Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז טסים מחר לחו"ל מטרמינל 1, החזרה לטרמינל 3, ולכן אני מתלבט:

1. להוריד את המשפחה ליד הטרמינל (יש בכלל מקום להורדת נוסעים) וללכת לחנות בחניון טווח ארוך ומשם בחזרה עם שאטל? 

2. לחנות בחניון שליד טרמינל 1, איך מגיעים אליו אחרי הנחיתה? 

3. אפשרות אחרת? (לא מעוניין בשירות של חניון טסים) 

תודה לעונים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• אחראי פורום
פורסם

חניתי בחניון 22 או 23 (ולפני זה גם ב-26), יש כל הזמן אוטובוסים פנימיים לשני הטרמינלים.

אם אתם בהרכב מלא ומסורבל, אז בהחלט להוריד לפני את כולם ולחזור לבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רק לבדוק שהחניונים האלה פעילים.

כבר הגעתי אליהם יותר מפעם אחת והם היו סגורים כי הם מעדי]פים לרכז קודם את כולם בחניון טווח ארוך הישין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כמה ימים אתה משאיר את הרכב בחניון?

בדוק אם שווה לך להשאיר את הרכב בשוהם ולקחת מונית

לשאלתך, אפשר להוריד אותם ליד טרמינל 1, יש שם מקום להורדה

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

כל הנחיתות (חוץ מאילת) מגיעות ל-3. אין בעיה לחנות ליד 1, ובחזרה רק אחד ייקח את השאטל ויביא את הרכב משם בזמן שהשאר ממתינים ליד 3.

אגב, חניון טרמינל 1 קרוב מאוד לטרמינל, אין בעיה לגרור ממנו את הכבודה. לא צריך סיבוב לטרמינל וחזרה.

לגבי 26 - הוא מרוחק, ולפחות בעבר תדירות השאטלים אליו היתה לא מספקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

בחזרה רק אחד ייקח את השאטל ויביא את הרכב משם בזמן שהשאר ממתינים ליד 3

מוסיף ואומר שזה שמביא את הרכב יצא ראשון בעוד האחרים מחכים למזוודות (במידה ויש), כך שעד שהמזוודות מגיעות הוא יגיע עם הרכב.

פורסם

אני משתמש בשירותי הרכבת. למי שעושה כך (מומלץ למי שיכול) - שימו לב שהכניסה לתחנת הרכבת הוזזה לצד המערבי של הטרמינל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הגעתי בזמן עדיף להחנות ב 1, משום שמילא תצטרכו שאטל לחניון טווח ארוך, אז מה משנה עוד תחנה? היתרון בחניון 1 שהוא מוצל בתשלום הרגיל.

החניון בטרמינל 3 במחיר כפול.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בשנה שעברה החנינו בחניון המקורה (חניון 9 כמדומני) מול טרמינל 1 והמראנו משם. בחזרה נחתנו בטרמינל 3 ופשוט לקחנו שאטל לטרמינל 1.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...