Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אמור לעלות תיקון שריטה קלה מאוד והמלצה על אדם הגון

socket775

פוסטים מומלצים

היי

קנינו שבוע שעבר את הרכב אחרי התייעצות כאן

יש 2 דברים קטנים שמשגעים את אשתי ואני אשמח לשמוע את דעתכם

1. בתוך האוטו זה נראה כאילו משהו אדום נשפך ולא משנה מה אני עושה הצבע הזה לא יורד - מה ניתן לעשות ואיך ?

IMG_2341.thumb.jpg.86c31925f9fd691fcddaef4666e8dd0a.jpg

2. יש שריטות קלות בצד ימין של הרכב וזה פחות נעים לה בעין - איפה ניתן לתקן דבר כזה במחיר של לא יותר מכמה מאות שקלים

image.thumb.jpeg.941ceaeef112d70a30fd7c89094285e5.jpeg

תודה

IMG_2342.HEIC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפגוש זה פחח לעבודה מקצועית, אם תציין אזור מגורים אפשר יהיה להמליץ על פחח טוב באזור.

לגבי הפלסטיק ניקית עם תכשיר ייעודי?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, yulianx כתב:

לגבי הפגוש זה פחח לעבודה מקצועית, אם תציין אזור מגורים אפשר יהיה להמליץ על פחח טוב באזור.

לגבי הפלסטיק ניקית עם תכשיר ייעודי?

ניסיתי עם מנקה חלונות, ומגבונים עם סבון כלים

האם יש משהו ייחודי? יש לך אולי את שמו ?

לגבי פחח אני גר בכפר סבא

יש לך הערכה גסה כמה דבר כזה צריך לעלות ? אם זה יותר מכמה מאות אז כבר לא משתלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפנים - להשתמש בחומרי ניקוי סטנדרטיים. להמנע מחומרים חריפים או ממיסים למיניהם, שיגרמו נזק הרבה יותר חמור. יתכן שתצטרך להתרגל ללכלוך.

לגבי הפגוש - יהיו עוד הרבה פגיעות כאלה. או להתרגל או להזמין צבע לתיקון לפי קוד הצבע של הרכב. מדובר בבקבוקונים של כמה מ״ל שעולים כמה עשרות שקלים באיביי ודומיו. או לשאול את הפחח שלך אם נותר לו בקבוקון מתיקון של רכב בצבע דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, sperial כתב:

לגבי הפנים - להשתמש בחומרי ניקוי סטנדרטיים. להמנע מחומרים חריפים או ממיסים למיניהם, שיגרמו נזק הרבה יותר חמור. יתכן שתצטרך להתרגל ללכלוך.

לגבי הפגוש - יהיו עוד הרבה פגיעות כאלה. או להתרגל או להזמין צבע לתיקון לפי קוד הצבע של הרכב. מדובר בבקבוקונים של כמה מ״ל שעולים כמה עשרות שקלים באיביי ודומיו. או לשאול את הפחח שלך אם נותר לו בקבוקון מתיקון של רכב בצבע דומה.

מדובר בmg zs 2018

בצבע לבן איך אני יודע מה הקוד צבע שלי ?

ראיתי אייבי כל מיני ערכות ב30 שקל להסיר שריטות...הזמנתי סתם לקטע..מעניין אם זה עובד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוד הצבע מופיע בהזמנת הרכב מהיבואן, ואם אין לך אותה חפש על לוחית הזיהוי שנמצאת בד״כ בתא המנוע על השפה הקדמית בקרבת מנגנון הנעילה, אבל יכולה להיות במקום אחר, בד״כ מצויין בעמודים הראשונים של ספר הרכב (המדריך לנהג).

עריכה: מצאתי ספר רכב בריטי של mg zs שאיני יודע מאיזה שנה הוא, ושם מצויינת לוחית זיהוי על קורה B מימין (צד הנהג באנגליה). אז חפש על קורות B. קוד הצבע מופיע בד״כ באחת השורות התחתונות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, socket775 כתב:

אתה אולי יכול לומר לי מה סדר גודל של תיקון הנקודות השחורות בפח ?

הנקודות השחורות לא על פח הרכב אלא על הטמבון הקדמי שעשוי לרוב מפלסטיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הפחחים לא ממש אוהבים לבצע תיקונים נקודתיים עם מכחול והתאמות צבע אלא פשוט מעדיפים לצבוע את כל הפגוש

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למדתי להתעלם מהפגיעות האלה - תצבע ובעוד שבוע או חחודש יהיו חדשות.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...