Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אבל זה לא פשוט לתיקון. יש פחחים שפשוט חותכים את הסף ומרתכים אחר, וככה יוצרים פגיעה בשלדה. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 30 דקות, zvit כתב:

לא, אבל זה לא פשוט לתיקון. יש פחחים שפשוט חותכים את הסף ומרתכים אחר, וככה יוצרים פגיעה בשלדה. 

מה הפיתרון לתיקון? למלא עם חומר?

חוץ מהנושא הזה שמטריד אותי ומחיר הביטוח המופקע (אבל זה נושא אחר) הרכב אחלה, שלדה נקייה.

חיבורים מקוריים בדלתות, מכסה מנוע, שמשות מקוריות, פנסים מקוריים, מכסה מנוע לא נפתח.

פורסם
לפני 7 שעות, Matan1515 כתב:

מה הפיתרון לתיקון? למלא עם חומר?

לא. יש שיטות ליישור. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מסכים לגמרי עם @Moshe c. הדבר הזה לא בולט לעין, תתרגל. ולא פחות חשוב, בדרך כלל האזור צבוע בצבע ממוגן כך שכנראה שלא תסבול מחלודה. אבל את זה בדוק היטב, כי חלודה היא סרטן בגוף הרכב, ואם צריך דאג לצבוע את האיזור גם אם לא תתקן את השקע.

היה לי רכב שמשך. נזק כזה ועוד כמה פגיעות פח מרגיזות, כולל החלפת דלת. לא הפריע למכירה מעל המחירון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי תיקונים של נזק כזה ע"י ריתוך לולאות משיכה
תיקון סטייל PDR, אבל לא מגיעים לישור מושלם
אח"כ קצת חומר וצביעה
תנסה להתייעץ עם פחחי רכב ותראה מה הם אומרים
לא הייתי הולך על תיקון שלי מילוי מסיבי או לחילופין חיתוך וריתוך של האיזור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פחח שהתייעצתי איתו לפי תמונות ששלחתי לו אמר שמושכים את זה 80% החוצה. מיישרים את זה 90% ועוד קצת חומר וצבע

לא צריך לרתך חתיכה ולצבוע.

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי לך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...