Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מושבים - אמין ומרווח עד 150k

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מעוניין ברכב 7 מושבים, אמין ומרווח. ברכב יסעו בדרך כלל 6 אנשים, כיסא אחד מקופל ישמש למטען. אמין אני מתכוון שבמשך 3-4 שנים (ומדובר ברכב שמתחיל את חייו מבחינתי בגיל 3 לערך) לא צפוי לבקר במוסך מעבר לטיפול השנתי.

חשובה לי גם הנוחות בדמות מזגן, כך שאני די מצטמצם לסורנטו וסנטה פה.

אשמח מאוד (!!!) להצעות אחרות. מיני ואן אמיתי (קרניבל ודומיו) נפסל על ידי האישה.

דעתי האישית לגבי החלופות - אאוטלנדר נפוץ מידי. לא נח במיוחד ומנוע חלש (לא מכיר את הדגם האחרון). קודיאק נופל על אמינות ותיקונים יקרים. טיגואן אולספייס הייתה חלופה מעניינת שנמכר בזול ועם עסקת מימון מעולה, אבל זה כבר עבר והיום הדגם היוצא מיושן וצפוף בשורה השלישית. פורד אקספלורר נראה מעניין, אך אני חושש מנושא האמינות. טיוטה - פריוס פלוס והשניה צפופות. היילנדר נראה נהדר אבל יקר מאוד.

שאלות פתוחות:

1. האם אפשר לוותר על המזגן בשורה השלישית מבלי להעניש את הילד שיושב שם?

2. האם להמתין לרכב חשמלי שיתן מענה? לא מכיר כזה כרגע. בטח שלא בתקציב הנ״ל.

3. שאלה כללית - האם קניה ממגרשים (חברות גדולות) תתכנס למחיר מחירון? האם השוק חזר לשפיות יחסית בה המחירון משקף או שכמו בתקופת הקורונה שמכרו בעשרות אלפים מעל המחירון?

עריכה אחרונה על ידי Horseman
פורסם

חוזר לעדכן משיחות עם מגרשים.

לרכבים המבוקשים - סורנטו, סקודיאק - מבקשים מעל המחירון. נראה שיש נכונות להתגמש לקראת מחירון, אבל לא ביקרתי שם אז לא באמת יודע להגיד.

סורנטו וסנטה פה קשה מאוד למצוא. קודיאק יש יותר, אני מעדיף להימנע בשל עלויות אחזקה.

פורסם

סורנטו וסנטה פה אני ממליץ בחום לרכוש רק דגם דיזל (.בגלל נושא האמינות.מנועי בנזין  וצריכת דלק )'.

כדאי לך בכל זאת לשקול אאוטלנדר בגלל אמינות גבוהה.

ברכבים ארוכים עם חלל גדול לא כדאי לוותר על מזגן אחורי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי היום סורנטו דיזל. רכב מעולה! אבל הדיזל מרגיש כבד בתוך העיר שם מרוכזות רב הנסיעות שלי. בנסיעות בין עירוניות הרכב מפנק וחזק. בדקתי בזמנו בנזין וירדתי מזה משיקולי אמינות וכח שהרגיש לי חסר.

האם ידועות בעיות אמינות בדגמי 2.5 (החל מ2021)? האם גם שם יהיה חסר כח? בנסיעת מבחן שביצעתי (בעיר) לא הרגשתי שחסר כח.

פורסם

לא מכיר את הסורנטו דיזל, אבל הדיזל צריך להיות חזק בשני המקרים. אתה בטוח שאין איזה תקלה ברכב ?

איזה מודל הרכב שלך ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שקלת 5008?

יש פתחי אוורור לשורה השנייה וגם לא זכור לי ששמעתי שלמישהו היה חם בשורה השלישית אצלי.

מומלץ להמנע מגרסת ה1.2 טורבו בנזין, ב1.5 דיזל יש את נושא שרשרת הקמשפטים ששודרגה רק בשנת 23 מה שמשאיר אותך עם ה1.6 בנזין שהוא די חזק אבל הת צריכת דלק שלו זה 1 ל9 בעיר ו1 ל11 מחוץ לעיר, מה שכן מדובר בהחלט במנוע הכי אמין של הקונצרן עד כה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני כשעה, Jeka88 כתב:

ה1.6 בנזין שהוא די חזק אבל הת צריכת דלק שלו זה 1 ל9 בעיר ו1 ל11 מחוץ לעיר, מה שכן מדובר בהחלט במנוע הכי אמין של הקונצרן עד כה.

המנוע הכי bullet proof שלהם ב 12 שנה האחרונות הוא ה 1.6HDi.בצמוד לו (ישנים יותר) היו מנועי הבנזין מסדרת EW בנפח 2 ליטר ודיזל DW בנפח 2 ליטר שהיו אלמותיים כמעט (המשיכו להימכר ב 3008 וגאמפי). לפניהם היה ה TU האגדי שהיה אלמותי לחלוטין ונמכר בוורסיה מתקדמת עם תזמון שסתומים משתנה ב 301 עד סביבות 2017-2018.

ה thp 1.6 הוא בהחלט לא הכי אמין שלהם. ל 1.5HDi יש את הבעיות שלו עם השרשרת (ופה ושם גם קצת מזרקים) אבל מעבר לזה בשוק עצמו תוכל למצוא גם כאלה שעברו ק"מ מכובד ללא תקלות כלל (לרבות הריביזיה הדפוקה של ה 1.5 ששם אין חוקיות בכלל לתקלה, יש כאלה ששפכו מנוע ב 50,000קמ ויש כאלה שעשו 150,000קמ בלי ש-ו-ם תקלה).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חשמלי יש מקסוס איוניק 5 הדגם עם 6 מושבים.

אומנם סיני , אבל מפנק נוח ועם טווח מעשי של 360 קילומטר עם מזגן בקיץ.

הדגם עם 7 מושבים חלש משמעותית בטווח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...