Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו סיפור,

גיסי נמצא ביחידה מיוחדת, הוא מספר שבעקבות הגיוס המאסיבי ואחוזי ההתייצבות פשוט לא נשאר ציוד תקני לכולם. (יש ציוד, אבל אפוד קל במקום קרמי, קסדה ממלחמת שלום הגליל, כוונות ברזל של הנשק וכו')

אחותי וגיסתי הרימו פרויקט גיוס המונים כדי לקנות ציוד תקני מספקים פרטיים 

לשבחן, הן עשו את זה הכי מסודר בעולם, דרך עמותה מוכרת, מוכר למס וכו'

אם מישהו מעוניין לתרום, אפילו כמה שקלים אנחנו נשמח מאוד

100% מהתרומה עובר לקניית ציוד לחימה (לא אוכל, לא תחתונים, לא מטענים ניידים וכו')

https://www.jgive.com/new/he/ils/donation-targets/110358/about

אני חושב שאני מספיק זמן באתר והדירוג שלי אכן מעיד על האמינות שלי

אבל אם מישהו רוצה לקבל עוד פרטים (לא אוכל לחשוף את מספרי היחידה והצבה מטעמי ב"מ) מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית

אוהב אתכם משתמשי קארספורום 🥰

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם

תורם בשמחה, אבל המצב הזה הזוי.. יש סיכוי שאם הם ישלחו למשימה אז ישדרגו להם ציוד? כי זה ביזיון..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, MZN כתב:

תורם בשמחה, אבל המצב הזה הזוי.. יש סיכוי שאם הם ישלחו למשימה אז ישדרגו להם ציוד? כי זה ביזיון..

אני לא יודע איפה הוא בדיוק ומה הוא מבצע.

וזה לא שהוא יכול לספר איפה הוא ומה הוא עושה. גם כדי לא להחליץ וגם מטעמי ב"מ. 

אנחנו רק יודעים שהוא נפצע קל (הוא ב"ה מתפקד ועדיין נלחם) ויש הרוגים ופצועים מהיחידה שלו. ככה שלדעתי הם כבר מבצעים משימות כלשהן.לא יודע מה כמה למה.

ביזיון. אכן.

אחרי המלחמה יתחקרו ויבדקו. (ויש הרבה מה לחקור לצערנו)

כרגע מחפשים איך לצייד אותם כדי שיחזרו בריאים ושלמים.

.

פורסם

אותו הסיפור ביחידת מלואים של הבן שלי - ההורים אוספים כספים ומבקשים תרומות לרכישת ציוד מיגון נורמלי.

אבל יש סכנה ליפול על התרמית, ואז במקום הגנה,  החיילים יקבלו מיגון מתפורר, כמו בסיפור הזה:

https://bizzness.net/המשטרה-חוקרת-ציוד-מיגון-לא-תקני-או-סיב/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מוקד מיוחד של אגף כוח אשם בצהל שצריך לפנות אליו ולבקש מהם ציוד

לצערי אין לי את המספר

אבל יש לציין ששמעתי את זה היום ברדיו, אבל הם גם מבקשים שיתרמו להם.

סתם הגיג - לא יותר פשוט לפתוח מוקד אחד בתל אביב שיקבלו בו את כל התרומות ויעשו על הדרך מבצע איסוף ציוד צבאי ללא משפט¿¿

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...