Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שיפורים אבל חשבתי שאולי זה יותר יתאים לפורום הזה בכל זאת

רציתי לשאול, כש ESP נכנס לפעולה, איך אני יכול לזהות אם זה בגלל היגוי יתר או תת היגוי ?

מזמן, בלי ESP, היה אפשר לדעת לפי האם הרכב ממשיך ישר, או פונה מעבר למה שרציתי

האם יש דרך לדעת עם ESP ?

(זה לא קורה ברגיל שה ESP עובד. פשוט בדקתי צמיגים חדשים אז לקחתי לקצה בכוונה במקום מאפשר. ואני יודע שפרייבט רגיל מכוון לתת היגוי - אבל רציתי לדעת בוודאות)

פורסם (נערך)

גם עם בקרה יהיה קצת תת היגוי והיגוי יתר מנסיוני (בקרה לא מבטלת את חוקי הפיזיקה), ואותם עדיין אפשר להרגיש.

אני חושב שעם הזמן לומדים להכיר את הרכב ופשוט להבין איך מרגיש תת היגוי לעומת היגוי יתר, בין אם דרך ההגה או המושב.

הנורה אגב יכולה להתערב גם כשאתה לא באף אחד מהמצבים האלה, בדרך כלל כשאחד הגלגלים "מתפרפר" ואז בקרת המשיכה מגבילה את הכוח, וזה קורה הרבה לפני כל סוג אחר של החלקה, במיוחד בנהיגה ספורטיבית.

 

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

האמת שלא הצלחתי להבין. הגיוני שזה תת היגוי, כי זה פריבט סטנדרטי (סיאט ארונה). אבל זה ממש מרגיש כאילו התחת קצת יוצא החוצה לפני שמתרחשת הבלימה.. יכול להיות שהרכינה הצידה (זווית הגלגול) גורמת להרגשה הזאת ? לא יודע

אם אעלה סרטון של ההחלקה, תוכלו לדעת לפי זה ? (כי זה לא שיש החלקה משמעותית, היא מתוקנת מאוד מהר)

פורסם (נערך)

באיזה מצב זה קורה? תחת בלימה? האצה? בסיבוב? ירידה? מהירות אפסית או מהירות גבוהה?

מה שהתכוונתי להגיד זה שלדעתי עם הניסיון פשוט לומדים להרגיש מתי קורה מה, עם או בלי בקרה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

טוב בדיוק עשיתי בדיקה במגרש חצץ (אז זה בהנחה שחצץ לא משנה את הנטייה של הרכב וככה הוא יתנהג גם בכביש)

אז דווקא ההרגשה שלי הייתה נכונה וזה בהחלט היגוי יתר

את הלחץ אוויר כיוונתי לפני לטובת הקדמיים (יש 2 אפשרויות ללחצי אוויר: לחסכון בדלק ולנוחות. אז שמתי בקדמי את הגבוה לחסכון בדלק ובאחורי את הנמוך לנוחות). מתוך הנחה שזה פריבט רגיל וכנראה זה תת היגוי. אז לקחתי סיבוב בחצץ והרגשתי שאני מסתובב במקום. עם ESP. אח"כ כיבתי והסיבוב היה יותר מורגש (אבל יכול להיות שהיה לי יותר בטחון והמהירות היתה קצת יותר גבוהה). אגב זה תקין שגם עם ESP הרכב הסתובב קצת ?

כשהבנתי שזה היגוי יתר כיוונתי לחץ אוויר הפוך (הכי גבוה באחורי והכי נמוך בקדמיים). ואז לא החלקתי. לפחות לא במהירות שהיה לי אומץ ומרחב לקחת את הסיבוב.

זה תקין שזו הייתה הנטייה של הרכב ? כי ככה הוא הגיב גם לפני המשחקים של הלחץ אוויר

יכול להיות שזה רק כיוון פרונט ? עשיתי פעם אחרונה לפי שנה

4 צמיגים חדשים אגב

פורסם

בתת היגוי אתה אמור להרגיש כאילו הרכב פונה פחות ממידת ההיגוי שנתת וקו הפניה מתרחב.

בהיגוי יתר זה בדיוק הפוך, הרכב יסתבסב יותר מכמות ההגה שנתת.

 

הורדת לחץ אמורה דווקא להגדיל את האחיזה, אם היתה החלקה כשהלחץ בקדמיים גבוה ולא היתה כשהוא נמוך זה נשמע יותר כמו נטייה לתת היגוי (קדמיים מחליקים).
 

 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...