Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עירוני לזוג - 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אנחנו זוג שגרים בתל אביב, מחפשים להחליף רכב (כרגע בלנו 2016). מחפשים רכב *קצר* (סופר-מיני/גבוה/האצ'בק קומפקטי)

תקציב עד 80,000 עם אפשרות למתוח קצת

שנתונים - עדיף 2020, אפשר למתוח ל2019

חשוב שיהיה מרווח (רוחב וגובה), אמין, נוח

כמה מחשבות שהיו לנו:

פולו/טי-קרוס - קצת יקרות אבל שוקלים. נשמח לדעת על מחיר הטיפול

קליאו (דור 5) - אמינות? מרווח?

i20 - הבנתי שפחות אמין, איך הנוחות?

סטוניק

ארונה -

אשמח לעוד רעיונות 

פורסם
לפני שעה, BorisPyatigorski כתב:

אהלן

אנחנו זוג שגרים בתל אביב, מחפשים להחליף רכב (כרגע בלנו 2016). מחפשים רכב *קצר* (סופר-מיני/גבוה/האצ'בק קומפקטי)

תקציב עד 80,000 עם אפשרות למתוח קצת

שנתונים - עדיף 2020, אפשר למתוח ל2019

חשוב שיהיה מרווח (רוחב וגובה), אמין, נוח

כמה מחשבות שהיו לנו:

פולו/טי-קרוס - קצת יקרות אבל שוקלים. נשמח לדעת על מחיר הטיפול

קליאו (דור 5) - אמינות? מרווח?

i20 - הבנתי שפחות אמין, איך הנוחות?

סטוניק

ארונה -

אשמח לעוד רעיונות 

סטטיסטיקה של אדם אחד: אצלי 3.5 שנים (יד ראשונה), ללא תקלות כלשהן - רק טיפולים שוטפים. מרווחת - הכל יחסי, בכל זאת סופר מיני. עם ילד ושני כלבים גדולים צפוף להם מאחור :) כשהכלבים נשארים בבית, הכל סבבה. בגאז' גדול אבל צר יחסית, מה שמאתגר מבחינת סידור כשמעבירים דברים גדולים כמו מזוודות. המחירון של הדגם האוטומטי ברמת הגימור הנמוכה יותר יהיה גבוה מהמצופה, כי שנמכו לו את המנוע ואבזור ב-2021, אז אקזמפלרים מ-2020 בפועל עדיפים.

פורסם

נראה שקיה סטוניק עונה בדיוק לדרישותיכם.

הגרסה עם מנוע 1.4 ליטר אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית מבטיחים אמינות (וגובים מחיר בביצועים וצריכת דלק).

הסטוניק מרווחת יחבףסית לגודלה, מאובזרת לא רע באבזור הבטיוחות: בלימת חירום אוטומטית ותיקון סטיה מנתיב ומוצעת במגוון רמות אבזור כשבכולן מולטימדיה מצויינת עם שיקוף לטלפון.

פורסם

הייתי מציע לבדוק סוזוקי איגניס,  מושבים נוחים, חסכונית ואמינה, מעט גבוה מסופר מיני. וגם תהיה חדשה לשנתון כמו שאתם רוצים.

I20 מרווחת עם נוחות לא רעה, אבל לעיר גיר רובוטי כמו בפולו גם פחות עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, BorisPyatigorski כתב:

אני בעד... קצת קשה למצוא

אני עכשיו מחפש לקרובי משפחה ודווקא מצאתי אחת באוטוסנטר 2020 עם 50 אלף ק"מ.

גש לאוטוסנטר או אופרייט ליס, בגלל שהם שייכים לקבוצת מאיר, יהיה לך קל יותר למצוא שם.

לי יש את הג'אז השנייה ברציפות (הקודמת הלכה בתאונה) ואני ממש מרוצה. 

מה שכן צריך להחליף כל 30K שמן גיר, לבדוק שהחליפו מסנן דלק אם עברו 75K, ולבדוק מצב המצבר כי הוא לא מחזיק מעמד מי יודע מה (סטארט סטופ, עלות במוסך של החברה 1000 שקל עם אחריות לשנתיים).

• תוכן חדש...