Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חביבי אני מסיר את הכפפות....

משנת 1990 אני משרת במשטרה, בתפקידי בילוש, מודעין, קצין יח"ס וסגן מפקד תחנה.

בכל התפקידים הנ"ל, היינו חברי ואני אחראיים באופן אישי, פרט לפיגועים, הפגנות, צעדות, מחאות, חגים של יהודים נוצרים ומוסלמים (ירושלים), אבטחת חוגגים, מסיבות אפטר פארט,י גם על נושא גניבות הרכב או בשמם המשטרתי שבל"ר-תופעת גניבת הרכב ביחד עם תופעת הפגיעה ברכוש, עלתה ביחס ישיר לכמות המשימות הנוספות, שהוטלה על משטרה, בידי המשטרה כמות מוגבלת של שוטרים ושאתה שומע שהמשטרה תיגברה כוחתיה, לא מביאים שוטרים מתילאנד, אלא את השוטר שסיים משמרת לפני הארוע, או עומד להתחיל את המשמרת הבאה, זאת אומרת משמרת נוספת, ללא תמורה כספית, תוספת שכר או תוספות לימי שישי שבת או חג. עבדת שעה בחודש או 31 יום רצוף המשכורת זהה. אין ועד עובדים, אין הטבות, ואין אפשרות לעבודה נוספת (אסור). עכשיו יקמו כולם ויוכיחו לי כמה המשטרה פשטה את הרגל, נכון יש בעיות לא הכל מושלם יש מושחתים, מנצלים, וחארות, כמו בכל מקום עבודה אחר, אבל חברי ואני מסכנים יום יום את חיינו בכבישים וברחובות ועושים כמיטב יכולתינו לשמור להגן ולא פעם במחיר יקר מאוד על האזרחים ורכושם-אז במקום להצטרף לספורט הלאומי וללכלך על האנשים שבאמת משתדלים אולי תתנדב למשמר האזרחי פעמים בחודש תרומה קטנה, אולי תתפוס את גנבי המכוניות-זרקתי כפפה תרים אותה-רן (לא אמרתי מילה עדיין על ההתנתקות)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן,

הביקורת שלי היא לא על השוטר הבודד ובוודאי לא עליך אישית. הביקורת שלי היא על כך שנושא מהותי כמו טיפול בגניבות הרכב איננו זוכה לתשומת הלב הדרושה. אני מודע לקשיים השונים הכרוכים בלהיות שוטר, ואני מעריך את אלו שעושים את העבודה היומיומית הקשה הכרוכה בשמירה על בטחוני.

לא אתנדב למשא"ז כי אני חושב שימי חומה ומגדל עברו. גם את הביצות כבר יבשנו, והנגב פורח (לפעמים). במדינה מתוקנת לכל אחד יש מקצוע, אותו הוא עושה באופן מקצועי. גם שוטר זה מקצוע שצריך לדעת איך לעשות אותו. שוטרים מתנדבים הם בהכרח חובבנים, ומאפשרים למערכת מראית עין של תפקוד מבלי שתתוקצב כראוי. אני חושב שאת בעית המחסור בכ"א מקצועי במשטרה צריך לפתור ע"י תוספת תקציבית שתאפשר הכשרה של עוד שוטרים, ולא ע"י הלבשה של חובבנים במדים.

נמרוד

פורסם

צודק.

בנוסף, קברניטי המשטרה צריכים לנצל את השיפור במצב הבטחוני ע"י כך שהתקציב יוקצה ברובו למשטרה האזרחית שמטפלת במניעת פשע, תנועה, שירות לאזרח וכו' ופחות ופחות לאבטחת אירועים, הפגנות, הנתקות ומשחקי כדורגל - אלה צריכים להיות מבוצעים ע"י הצבא, מתנדבים או גורמים פרטיים.

הם יכולים לעשות זאת ע"י הפרטת חלק מיחידות המשטרה המשניות שאינן עוסקות בעבודה משטרתית כי אם תקורה (רכש, פרסונל, מעבדות וכו') וע"י כך הוזלת עלויות והחלפת עובדים.

בכל מקרה, עד שהמשטרה לא תעמוד על רגליה להגדלת הסד"כ והתקציב, היא תישאר משטרה עם רמת שירות נמוכה ועם תדמית גרועה. זה גם המקום היחיד בארץ שמחזיק רכבים צמודים בני קרוב לעשור(אסקורט, 323).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אבל...אבל...אבל... זו חיפושית אמריקאית! :roll:

אי אפשר לעשות איתה באגי, מקסימום חלקים או מנוע. :x

במידה ומישהו גנב אותה לחלקים - אמן שינסע על איילון ורצפת הרכב תקרס בקטע של כביש מקורצף.

במידה ומישהו גנב אותה לבאגי (והתאכזב) - כנ"ל, רק שבזמן הנפילה הוא יהיה ערום כו(לא?), ועל הכביש יצמחו דילודואים...

ACE

מה זה??? גם זה משהו מזרגון סליחה מז'רגון המוסכים בגרמנית???.....

רן שושן עם כל הביקורת עדיין אני אומרת CHAPEAU למשטרה ולך באופן אישי

ולחברה עם החיפו אני מקווה שתמצא בקרוב

אירית

פורסם

ולא ע"י הלבשה של חובבנים במדים.

שבמקרים רבים מרגישים קראדי מינימום ועושים בלאגן :wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
רן,

הביקורת שלי היא לא על השוטר הבודד ובוודאי לא עליך אישית. הביקורת שלי היא על כך שנושא מהותי כמו טיפול בגניבות הרכב איננו זוכה לתשומת הלב הדרושה. אני מודע לקשיים השונים הכרוכים בלהיות שוטר, ואני מעריך את אלו שעושים את העבודה היומיומית הקשה הכרוכה בשמירה על בטחוני.

לא אתנדב למשא"ז כי אני חושב שימי חומה ומגדל עברו. גם את הביצות כבר יבשנו, והנגב פורח (לפעמים). במדינה מתוקנת לכל אחד יש מקצוע, אותו הוא עושה באופן מקצועי. גם שוטר זה מקצוע שצריך לדעת איך לעשות אותו. שוטרים מתנדבים הם בהכרח חובבנים, ומאפשרים למערכת מראית עין של תפקוד מבלי שתתוקצב כראוי. אני חושב שאת בעית המחסור בכ"א מקצועי במשטרה צריך לפתור ע"י תוספת תקציבית שתאפשר הכשרה של עוד שוטרים, ולא ע"י הלבשה של חובבנים במדים.

נמרוד

לטיפול אמיתי בגניבות הרכב צריך רק שני דברים בעצם שלושה דברים-תקציב+כ"א+מהפך תפיסתי(ראה מקרה ג'וליני).למשטרה אין אף אחד משלושת הדברים הנ"ל. אז בלית בירירה היא ניסמכת על המשאב היחידי במשק, שעדיין לא אמר אף פעם לא, למרות כל המרורים והעוולות שנעשו לו... על השוטרים. דיברת על מקצועיות?-נסה להבין את המורכבות והורסטליות הנדרשת משוטר וספר לי עכשיו איך? ומתי אני יכול ללמד אותו?-יחידות המתנדים של הא"קם שלנו מפעילות את יח' הג'יפים והמתנדבים מסיעות לא פעם בפעילות, על מדים ובלעדיהם... ותופסות המון גנבים מהסיבה הפשוטה כי אותם אנו כן יכולים לאמן להתמחות בתחום-אגב אף אחד מהם לא יבש ביצות או שתל אקליפטוסים הם אנשים שמבינים שהם מכפלי הכוח במשטרה. והרצון לתרום מעבר למקובל היום הם ערכים שנידמה לי שאיבדנו עם אחרוני יתושי המלריה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברים יקרים...הדרך של המכונית הגנובה, בשרשור הזה לפחות, תביא אותנו ל "אוף טופיק". אז בואו נתרכז בעיקר..או קיי?

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כל חיפושית שאני רואה עכשיו אני ישר מסתכל עם יש סנרוף, ואם יש על המספר וכמעט מזנק עליה...

מה עשיתם לי :(

מקווה שהחיפושית תמצא, באמת יפייפיה...

פתאום אני שם לב כמה חיפושית יש פה... המוןןןן

פורסם

צר לי לשמוע על אובדנך,אך יש לי הצעה אלייך.

לצערי גם לי גנבו רכב לפני 5 שנים ואני יכול לייעץ לך משהו שאולי יוביל ללכידת הרכב הגנוב.

במקום בו הרכב נגנב ישנם שתי אפשרויות לפעול,ראשית אתה יכול לעשות מארב בלילה או מתחילת רדת החשיכה במשך כשבוע וייתכן שיש כנופיית גנבים שפועלת באיזור,שנית אתה יכול להציב ולהחנות רכב נדיר כלשהו שיכול לשמש כפתיון ,וייתכן שתעלה על הגנבים.

כאשר לי נגנב הרכב ברחוב הפלמ"ח בירושלים ,עשיתי מארבים בלילה במשך כשבוע,לכדתי כנופיית גנבים ערבים (נערים) ותפסנו אותם על חם עם שלל בידם,כוון שאני מתנדב במשטרה היה יותר קל לתפוס אותם כי הייתי עם ניידת משטרתית.

מקווה שתמצא את האבידה בקרוב.

כל טוב

פורסם
צר לי לשמוע על אובדנך,אך יש לי הצעה אלייך.

לצערי גם לי גנבו רכב לפני 5 שנים ואני יכול לייעץ לך משהו שאולי יוביל ללכידת הרכב הגנוב.

במקום בו הרכב נגנב ישנם שתי אפשרויות לפעול,ראשית אתה יכול לעשות מארב בלילה או מתחילת רדת החשיכה במשך כשבוע וייתכן שיש כנופיית גנבים שפועלת באיזור,שנית אתה יכול להציב ולהחנות רכב נדיר כלשהו שיכול לשמש כפתיון ,וייתכן שתעלה על הגנבים.

חבר'ה - לא לנסות להיות רמבו-שוורצאנגר-קיק-בוקסינג.

בדר"כ גנבים מתחלקים לשתיים ברגע התפיסה: זה שיבכה כמו ילד על עבירות שעשה כמו "גבר", ואלה שאין להם מה להפסיד. בדר"כ בני הדודים שלנו באים בחבורות, ואין להם מה להפסיד. אם אפשר להעריך אותם על משהו - שאין להם פחד מכלום. יעיד על כך חבר שלי מירושלים שנדקר שלוש פעמים בידו בגלל שניסה להגן על הרכב המשפחתי (כולה יונדאי אקסנט ורדיו-דיסק צולע, לא שווה אפילו את הדקירה)

:evil:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
חבר'ה - לא לנסות להיות רמבו-שוורצאנגר-קיק-בוקסינג.

בדר"כ גנבים מתחלקים לשתיים ברגע התפיסה: זה שיבכה כמו ילד על עבירות שעשה כמו "גבר", ואלה שאין להם מה להפסיד. בדר"כ בני הדודים שלנו באים בחבורות, ואין להם מה להפסיד. אם אפשר להעריך אותם על משהו - שאין להם פחד מכלום. יעיד על כך חבר שלי מירושלים שנדקר שלוש פעמים בידו בגלל שניסה להגן על הרכב המשפחתי (כולה יונדאי אקסנט ורדיו-דיסק צולע, לא שווה אפילו את הדקירה)

:evil:

ועל זה נאמר, "טוב כדור בקנה, מסכין בבטן, ויפה שעה אחת קודם" :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ועל זה נאמר, "טוב כדור בקנה, מסכין בבטן, ויפה שעה אחת קודם" :roll:

כמה טוב שסמית'י נמצא לימניך אה? :wink:

תלמד אותו להסתער ואף אחד לא יגנוב את הג'אסטי :lol:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מכיוון שאני לא רוצה להסית ת'דיון אני אמשיך את נושא המתנחלים בפרטי מול רם ,לגבי ההתנצלות מרכב אספנות אני עוד מחכה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הרגע ראיתי חיפושית אספנות חונה בבית ליד הדואר בקרית יובל. יש לה צבע סגול מטאלי, אבל לא שמתי לב עם יש סאן רוף או לא.

פורסם

נמחק על ידי בני

כולנו מקווים שפוקהונטס תמצא את החיפו,תמשיך להגיע למפגשים..בבקשה אם משהו רואה משהו חשוד להודיע...

• תוכן חדש...