Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nio מה הסיפור של התמחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלק מוטורס השיק לפני חודש או יותר את המותג הסיני nio 

בשונה מהמותגים הסיניים האחרים אקספנג סרס  זיקר ודומיהם הסאדן מתומחר במחיר של חצי מיליון ש"ח והבוקר הושק גם היה suv שלהם במחיר שמתחיל ב 555k

עברתי על המפרט, לא ראיתי משהו מיוחד שמצדיק אפילו לא רבע מיליון ש"ח 

תאוצה תוך 4 שניות למאה יש לכמה מותגים גם בחצי מחיר 

הטענהdc  תוך 40 דקות, ארוך נורא... 

מושבים סינטטים, אויש נו 

אני די מבין שאני לא מבין את מה שדלק מוטורס מבינים, ובטח שאין להם סיבה להעסיק יח"צ לשווא ולהכין אולם תצוגה ולמכור כמה יחידות בשנה 

אז מי כאן יכול להעיר את עיני ולספר לי מה הפסדתי ומה כ"כ מיוחד בnio

פורסם

זאת לא המצאה של דלק מוטורס.

החברה רואה עצמה כמתחרה של מרצדס BMW ואודי. 

המנכ"ל טוען שבסין המוצרים שלהם נחשבים יותר משל אודי.

הם לא מעוניינים להשתתף במלחמות מחירים של היצרנים הסינים העממיים. אבל הם כן ישיקו מותגים נוספים למחירים זולים יותר.

מעבר להשקעה הרבה ככל הנראה בפרטי הפנים, הקטע אצלם, לפחות באירופה, שמחיר הרכב אינו כולל סוללה.

הלקוח שוכר את הסוללה מהיצרן. והיצרן פורש עמדות להחלפה מהירה של סוללה תוך דקות, כמו שיטת בטר פלייס (לא יודע אם לומר עליהם ז"ל).

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...