לא יודע מה מחכה לו...

לא תאמין שזה בא ממני, אבל - לא רע ולא נעליים.

חברות ביטוח נלחמות בשיניים כדי לא להשבית.

אם הם רוצים להשבית - סימן שממש אין שום ברירה, ואם לא ישביתו יעלה לך ים כסף לתקן את הנזק כי חברת הביטוח תפצה אותך רק חלקית לפי מחירון פינרוס או משהו בסגנון...

תשבית, קבל מחירון במזומן וחפש אחרת.

HFturbo

פורסם

למה להשבית? הכריות יצאו?

אולי שווה לך לקבל את הסכום המקסימלי שהם יכולים לתת מבלי להשבית (55% כמדומני) ולנסות לאתר חלקים לאט, או אפילו להוסיף קצת מהכיס. הבעיה עם המכוניות האלו שברגע שחב' הביטוח לא מצאה חלקים, המחיר שנקבע הוא מחיר לחלק מקורי חדש וזה עולה כמשקלו בזהב. לבד ועם סבלנות וכל למצוא חלקים חליפיים, משומשים או לייבא לבד ולהשאיר אותה על הכביש.

אם הרכב משופר ומושקע מאוד (ולאור היכרות עם בעליו הקודם יתכן והוא כזה) יתכן שיהיה ניתן להעלות את שוויו הביטוחי. אצל אחד מחברי המועדון היה מקרה כזה לא מזמן, והוא הצליח בכך, אך הרכב שלו מעט יותר מיוחד.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לא תאמין שזה בא ממני, אבל - לא רע ולא נעליים.

חברות ביטוח נלחמות בשיניים כדי לא להשבית.

אם הם רוצים להשבית - סימן שממש אין שום ברירה, ואם לא ישביתו יעלה לך ים כסף לתקן את הנזק כי חברת הביטוח תפצה אותך רק חלקית לפי מחירון פינרוס או משהו בסגנון...

תשבית, קבל מחירון במזומן וחפש אחרת.

אריה אתה מרגיש טוב?? יש לך חום??? :shock:

הסיבה שאינני מעוניין להשבית היא רגשית, למרות שאני בסך הכל שבועיים עם הרכב ורובכם עדיין לא ראיתם אותו.

חלקים? יש...

שאסי? יש...

קאפה טורבו בצבע כחול מטאל? אולי קיימות 4 בארץ...

ןמה עם ביטוח שרק עכשיו התחלתי לשלם... הרי אם הרכב יושבת הפוליסה תלך לעזאזל ואני אפילו לא התחלתי לשלם אותה!! ואם אני יקנה קאפה אחרת אני יצתרך לבטח אותה מחדש, קחו בחשבון את תוספת העדר התביעות ואת מחיר הביטוח לכשלעצמו בשמיים.... (קרוב ל 6000 ש"ח-רק מקיף [אני בן 22])

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אתה לא אשם בתאונה ולכן תקבל את כל הפרמיה בחזרה - חברת הביטוח תתבע את הקבלן על כל הנזקים..

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...