Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קניתי מחבר קורולה 2008, ואני מעוניין לעשות לה ישור קו ולהחליף צמיגים.

מכיוון שזה רכב ישן, אני לא מחפש מוסך רשמי ויקר, אלא אחד שיודע לעשות את העבודה, ולא דוחף להחליף חלקים בכוח כדי למכור (במיוחד כשמדובר ברכב עם 236 ק"מ שטכנית אפשר להחליף בו הכל).

מעדיף מקומות כמה שיותר קרובים לחדרה, אבל כמובן לוקח בחשבון שאם אין באזור משהו נורמאלי, אני אתגמש במרחק נסיעה.

כנ"ל בנוגע לפנצ'ריה טובה ואמינה שלא מנסה למכור צמיגים סינים או פגי תוקף.

עריכה אחרונה על ידי serg90s
פורסם (נערך)

פנצ'רייה בחדרה. סופר פרונט. צריך להגיד שלא רוצים סיני. ומזמינים מה שאתה רוצה.

ממליץ שתכתוב את מידת הצמיגים. בשביל שימליצו לך.  בעיקרון פלקון ZE310. מומלץ.

עוד דבר שצריך לבדוק. זה אם ברישיון הרכב. יש קוד מהירות.

על מוסך כללי אני לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אם בא לך לנסוע לפרדס חנה, יש ליד הביג את איתי ואייל. פנצריה מאוד מומלצת, חברה סופר נחמדים, הבעלים, הבחור עם הקוקו והקעקועים יזמין לך מה שתרצה, ויש להם מבחר גדול לא סיני.

מוסך כללי, יש את אליקו בבנימינה מאחורי הרכבת.

תנסה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...