Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין מקורות שמע דיגיטלייים - השרשור הכולל והמקיף לאודיופיל שיעז

פוסטים מומלצים

משפחת הסורסים הדיגיטליים הבאה - נגני היי-אנד\רזולוציה גבוהה 

מדובר בפתרון נייד במקורו - לנסיעות ודרכים אבל גם פתרון שלא מעט משתמשים בו לתחום הביתי.

האבות הקדומים של הפתרונות האלו הינם מוצרי הIPOD של אפל ומוצרי הווקמן של סוני. 

והאמת שגם בתחום הרכב זה כבר מאוד נפוץ לראות אותם בשימוש - הפעם הראשונה שאני זוכר שראיתי אחד כזה ברכב היה איפשהו ב2014-15.

ניתן למצוא לא מעט מותגים כבר שמייצרים פתרונות כאלו הבולטים ביותר מבינם יהיו אסטל אנד קרן (AK), FIIO, SONY WLAKMAN, שאנלינג 

אני בעצמי רכשתי SONY NW-A105 משומש מחנות ביפן - סתם מסקרנות, להתנסות איתו, המסך שלו קטן מידי כמובן ולא נוח ומערכת ההפעלה שלו מיושנת ולא עומדת בקצב של הרצת אפליקציות סטרימינג. בהזרמת אודיו דרך USB לא שמתי לב למשהו יוצא מגדר הכלל בפן האיכות - כן הוא מעולה אבל השימוש בו היה קצר מידי. 

יצא לי לשמוע קצת ברכב שלי דרך AK - לא זוכר את הדגם המדוייק - בקרת ווליום מרשימה, איכות? לא שמתי לב למשהו שונה. 

לכמה חברים יש פיו M11 וM23 - מאוד מרוצים. 

היתרונות של הפתרונות האלו - ניתן להזרים דרכם בUSB ובחלקם אופטי ואפילו קואקס דיגיטל.

רובם מבוססי אנדרואיד אז בעצם כמעט כל אפליקציות הסטרימינג נתמכות בהם וכמובן אם מנגנים קבצים לוקאליים (שמורים בתוך המכשיר) אז מקבלים את היכולות המלאות של המכשיר על גבי קובץ לא דחוס שגם לא משודר עם דחיסה כלשהיא.

ומשפחה נוספת של סורסים - DSP משולב נגן ייעודי 

למשל - AUDISON BIT PLAY ומוצרי אודיסון. (ניתן לנגן בצורה כזו דרך UBS וגם דרך WIFI) 

BEWITH MIRROR 1 - המראה המרכזית לרכב (מוצר בן 20 לפחות לדעתי וכנראה החלוץ הראשון בתחום הזה) 

DSPים של זפקו מהסדרות האחרונות - מגיעים עם נגן משולב בתוך שלט הווליום. זה גם אומר מוצרי GOLDHORN שהם בעצם מבוססי זאפקו. 

AUNE שהם גם הראשונים לתמוך בDSD 

וכמובן DSP שמאפשרים חיבור USB ישיר אליהם מכל נגן נוסח רזולוט למשל ואם אני זוכר נכון גם לאודיוטק פישר וגם למוסוקני יש מודולים לחיבור USB - לא בטוח כאן ב100 אחוז. 

image.png.5f531d22b345b586ed8151f537f15268.pngimage.png.39c7a92781f6f97da582e97d5478faee.pngimage.png.563cb000f8d1caa65544dd4843f67645.pngimage.png.12ed4a91d71104fcb11877518b01ed89.png

image.thumb.png.57b24171243bde6754dc68cabfb27af5.png

• אהבתי 1
  • מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אני רוצה לדבר קצת על משפחה ספציפית של מקור שמע דיגיטלי - סטרימרים

אני באופן אישי עד היום בעצם עוד לא השתמשתי בפיתרון מבוסס סטרימר למעט ממירי BT HD.

היתרון בסטרימרים הוא שניתן לשלוט בהם בעצם מכל מכשיר שמסוגל להריץ אפליקציה ששולטת בהם, ניתן לשלוט בהם דרך מסך מגע.

יש להם בד"כ פלאגינים או אפשרות ישירה להתקין עליהם אפליקציות סטרימינג מכל סוג וגם כונן לוקאלי או כניסת USB. 

כמעט לכל מותג שמכבד את עצמו היום יש פתרון סטרימינג משלו אבל אחד ספציפי שעניין אותי מאוד ושקלתי אותו באופן רציני כפיתרון לרכב הנוכחי שלי הוא VOLUMIO 

מדובר בעצם בפתרון סטרימר מבוסס PC מבית RASPBERRY PI (מהדורת לינוקס עצמאית משלהם וחומרה עצמאית משלהם שנקראת רספביאן - יש היום כ5 גרסאות חומרה שונות - לרכב המומלצות הן 3+4 למיטב ידיעתי ב5 יש בעייתיות לחבר מסכי מגע) + כרטיס קול ייעודי לרספברי PI (יש ממירים דיגיטליים, יש DACים תלוי בסוג הפתרון שאתם בונים) ואפליקציית VOLUMIO. 

עכשיו - VOLUMIO היא בפני עצמה מערכת הפעלה לסטרימר שמיועדת לשוק ההיי-אנד והאולטרא היי-אנד הביתיים - והיא גם האפליקציה שמתקינים על הסמארטפון או הטאבלט או הPC ששולט על הסטרימר... 

אחד מסרטונים רבים על הפתרון הסופר מעניין הזה:

למה ירדתי מזה? 

מצאתי פתרון אחר שהתאים לי יותר (הרבה יותר והוא ההבא בתור) 

חברים רבים טענו שזה לא רספונסיבי מספיק בשביל להשתמש בו ברכב. 

הפלאגין שלהם לדיזר (שזו אפליקציית הסטרימינג שאני משתמש בה - הכי נוחה לי) - לא באמת עובד. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

עכשיו אני רוצה לדבר קצת על משפחה ספציפית של מקור שמע דיגיטלי - סטרימרים

אני באופן אישי עד היום בעצם עוד לא השתמשתי בפיתרון מבוסס סטרימר למעט ממירי BT HD.

היתרון בסטרימרים הוא שניתן לשלוט בהם בעצם מכל מכשיר שמסוגל להריץ אפליקציה ששולטת בהם, ניתן לשלוט בהם דרך מסך מגע.

יש להם בד"כ פלאגינים או אפשרות ישירה להתקין עליהם אפליקציות סטרימינג מכל סוג וגם כונן לוקאלי או כניסת USB. 

כמעט לכל מותג שמכבד את עצמו היום יש פתרון סטרימינג משלו אבל אחד ספציפי שעניין אותי מאוד ושקלתי אותו באופן רציני כפיתרון לרכב הנוכחי שלי הוא VOLUMIO 

מדובר בעצם בפתרון סטרימר מבוסס PC מבית RASPBERRY PI (מהדורת לינוקס עצמאית משלהם וחומרה עצמאית משלהם שנקראת רספביאן - יש היום כ5 גרסאות חומרה שונות - לרכב המומלצות הן 3+4 למיטב ידיעתי ב5 יש בעייתיות לחבר מסכי מגע) + כרטיס קול ייעודי לרספברי PI (יש ממירים דיגיטליים, יש DACים תלוי בסוג הפתרון שאתם בונים) ואפליקציית VOLUMIO. 

עכשיו - VOLUMIO היא בפני עצמה מערכת הפעלה לסטרימר שמיועדת לשוק ההיי-אנד והאולטרא היי-אנד הביתיים - והיא גם האפליקציה שמתקינים על הסמארטפון או הטאבלט או הPC ששולט על הסטרימר... 

אחד מסרטונים רבים על הפתרון הסופר מעניין הזה:

למה ירדתי מזה? 

מצאתי פתרון אחר שהתאים לי יותר (הרבה יותר והוא ההבא בתור) 

חברים רבים טענו שזה לא רספונסיבי מספיק בשביל להשתמש בו ברכב. 

הפלאגין שלהם לדיזר (שזו אפליקציית הסטרימינג שאני משתמש בה - הכי נוחה לי) - לא באמת עובד. 

אני עבדתי עם סטרימר של IFI הוא מעלה, עולה מהר עם מערכת הפעלה VOLUMIO. אני השתמשתי עם הרדדיסק בגודל 2 טרה, עם קבצים HI RES מחובר ישירות לסטרימר ב - USB וגם סטרימר של אפליקציה TIDAL CONNECT 🥰 מכשיר מעולה הרבה יותר טוב מאנדרואיד

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

IFI-AUDIO הם מותג היי אנד - המחירים בהתאם כמובן. 

בין זה לבין עלות של פרוייקט רספברי יש פער עצום כמובן - ומאוד לא מפתיע שגם יהיה פער בביצועים בפן מהירות העבודה והעליה שלהם. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני בעצם מגיע - לסורס הדיגיטלי האחרון שאסקר בשלב הזה - הנוכחי שאני משתמש בהם 

טאבלטים מבוססי WINDOWS

מה מיוחד בהם כל כך? 

בד"כ טאבלט יהיה או מבוסס אנדרואיד - או שהוא יהיה IPAD 

יש אבל גם כאלו שמריצים עליהם WIN8,10,11 

מה שמיוחד בהם הוא כמובן מערכת ההפעלה - עם טאבלט מבוסס WIN לא רק שאני יכול גם להריץ את כל האפליקציות שלי דרך דפדפן או דרך ממשק שהוא שונה מאנדרואיד - אני גם יכול להתחבר לDSP ברכב שלי ולשלוט בכל הפונקציות שלו ולכוון אותו. 

אבל אני יכול גם להשתמש בכל כרטיס קול שבא לי, כל DAC או ממיר - בעצם אני לא מוגבל כאן בפתרונות כי זו מערכת ההפעלה עם התמיכה הכי גדולה בשוק. 

ויותר מזה - כל עולם הסאונד בWIN הוא גם מאוד מתקדם - יש טענה שWIN7 הכי מתאימה לפרוייקטים כאלו - אבל אז לא היה לי תמיכה במסך הטאצ' כנראה בטבלטים שלי. 

בסופו של דבר הגעתי לפתרון הזה בגלל שנהרס לי בקר הווליום של הDSP שלי - פעמיים... וכנראה בגלל קצר שהיה לי במגבר ובאופן החיבור היחודי בינו לבין הDSP שלי - החלטתי לנסות למצוא פתרון עקיף ובסוף הגעתי לפתרון נפלא אבל זה דרש ממני לעבוד עם WIN.

הטאבלט הראשון - MICROSOFT SURFACE GO  - דור ראשון

image.thumb.png.d75fdbcb718008073c337e28199ee807.png

וכאן האמת ששמעתי בפעם הראשונה שלי הבדל - מובהק! בינו לבין כל סורס אחר שהיה לי ברכב עד עתה. 

החלפתי את הסמסונג A70 שלי בPOCO X6 PRO - זה פתח לי אפשרויות מתקדמות לתמיכה בLDAC (שפעלו אוטומטית בלי יכולת ניהול בA70 ) אבל כבר ברגע שחיברתי את הPOCO בUSB לSMSL 

במקום בBT לBCON - הרגשתי שיש הבדל גם בעוצמת השמע, גם בבהירות אבל הבדלים ממש קטנים. 

אבל כשאני מחבר את הסרפייס הזה - זה כבר הבדל מהותי ושמיע - כולל הניקיון של הדברים - והכי מורגש זה הפאנלים ברכב שאם מקודם היו מורגשים מהם זמזומים קלים ברגע של באס נמוך ומתמשך - הם נעלמים לחלוטין כשאני עובר לסרפייס. 

קניתי את הסרפייס הזה ב350 שקלים ממישהו ביפן דרך איביי - וחצי שנה אחרי הסוללה שלו התחילה להתנפח. 

החלפתי את הסוללה בחנות מובייל אבל המסך שלו נצרב מהחום... 

הוא תקין, עובד ואפשר להנות ממנו אבל בזמן הזה הזמנתי עוד טאבלט. 

HP X2 PRO 612 G2 

image.png.7dc58a1ad997b25af5a550d0626b9a05.png

ובאופן מפתיע - עם אותו USB DOCKING שמחובר לאותו הSMSL - השמע ממנו שונה מזה שבסרפייס, הווליום בו נמוך יותר והסאונד קצת פחות בהיר רק ש... גם הוא נקי באותה מידה. 

יכול להיות שזה בגלל הTINY11 שמריץ את הסרפייס לעומת WIN11PRO שמריץ את הHP הזה אבל ההימור שלי זה שמדובר בהבדלי חומרה. 

יש לי טאבלט נוסף שנקנה ביחד עם הסרפייס והוא SURFACE PRO 3 

הGO הוא 10 אינטש 

הPRO 12.3 והוא נקנה בעיקר כמחשב לבית, לנסיעות בעלות של 800 שקלים כולל המקלדת המקורית שלו וכן גם כן מאיביי. 

הHP יקח את מקומו של הPRO והPRO כנראה יהווה תחליף לGO שמתישהו - אחליף לו את המסך. 

יש גם טאבלטים סיניים שמריצים WIN - כאשר שני המותגים המוכרים שבינם יהיו TECLAST וCHUWI והם מצויינים גם כן. 

הפוסט הבא ידבר קצת על "רפרנס דיגיטלי" 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל בין המחשבים העוצמות והניקיון הוא: 

OP Amp, שלום שלום נכנסת לעולם שלי, ברוך הבא.

בתמונה - את מציצה בRabbit Hole בדרך מאוד לא צנועה יש לומר, לדעתי בבית שמש היו סוקלים אותך על פחות, שיקסה! לכי מכאן! את לא יודעת לאיפה את נכנסת!

IMG_9687.webp.6f603288b96b262e3dfc6c9e6873afce.webp

IMG_9688.thumb.jpeg.abee70c504530699ba0539f18032e089.jpeg

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

opamp היה רלוונטי אם הייתי משתמש בטאבלט מיציאת אזניות או אם הייתי משתמש בsmsl כdac

אני מחובר לsnsl בusb ישירות וממנו אופטי לdsp דרך מעקף מובנה בbcon.

לא ברור לי איפה נכנס opamp בטווח שהוא דיגיטלי לחלוטין וההמרה לאנלוגי מתבצעת באותו הdsp בכל אותם המקרים. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה טובה האמת

איך OP AMP אנאלוגי נכנס בטווח הדיגיטלי שזה העברת דאטה וסנכרון על ידי שעון על פניו,

אז על אותו משקל אפשר לשאול איך FIIO M11 מוצהר SNR 111

וFIIO M23 

SNR 123

זה רק דאטה נכון?

אז זהו שלא הוחלף שם OP AMP וזה נותן אימפקט

זה מחשב עם לוח, וחשמל, והפרעות מעולמך packet loss בלוח,

ככל שהסינגל חזק יותר הוא פחות נתון להפרעות.

(גם בסקייל/סיסטם קטן כמו דאק או טאבלט)

גם אם הן זניחות זה מצטבר, ספק כוח OP AMP הכל ביחד האלקטרוניקה הבחירת רכיבים הלוח התכנון, הכל משפיע גם על החלק הדיגיטלי.

או בוא ניקח דוגמא אחרת,

איך מגוון כרטיסי קול נותנים תוצאות שונות בבדיקת הSPDIF או הUSB או הCOAX

אחד 110 אחד 120 SNR, ארי זה רק דאטה נכון?

כנס לaudiosciencereview ותראה עשרות מכשירים שנמדדים אחרת ביציאה האופטית/דיגטלית.

הפרעות קיימות ומשפיעות תמיד.

למה הATOTO גרוע באופטי וFiio מעולה?

בלי קשר OP AMP זה רכיב שקיים כמעט בכל לוח היום, גם אם אין שם אודיו הוא חיוני כמו קבל ויש לו אימפקט.

• אהבתי 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין אותך אבל הsmsl הוא זה שממיר לאופטי והוא נשאר אצלי זהה בכל המקרים.

מה שמשתנה כאן במקרה הזה, זה מה שמתחבר אליו בusb בלבד אבל גם שם כנראה יש הבדלים מסויימים שמשפיעים על הsmsl 

לא יכול לאמר בוודאות אם זה נגזרת של מערכת הפעלה או החומרה של הטאבלט.

שניהם מעולים אפרופו! אבל הסרפייס ממש רמה אחת מעל השאר לבינתיים.

• מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין תך במחשבה שנייה, יש סיכוי שהOP AMP זניח כאן, בכל אופן החשמל זה קטע הקריטי, אז זה שוב חזרה לקטע של הקבלים, ספק כוח סוללה ותקני USB(יש כאלה שנותנים 15 וואט וכאלה שהמקס שלהם זה 2.5 וואט), אם הOP AMP מסוים נכנס בשרשרת ייצוב והגברת החשמל בדרך? אני מעריך שהסיכוי הוא די גבוהה אבל שוב זה חשמל לא סינגל אז זי לא קריטי כנראה.

מה שאני לא מבין זה איך הם משנים הOP AMP שהוא בצורה אפקטיבית במכשירים כמו דאקים או נגנים שהם הוא משמש כמגבר ובהתאם משתפר התוצאות של היציאה האופטית, SPDIF/COAX,

יש פה טריק...

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן - אני גם חושב יותר לכוון של אספקת כוח. 

כרגע אעבור לעוד נושא אחד שבעיני קשור לסורסים דיגיטליים - וזה מושג ה"רפרנס". 

כל חובב ואוהד בתחום הזה יודע שרפרנס זה אחד הדברים הכי חשובים כשמבצעים טיונינג - כוון למערכת. 

סגנון מוזיקה שאנחנו אוהבים. 

שירים שאנחנו מכירים היטב ויודעים איך אנחנו מצפים שהם ישמעו. 

איזון טונאלי מסויים שאנחנו מחפשים. 

ובשביל זה תמיד צריך נקודת ייחוס (רפרנס) - שזה יכול להיות מערכת טובה שאנחנו יודעים שמכוונת לטעמנו, זה יכול להיות חבר לתחום עם רכב ומערכת שאנחנו אוהבים.

וזה יכול להיות - אזניות

אזניות הן בעצם אמצעי השמע היחידי - שכל הסאונד בו הוא 100 אחוז סאונד ישיר ללא החזרים. 

לכן, הן מהוות נקודת ייחוס אדירה אם מצאנו אזניות, מקור שמע ומגבר שאנחנו אוהבים - הרצון יהיה להביא את הרכב להשמע כמה שיותר קרוב למה ששמענו בהן - כמובן זה לא באמת אפשרי - אבל הייחוס... זה המפתח.

רפרנס לרזולוציה גבוהה

יצא שבמקרה קניתי אזניות של ANKER מסדרת SOUNDCORE דגם LIFE Q35 

כי ראיתי שם סמלונים של רזולוציה גבוהה וגם רזולוציה גבוהה אלחוטית. 

ראיתי שם סמלון של LDAC ועוד כמה קללות 

וראיתי שם אזניה שונה לחלוטין מכל אחת אחרת שהכרתי עד היום במראה ובמבנה של הממברנה.

אתם יכולים לראות - כאן

קראתי קצת ביקורות - ברוב המקרים משווים אותן לשתי החברות שהכי שולטות בנישה הזאת של OVER EAR ביחד עם ANC (ביטול רעשים פעיל) והן ממש מביטות להן בלבן של העיניים. 

ואני חייב לאמר כאחד שמכיר את הSONY MX סדרות 4 ו 5 שהן פחות או יותר המלך בקטגוריה הזו לצד BOSE - הן באמת לא רחוקות משם בכלל. 

הסאונד שלהן עם באס על הצד המוגזם. עוצמת השמע סבירה ביותר - אין להן את הכוח של אזניות 50-60 מ"מ מעולם ההיי אנד ובטח שהן לא יכולות להגיע לעוצמות כאלה על מגבר מובנה שרץ על סוללה. 

אבל - ברגע הראשון שראיתי איתן סרט והקשבתי איתן לשירים שאני מכיר - התאהבתי 

משהו בחידוד ובהדגשים של הפרטים

משהו בשקט המופתי

משהו באופן שבו הבאס מועבר בהן אף על פי היותו מוגזם במידה 

פשוט מדהים.  

משם בעצם קיבלתי את ההחלטה ללכבת ברכב הנוכחי על ציוד שתומך כל כולו בנושא הזה של רזולוציה גבוהה - לא אכנס לפרטים על HI RES כי זה לא נושא השרשור הזה רק אומר, שכן, זה עובד - יש בזה יותר מ"משהו". 

ואז הגיע הרפרנס השני שלי באזניות - הזמנתי ממיר דיגיטלי של FIIO מדגם NEW K3 

ובטעות שלחו לי מוצר יקר יותר בפי 2 של FIIO שנקרא BTR-7 

אתם יכולים לקרוא עליו - כאן. (משם גם הגיעה ההזמנה של הSMSL כי נשארתי ללא פתרון) 

ושידחתי אותו לאזניות שתיכף אכתוב עליהן קצת, שהוזמנו במיוחד. 

לBTR הזה יש צ'יפ מתקדם מאוד של ESS 

יש לו מגבר אזניות מובנה של לוקאס וכן הוא נושא עליו את סמל הTHX (טכנולוגיות ערבול הקול שג'ורג' לוקאס וגארי סאמרס פיתחו ביחד לטובת טרילוגיית מלחמת הכוכבים המקורית - פרקים 4,5,6) 

וחיברתי דרכו את הSONY ווקמן שלי כשאני מזרים אליו DSD 256 ישיר. 

חיברתי אליו את המחשב כשאני עובד בPCM בקצבים רגילים וגם את הטלפון 

וגם התחברתי אליו עם LDAC 

והאמת - לא שמעתי שום הבדל! בין אף אחד מהמקרים דרכו - הוא בהיר מאוד, חזק מאוד - לא תמיד נעים לאוזן - אבל סופר דופר מפורט וברור. 

לאזניות שחיברתי אליו קניתי כבל עם בננה 4MM שהיא באלאנסד אז גם כל סיכוי לרעשים שיספחו בין הBRT לאזניות - אפסי... 

אבל האזניות שקניתי הן - HIFI HE400SE V2 

מה כל כך מיוחד בהן? אתם יכולים לראות - כאן

הן אזניות מבוססות MAGNETIC PLANAR שזה בעצם רכיב מעולם הRIBBON והAMT 

ממברנה מהירה באופן לא בר השוואה לאזניות CONE נורמטיביות. 

רמת הפירוט בהן ורמת תחושת האוויר - היא באמת בלבל אחר.

הן אזניות OPEN BACK לחלוטין כי ככה מגנטיק פלאנאר בעצם נועד לעבוד - משני הצדדים שלו - הוא צריך אוויר פתוח. 

ולכן גם קצת מביך לשמוע בהן במקום שיש בו עוד אנשים כי הם שומעים היטב מה אתם שומעים. 

אבל אני לא יכול לחשוב על אזניות - "מוניטור" טובות יותר. אזניות שנועדו להעביר את ההקלטה הכי שקוף שאפשר. 

זה לא לכל אחד, טיפה על הצד האנמי בתדרים נמוכים ואני לא מגדיר אותן כאזניות לFUN - בזה האנקר פשוט - וואו. 

תיצרו לכם רפרנס. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי הכל מתחילה עד סוף. למרות שאת הרוב לא הבנתי (כמו גם את השרשוריים האחרים שלך)

אני אוהב אנשים שקודחים עמוק במה שהם אוהבים 

אבל בשורות האחרונות איבדתי אותך. מבחינתך האוזניות של אנקר טובות???

לי יש דגם מעל q45. לטעמי הן בינוניות ומטה.... כל טווח הביניים עמום וסגור

הבס מוגזם ודחוס. 

אני הרבה יותר נהנה לשמוע בג'ברה שלי.

ולא נדבר על הסנהייזר החוטיות ז"ל....

• אהבתי 3
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הq35 דווקא מאוזנות טוב, אבל בשביל לראות סרטים, סדרות

שם בעיני הן נהדרות, הבאס שלהן שהוא על הצד המוגזם, כשאני רואה סרט למשל ויש קטע של פעימות לב, סתם דוגמא זה מרגיש חי, זה עובר טוב.

הגבוהים שלהם מפורטים מאוד אבל לא בהירים וזה עובד טוב כשאתה רואה סרט או סדרה במשך שעה וחצי, שעתיים, שלוש זה לא מעייף.

למוזיקה אני מעדיף את הbtr והhifi, כאן זה כבר הרבה יותר דומה לסנהייזרים טובות אבל הפלאנאר עד כמה שהוא בהיר, לא מעייף את האוזן.

ואפשר בעצם להפוך כל אזניה חוטית לניידת כשיש לך מוצר כמו הbtr 

גם הסוני והבוז בעיני בינוניות כשמדובר במוזיקה, אני לא רואה בזה.בתור הייעוד שלהן.

והאמת היא שנמנעתי מלהכנס לפרטים טכניים עמוקים בשרשור הזה, כמובן אפשר למי שירצה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...