Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתור אדם שמאזין בווליום נמוך (75-80 דיבי) למוסיקה קלאסית/ווקאלית/ניו-אייג'/קאונטרי/רומנטי וכד',

כלומר נהנה יותר מהמידים, ובעל סלידה ורגישות לטרבל מודגש ובאס מנופח. (באוזניות למשל אני אוהב את הסאונד שטוח ככל האפשר)

על מה תוכלו להמליץ לי שיהווה שיפור מהמערכת המובנית ביאריס? (מעדיף מערכת קומפ... כלומר רמקול וטוויטר בכל צד +מגבר אם נדרש) 

* עוד אציין כי מקור המוסיקה שלי הוא "ספוטיפיי פרימיום" בטלפון, אותו אני מחבר למערכת המולטימדיה המקורית של הרכב (בחיבור USB).

אשמח לאיזושהי המלצה בשני תקציבים:

עד 2000 ש"ח

עד 4000 ש"ח

תודה!

1.jpg

פורסם
לפני כשעה, eyal19833 כתב:

שלום לכולם,

בתור אדם שמאזין בווליום נמוך (75-80 דיבי) למוסיקה קלאסית/ווקאלית/ניו-אייג'/קאונטרי/רומנטי וכד',

כלומר נהנה יותר מהמידים, ובעל סלידה ורגישות לטרבל מודגש ובאס מנופח. (באוזניות למשל אני אוהב את הסאונד שטוח ככל האפשר)

על מה תוכלו להמליץ לי שיהווה שיפור מהמערכת המובנית ביאריס? (מעדיף מערכת קומפ... כלומר רמקול וטוויטר בכל צד +מגבר אם נדרש) 

* עוד אציין כי מקור המוסיקה שלי הוא "ספוטיפיי פרימיום" בטלפון, אותו אני מחבר למערכת המולטימדיה המקורית של הרכב (בחיבור USB).

אשמח לאיזושהי המלצה בשני תקציבים:

עד 2000 ש"ח

עד 4000 ש"ח

תודה!

1.jpg

לגילוי נאות אני עובד בתחום

יש לי יאריס 2017 

אפשר לעשות מערכת הכוללת דיספי מוגבר

רמקול מיד טוויטר רמקול מידבאס 

וסאב כדי שבאמת תוכל להנות

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...