Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי היתי במוסך להחלפת גומיות למסרק הגה ולאחר החלפתן ההגה לא חוזר לאחר סיבוב..יש לציין שהיה תקין לפני החלפת הגומיות..המכונאי טוען שזה לא באשמתו ולא רצה לקחת אחריות ..מה דעתכם?

פורסם

ההגה קל לסיבוב או קשה? אצלי המשאבת הגה לא תקינה ואין לי הגה כח ואז לא חוזר, אולי משהו בחיבור כבלים התנתק..

אם ההגה קל ורגיל ורק לא חוזר אני לא מכיר אירוע כזה וממה זה נובע...

פורסם

קורה לא מעט שבעלי מקצוע לא מוכנים לקחת אחריות על נזקים. 

יש לך שתי אפשרויות:

להילחם, כלומר, להתעקש מול המוסך ואם ההתעקשות לא עוזרת, להגיש תביעה קטנה. 

להמשיך הלאה ולגשת למוסך אחר. 

אישית הייתי בוחר באפשרות השנייה. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, ronrobin כתב:

תעשה כיוון גלגלים 

יכול להיות שזה יפתור את הבעיה, אם אין תופעות נוספות. אם יש בעיה במערכת ההיגוי, מכון פרונט טוב גם ישים אליה לב.

פורסם

תודה על התשובות ..הרכב עבר טסט וההגה רך וחוזר למחצה בזמן הסיבובים אבל בסטיות קלות חייב ליישר כל הזמן ..תקלה שלא היתה קיימת רציתי לדעת אם זה יכול לקרות בזמן העבודה במוסך ואם אני אמור לתקן על חשבוני

פורסם

למה לא תספר לנו לפי הכללים באיזה רכב מדובר? שנצטרך לנחש אם זו הנעה קדמית או אחורית?

בכל מקרה נדרש כיוון פרונט מלא על מנת להמשיך לפתור את הבעיה.

ואם אכן החליף רק גומיות, זה באמת לא משנה את האורך של זרועות ההגה. אם סובב את הזרועות תוך עדי עבודה, זה יכול לחרבש את כיוון הפרונט.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בשביל להחליף את גומיית המסרק מפרקים את התפוח הגה. 

על מנת שהכל יחזור בדיוק כמו שהיה, המכונאים בדרך כלל סופרים את מספר הסיבובים בהברגה של התפוח, ובהחזרה מבריגים את אותו מספר הסיבובים, כך התפוח חוזר לאותו מקום וכיוון הגלגלים לא אמור להשתנות.

כנראה לא עשו את זה או לא עשו כמו שצריך וזווית התכנסות הגלגלים Toe in/Toe out השתנתה. 

בעיקרון בדיקת כיוון גלגלים זו פעולה משלימה שצריכים לעשות אחרי פירוק תפוח הגה גם אם ספרו את מספר הסיבובים.

אם לא מצליח להסתדר עם המוסך, תגש למכון פרונט ותבקש לעשות כיוון גלגלים, זה משהו כמו 150 ש"ח. מאמין שאחרי כיוון גלגלים זה יסתדר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...