Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליברפול אלופת אירופה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה משחק!

במחצית ירדתי לפיצוציה להביא (***כן כן אני יודע, להביא= לקנות***) סיגריות כדי להטביע את יגוני,

חברה שלי נטשה הביתה כדי לא לנחס עוד יותר, ואני כבר תכננתי מסתור מהחברים המילאנזים,

אבל במחצית השניה פתאום הכל התהפך, והתברר שגם הכשרון הגדול של קאקה ושות' לא מספיק מול הנשמה של האדומים.

איזה כיף לראות אותם חוזרים למוקד תשומת הלב, גם אם זה רק ללילה אחד.

איזה כיף להיות אדום.

you'll never walk alone!

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ללא ספק משחק טוב.

לא הגיע לליברפול לקחת, אבל כנראה שנאמרו בחדר ההלבשה של מילאן כמה מילות זלזול על המשך המשחק והסיכוי שליברפול תתאושש, וזה עלה להם ביוקר.

מה שווה להיות החלוץ הכי טוב בעולם, אם רועדות לך הרגליים בפנדל?

אני בכל מקרה, מאז שברצלונה עפה, מתפלל לכמה שיותר שערים ולא מצדד בקבוצה מסויימת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מילאן פשוט נתנה את מישחק לליברפול..... ואיך שהם בעטו את פנדלים פשוט רשלנות....

אך כמה חבל כמה חבל לסיים עונה חלומית שכזו בלי תואר.....לפחות ניזכור רק את מישחקים הטובים והיו כאלה.....

FORZA MILAN לפחות בעונה הבא:wink:

פורסם

מילאן הייתה צריכה לנצח, חבל שהיא הפסידה אבל לפחות ראינו משחק טוב.

אני מקווה ששנה הבאה היא גם תעלה ותנצח במקום ל"וותר" על הניצחון במחצית השנייה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

דווקא שחשבתי לברוח מהמציאות העגומה לפורום,גם פה מזכירים לי את זה? :(

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

גם בתור אוהד צ'לסי ( הרבה שנים הרבה הרבה לפני המליונים של אברומוביץ) פשוט התרגשתי אתמול מהקבוצה של ליברפול הלב הגדול , שחקני הנשמה שעבדו כאדם אחד לנצח את המכונה המשומנת הייטב

של א.ס מילאן , באחד המשחקים הגדולים ביותר שנראו מעולם , אם לא הגדול והרומנטי שבניהם.

לליברפול הגיע אתמול לנצח , קבוצה שחוזרת מ 3-0 ל 3-3 מול מילאן ראויה ואף צריכה להניף

את הגביע הקדוש מכולם , בהארכה היה זה פשוט אות משמיים שמנע מהכדור לחדור אל השער

של האדומים , דודק שכל העונה חטף השפלות מהעיתונות , אוהדים והפרשנים , עמד במבחן הגדול

ביותר בחיו , והצליח.

ערב מדהים שלא יישכח .

פורסם

ללא קשר למנצחת. למבקיעים. לטקטיקות. ושאר הירקות.

היה משחק מופלא. 3-0 שהשאיר את ליברפול חסרת אונים. ו3-3 תוך 6 דקות.

מדהים. פשוט מדהים.

משכנתא זה קל

פורסם

איך התבאסתי אתמול, חבל על הזמן. מילאן שיחקו הרבה הרבה הרבה יותר טוב, ואלמלא ה10 דקות שינה האלה, ופנדל שדידה עצר, ואז באכזריות שחקן ליברפול הבקיע את הריקושט הם היו מנצחים. ובכלל מי זה הטמבל הזה סרג'יניו, נכנס ולא עשה כלום במשחק חוץ מלאבד כדורים, ועוד לתת לו לבעוט פנדל ראשון? :\ שבצ'נקו ידעתי שהוא יחמיץ, איך שהוא ניגש לבעוט אמרתי הוא לא מבקיע, ובכלל דודק עם ההצגה שלו פשוט הרג אותי.

את האמת אבל לא הגיע לשתי הקבוצות להיות בגמר, בגמר היו אמורות להיות בארסה וצ'לסי, ובגמר הייתה אמורה לזכות בארסה ששיחקה השנה לטעמי הכי טוב באירופה. נשאר לקוות רק שאנצ'לוטי ילך ללעוס מסטיקים כמו פרה בבית שלו, ולא במילאן.

ועוד לחשוב שאחרי ה3:0 חשבתי ללכת לישון. :?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
ובגמר הייתה אמורה לזכות בארסה ששיחקה השנה לטעמי הכי טוב באירופה

צ'לסי הייתה הקבוצה ששיחקה השנה הכי טוב באירופה באחת הליגות הקשות אם לא הקשה

ביותר ביבשת , והפגינה יציבות לאורך כל העונה וכמובן הצגות , ללא אף רגע משבר .

שהודחה מליגת האלופות בשער שלא היה ולא נברא.

פורסם
צ'לסי הייתה הקבוצה ששיחקה השנה הכי טוב באירופה באחת הליגות הקשות אם לא הקשה

ביותר ביבשת , והפגינה יציבות לאורך כל העונה וכמובן הצגות , ללא אף רגע משבר .

שהודחה מליגת האלופות בשער שלא היה ולא נברא.

צ'לסי לא שיחקה הכי טוב באירופה, לטעמי היא שיחקה מאוד מאוד משעמם יחסית לבארסה שהראתה הרבה כישרון, טכניקה, יופי של משחק, וכדורגל התקפי בהרבה מאשר צ'לסי. ועם כל הכבוד לליגה האנגלית, הליגה הספרדית הרבה הרבה יותר קשה ומעניינת.

נ.ב, יחסית לתקציב שלהם ולכסף שהושקע צ'לסי לא עמדה בציפיות וזכתה אך ורק באליפות הליגה באנגליה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
צ'לסי לא שיחקה הכי טוב באירופה, לטעמי היא שיחקה מאוד מאוד משעמם יחסית לבארסה שהראתה הרבה כישרון, טכניקה, יופי של משחק, וכדורגל התקפי בהרבה מאשר צ'לסי. ועם כל הכבוד לליגה האנגלית, הליגה הספרדית הרבה הרבה יותר קשה ומעניינת.

נ.ב, יחסית לתקציב שלהם ולכסף שהושקע צ'לסי לא עמדה בציפיות וזכתה אך ורק באליפות הליגה באנגליה.

פליקס

צ'לסי שחקה משעמם??

אם אתה קורא לרביעיות ושלישיות כמעט בכל משחק ורשת נקיה לרוב ( ושבירת שיא של פטר צ'ך

כשוער ששמר על שער נקי הכי הרבה דקות ברציפות אי פעם בפריימר ליג )

משעמם אז משהו כנראה לא בסדר איתך , אני למשל לא אומר שבארסה משעמת , אבל לקרוא לצ'לסי

משעממת אפילו יחסית לבארסה - זו שטות , אולי המשחק הטוב ביותר הכונה יצא מבית היוצר של צ'לסי

נגד בארסה , עם פתיחת המשחק המסחררת .

צ'לסי זכתה גם בגביע הליגה , והועפה בחצי גמר האלופות על ידי גול שלא היה , הציפיות מצ'לסי

העונה היו בראש ובראשנה אליפות - כל השאר בונוס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...