Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיסוי אנדרקובר עבה וכבד מאוד במידה גדולה מעל 5 מטר שישב כל השנה על הרכב ובמצב מאוד מלוכלך, מהי למעשה הדרך הכי קלה ויעילה לנקות אותו? 

• אחראי פורום
פורסם

חכה ליום יומיים שאין גשם, שים אותו על הרכב, שטוף עם סבון ותן להתייבש, הכי פשוט.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני הייתי שוטף אותו כשהוא על הרכב. דווקא יום גשם זה מצוין

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני אם אותה בעיה.

היה לנו אתר בניה קרוב לבית והכיסוי התמלא באבק.

ניסיתי לשטוף את הכיסוי המלוכלך עם גרניק ולהשאיר אותו על הרכב ביום שמש.

כשמתייבש, לא עזר כלום. הכיסוי נשאר מלא אבק וכשאני מוריד או שם אותו הבגדים מתמלאים באבק.

התייאשתי ושכרתי חניה תת"ק לרכב האספנות, אבל עדיין רוצה להשמיש את הכיסוי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, Camaro 92 כתב:

שיפשוף הכיסוי כשהוא פרוס על הרכב לא יכול לפגוע בצבע הרכב שמתחתיו ולגרום לשריטות?

כתבת שהוא עבה וכבד. תבדוק במקום נסתר, ההגיון שלי אומר שאם אתה משפשף עם סבון ומטאטא רך אז לא יקרה כלום

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...