Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נוהג כבר כ10 שנים על גולף ידנית שנת 2001.

מאוד אוהב את הרכב אבל כבר מרגיש צורך לשדרג.

מתלבט בין כמה רכבים ואשמח לשמוע קצת חוות דעת (תקציב באיזור 100K, עושה בסביבות 15K ק"מ בשנה, הרוב בינעירוני ולא מעט פקקים).

גולף מנוע 1.5 טורבו, 2019-2020.

מאזדה 3 האצ'בק מנוע 2.0, 2018-2019.

קיה סיד האצ'בק מנוע 1.4, 

טויוטה קורולה האצ'בק מנוע 1.8, 2019-2020

פורד פוקוס מנוע 1.5, 2020-2021

אשמח לשמוע דעות בעד/נגד.

תודה!

פורסם

אני הייתי בוחר שוב בגולף דור 7.5.

נהגתי 4 שנים ו-132k קמ בסקודה אוקטביה דור 3 עם מנוע 1.5 (רכב ליסינג מהעבודה) בתוואי דומה - הרבה נסיעות בינעירוניות והרבה פקקים בירושלים ובת"א.

הרכב הפגין אנינות נהדרת ויחידת ההנעה הזו נפלאה ונעימה מאוד (אני ממשיך איתה קדנציה שניה בסיאט אטקה 1.5 גם היא מהעבודה,).

פורסם

תעשה נסיעות מבחן.

אני לא נהגתי בכל הרשימה כאן, אבל הגולף יותר טובה מכל אלה שכן ניסיתי.

ואם אתה לקוח מרוצה מהגולף דור 4 תהנה גם מהדור 7.5 המצויינת. לצערינו אין להשיג בארץ גיר ידני אבל גם אצל המתחרות אין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

את הגולף אתה מכיר ומעריך.

המאזדה זה הדגם הקודם, הייתי מסיר מהרשימה. הדגם הנוכחי איכותי יותר אבל יקר משמעותית ומחירי הביטוח גבוהים גם לדגם הקודם. 

הקיה לדעתי פשוטה יחסית לאחרות שציינת. 

הקורולה לדעתי דיי משעממת ומחירי הביטוח גבוהים. 

הפורד פחות איכותית מהגולף אבל מחירי הביטוח והטיפולים יחסית זולים, היא חזקה יותר אבל ההיצע נמוך מאוד. 

הייתי עורך נסיעת מבחן על הפורד והגולף ובוחר אחת מהן. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...