Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר יד 2 עובד לכם כרגיל?

א.ד.מ.

פוסטים מומלצים

אתמול חיפשתי רכב ונתן לי למיין לפי סוג יצרן וכו

היום כל האופציות חסומות חוץ ממחיר ומספר מקומות.

גם אצלכם ככה?

נ.ב  שמעתי שעם המעבר לעיצוב החדש מתכננים גם פיצרים שהיו זמינים רק בתשלום כגון תאריך פרסום מודעה, מקווה שזה לא נכון, זה יכול לקבור אותם.

מצרף צילום מסך, שימו לב שהאופציות לא זמינות.

Screenshot_20240915_172703_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי א.ד.מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון לעכשיו אין בעיה. (בדקתי ממחשב בייתי, כזה כמו פעם, עם מקלדת, מסך על שולחן, ומארז גדול שעומד על הריצפה של החדר).

שמתי לב שהם מאוד מעוניינים שגישה תתבצע בצורה של משתמש רשום. (יוזר+פסוורד)

אבל נותנים גישה גם למשתמש מזדמן.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במקרה מחפש רכב אז את היום האחרון ביליתי ביד 2, עובד תקין בכל צורות הגלישה, מחשב, אפליקציה וגם בדפדפן של הנייד. תנסה לנקות בהיסטוריית גלישה את ה- cache

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, ניסיתי מספר פעמים וגם ממש עכשיו, אותה הבעייה, שכנראה היא רק אצלי.

לא נותן לבחור, לא דגם, לא שנתון, לא יד, לא גיר, לא קילומטראז, רק מסנן לפי מחיר.

אבל כאמור כנראב זה רק אצלי, וטוב שכך!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיתי בגלישה בסתר עובד כרגיל.

איך ניתן לאפס את הגלישה הרגילה,

מחקתי הסטוריה ולא עזר.

מה שכתוב אין חיבור לאינטרנט בצילום מסך זה כי אני משתמש בסינון על המכשיר וזה ככה, אבל האינטרנט עובד רגיל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, א.ד.מ. כתב:

נסיתי בגלישה בסתר עובד כרגיל.

איך ניתן לאפס את הגלישה הרגילה,

מחקתי הסטוריה ולא עזר.

מה שכתוב אין חיבור לאינטרנט בצילום מסך זה כי אני משתמש בסינון על המכשיר וזה ככה, אבל האינטרנט עובד רגיל

תמחק עוגיות דפדפן

תלחץ על המנעול

ואז על עוגיות

ותעשה הסרה

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האתר הולך ומתדרדר.

אם זכור לי נכון, היו יותר פרטים ברשימה לפי שנכנסים למודעה ספציפית. לפחות תאריך עדכון. עכשיו אין, וצריך להכנס לכל אחת.

נראה לי שק"מ לא היה כתוב בעבר, אז זה לא שינוי לרעה אלא המשך הרע שהיה.

עוד דבר, כבר בעבר היו מראים פרסומים מסוחרים שלא קשורים למיקום הגאוגרפי שבחרת (סוחר מ"כל הארץ" - כן, בטח), אבל לאחרונה הוסיפו גם אייטמים של "כונס yad2".

זה מקביל לסוחר ב"כל הארץ", אבל גרוע מזה, בלי מחירים אמיתיים.

זה גם כולל הרבה מאוד אייטמים שמטביעים את הסוחרים הרגילים, כך שעוד יותר מקשה לברור את המוץ מהתבן.

רק חלק מאייטמי הסוחרים בעבר היו קשורים לסינון הגאוגרפי, אבל עכשיו זה גם מעורבב עם אייטמי "כונס", אז כבר עדיף לוותר לגמרי ולקפוץ לעמוד התוצאות הבא ברגע שמגיעים לתחילת האייטמים של סוחרים/כונס (הסדר הוא 20 מודעות אמיתיות, 20 סוחרים+כונס).

עריכה אחרונה על ידי elera
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה שאני נתקלתי בשבוע האחרון - אני נכנס כמשתמש מזוהה, מסמן מודעות שאני רוצה לשמור עם ה"לב", ושום דבר לא נשמר. לא במחשבים ולא בטלפון.

אתר פח אבל אין דרך אחרת למצוא או למכור משהו משומש בארץ.

(מחפש ג'נטים מקוריים של VAG, קוטר 17", רוחב 7", אופסט 49). על העוזרים תבוא הברכה..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@amosbmw

לגבי מכוניות, יש אנשים שטוענים שפייסבוק הוא המקום.

מבחינתי, מעבר לאנטי הכללי לפייסבוק, אזור המכירות שם גרוע בהרבה מ-yad2.

צריך להתחיל להשתמש באתרים חלופיים, עד שיהיה מספיק קהל.

Homeless?

Zapcars?

לא שהם משהו.

עריכה אחרונה על ידי elera
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העדר תאריך מעצבן ברמות על (מופיע רק בעמוד מודעות מסומנות), החלק של סוחרים זכה לקידום משמעותי (יחס מודעות לעמוד) וכבר אין ממש הפרדה בין סוחרים לפרטיים וכמובן שיש עדיין סוחרים שמפרסמים כפרטי. כמובן שגם מודעות מסוחרים יכולות לשכב בלוח חודשים רבים וסביר להניח שהן שם רק כדי לקבל שיחת טלפון והדגם נמכר כבר מזמן. 

פייסבוק גרוע עוד יותר, זה 99% נוכלים :-) ושם אין אפילו אפשרות לסידור מודעות כך שאתה יכול למצוא מודעות מלפני שנים בכלל ראשונות בתור. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...