Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גדול או רכב קטן?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 28.8.2024 בשעה 11:19, sperial כתב:

@Zorlyאתה בכלל לא יכול להשוות.

בטיחות ברכב זו תמיד עדיפות ראשונה, ואם יש ילדים אתה צריך להגן עליהם באמצעות התקני ריסון מתאימים - ואלה תופבים מקום. הרבה מקום.

אתה יכול לבחור להחליף לרכב קטן ולשלם תמורת הובלה מאיקיאה. מי שמוביל ילדים לא יכול לשלוח אותם עם נהג משלוחים, הוא צריך רכב שיכול להוביל את כל המשפחה בבטחה. ויש כאן אנשים שמזלזלים בבטיחות. אני לא מסוגל להבין אותם.

בוודאי שבטיחות מעל הכל, אין כאן שאלה.

אני התייחסתי לנושא גודל הרכב לנסיעות קצרות, כי לא מעט פעמים נושא גודל הרכב הרכב עולה כאן כאשר מדובר על נסיעות קצרות מצד אחד וחוסר צורך אמיתי מצד שני.

אם לא הובנתי כראוי אנסה להבהיר זאת יותר טוב פעם הבאה.

פורסם

אורך הנסיעה לא רלוונטי מהיבטי בטיחות.

רק בחודש האחרון ראיתי שתי תאונות במרחק קילומטר אחד מהבית בתוך העיר, ומזלו של הצד שנפגע שישב ברכב בינוני ומעלה ולא בפחנועית קלת משקל.

בסוף זו פיסיקה, אם אתה יושב ברכב כבד יותר ומוקף ביותר מבנה שיכול לספוג אנרגיה מההתנגשות, אתה כנראה תצא מזה יותר טוב.

לפני שנים רבות כשילדי היו בגיל הגן, רכשתי אאודי 100 משומשת והרגשתי מצויין ואז עוד לא נהגו כאן עם העיניים בתוך הסמארטפון.

אגב, כשאני משווה בין רכבים אני מסתכל היטב גם על נתון המשקל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...