Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

חסר בערך 250 סמ"ק שמן

זה ביחס לקו הצהוב או לשמן על המדיד? כי זה נראה שהשמן נמצא הרבה יותר למטה.

אגב, מנסיונך מה כמות השמן בין המינימום למקסימום?

פורסם
Just now, ay115 כתב:

זה ביחס לקו הצהוב או לשמן על המדיד? כי זה נראה שהשמן נמצא הרבה יותר למטה.

זה ביחס לקו הצהוב שפותח השירשור סימן, הוא במקום פיזית רואה את זה יותר טוב ממה שאנחנו רואים בצילום על המסך, אז אני מתייחס לזה. 

השמן יחסית חדש ושקוף. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 דקות, ay115 כתב:

ומה דעתך ביחס לשאלה השנייה (כמות השמן בין המינימום למקסימום)?

לרוב בין 0.75 ל 1.0 ליטר בין המינימום למקסימום במנועים הקטנים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

שלום לכולם,

מילאתי כחצי ליטר שמן. שוחחתי עם מוסך מורשה של פיג'ו שטען שבמנועים הללו מ 80 אלף ק"מ מתחילה צריכת שמן ואין ממש מה לעשות יותר מדי חוץ מאולי לשים תוסף דבש. 

השאלה היא, האם האמת צריכת שמן כזו יכולה להרוס את הממיר ואז לא משנה אם אני אתקין ממיר מקורי, גם הוא יהרס מהר?.

מצאתי גם מקום שמוכר ממירים תחליפיים ב 1500 שקל ברחובות (בדיעבד חבל שלא החלפתי אצלו לפני חצי שנה פשוט לא הכרתי אותו). 

פורסם

לעניות דעתי הלא מקצועית (ועל בסיס מידע שראיתי באינטרנט), חצי ליטר ב-3,000 ק"מ זה רחוק מצריכת שמן שהורסת ממיר תוך שנה (בהנחה של נסועה שנתית סביב ה-15,000 ק"מ).

פורסם (נערך)

כמה מוסכים בניהם אחד מוכר כאן בפורום שמומחה לצרפתיות אמרו לי את אותתו הדבר- שעם הזמן יגיע שיפוץ ראש מנוע. ואז זה ככה: או לשפץ שזה עולה כמו כל האוטו ואפילו יותר, או למכור לפירוק.

כרגע האוטו נוסע ואני לא מרגיש איבוד כוח אבל כן הקלאץ' לא במיטבו.

השאלה איך אני יכול לדעת מה מצב המנוע באמת? בדיקת קומפרסיה יכולה לתת לי אינדיקציה לכמה הוא יכול לשרוד?

אני נוסע בערך 19000 ק"מ לשנה. טסט הבא בדצמבר ואז שם תהיה בעצם נקודת המבחן אם יעבור טסט או לא (או אם להשקיע בממיר קטליטי כדי למשוך עוד קצת). 

אני אוהב את הרכב וכייף לנהוג בו, אבל אני מבין שלא תהיה ברירה ומתישהוא אני צריך להתכונן להחלפה. 

עריכה: הצלחתי להקליט סרטון של הרעשים בנסיעה של 80-100 קמ"ש:

https://www.youtube.com/watch?v=cXR96brtYYA

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

שבוע טוב לכולם. עדכון בנוגע לרעש: שמתי לב שזה קורה כאשר מטים קלות את ההגה שמאלה למשל שנוסעים בכביש בין עירוני וההגה טיפה נוטה שמאלה יש את הרעש שהצלחתי להקליט בסרטון. יש לכם מושג מה זה יכול להיות?.

• תוכן חדש...