Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה אוונסיס 2010    בבוקר אני לא מצליח להניע  מביא מחבר  בוסטר להניע  ואז אני מגלה שכפתור ההנדברקס [חשמלי] לא מגיב   ובלוח יש סימון אדום של הבלם מהבהב  גררתי למוסך  ואמר לי שצריך כפתור חדש שעולה 700 ש"ח

מישהו מכיר דבר כזה - ואולי זה בעיה אחרת [מישהו אמר לי שזה קשור לאנטרלנטור]    אשמח לשמוע חוו"ד  והאם זה מצדיק כזה מחיר   ביינתיים  שיחררו לי במוסך את הנעילה של הרקס ואני מחנה רק על פרקינג [האם זה הורס?]

תודה לכם ולאתר הנפלא

פורסם

למה הנעת אותו עם בוסטר?

אם הוא לא תופס טעינה והטעינה תקינה תחליף מצבר.

מערכת כריות אוויר ומערכת בלם יד חשמלית רגישות מאוד למתח נמוך.

תתחיל בזה שלא תצטרך בוסטר בכדי להניע את הרכב.

מתערב שברגע שתפתור את זה כל שאר הבעיות יפתרו.

• מעניין 1
פורסם

רשמת שהמוסך שיחרר לך את הנעילה ואתה חונה ללא בלם יד( מהמר שניתקו את הקונקטור מהמנוע).

גש אליהם שיחזירו את המצב לקדמותו כי החלפת מצבר. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 9.12.2023 בשעה 22:56, מתענייין כתב:

בבוקר אני לא מצליח להניע  מביא מחבר  בוסטר להניע  ואז אני מגלה שכפתור ההנדברקס [חשמלי]

מצבר גמור, לא? כאשר המתח נמוך יש הודעה תקלה על הבלם יד החשמלי.

ביינתיים  שיחררו לי במוסך את הנעילה של הרקס ואני מחנה רק על פרקינג [האם זה הורס?]

ביטל לך בינתיים את הבלם יד החשמלי כדי שלא תתקע.

ואמר לי שצריך כפתור חדש שעולה 700 ש"ח

אתה אמרת לו שהנעת את הרכב עם בוסטר או שרק אמרת לו על המנורה? מה הוא ראה בכפתור?

בתאריך 10.12.2023 בשעה 11:17, מתענייין כתב:

החלפתי מצבר חדש הבוקר

החלפת מצבר. עכשיו יש מצבר תקין ולא צריך חבר עם בוסטר.

ביינתיים  שיחררו לי במוסך את הנעילה של הרקס ואני מחנה רק על פרקינג [האם זה הורס?]

עכשיו כאשר המצבר תקין צריך להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה לפני הביטול, לא? 

פורסם

באותו בוקר שהנעתי מבוסטר של חבר  גיליתי שהכפתור תקול והרכב לא זז - קראתי למוסכניק..  וכשהוא בא שוב לא הניע... וראה גם את הבעיה במצבר.. והוא הניע שוב... גררתי למוסך.... ואחרי בדיקה הסביר לי שהלך הכפתור  ושיחרר לי כנ"ל..... קניתי מצבר חדש אצלו  והסברתי לו שכעת אמור לחזור  אבל לא הסכים איתי

פורסם

גש למוסך אחר ותקבל חוות דעת.

דעתי שצריך להחזיר את המערכת כפי שהיא הייתה לפני שנטרלו אותה.

יש לי תחושה שאותו אחד כדי שלא יצא "פיתה" ינתק את הכפתור בכדי "להוכיח" לך שזה הכפתור גם לאחר החזרת המערכת למצב שלפנ הנטרול.

פורסם
בתאריך 9.12.2023 בשעה 21:56, מתענייין כתב:

גררתי למוסך

אם זה קורה לך שוב בעתיד, ואם לא ראית מה ואיך עשו במוסך, בספר הרכב מתואר ההליך לשחרור של הבלם חניה:

image.thumb.png.85faa1b1161dd0e65c2180cc94104b41.pngimage.thumb.png.90b192223ae8e8806150d7e6b6000b2c.png

image.thumb.png.fa746c8b37c8231a7154513c861d1b59.pngimage.thumb.png.c58a7436360fd3165aaedfabf7242fc1.png

פורסם

זה מה שצריך לעשות.

לדעתי זה לא רק מה שעשו. לדעתי ניתקו בנוסף את התקע מהמנוע בכדי שבפעם הבא שהוא יכבה את הרכב המנוע לא ימשוך את הכבל של הבלם יד ואז פות"ש חוזר לנקודת ההתחלה.

פורסם
בתאריך 9.12.2023 בשעה 22:06, asix כתב:

למה הנעת אותו עם בוסטר?

אם הוא לא תופס טעינה והטעינה תקינה תחליף מצבר.

מערכת כריות אוויר ומערכת בלם יד חשמלית רגישות מאוד למתח נמוך.

תתחיל בזה שלא תצטרך בוסטר בכדי להניע את הרכב.

מתערב שברגע שתפתור את זה כל שאר הבעיות יפתרו.

מסתבר שהפסדת בהתערבות.

אבל ההפסד שלך עלה לבחור במצבר חדש.

• תוכן חדש...