Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת "gopro" לא מקורית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

האם למישהו/י, יש נסיון כלשהו בבקשה עם מצלמת "gopro" (במרכאות כי זה כבר שם גנרי, נראה לי.. ), אבל - איני מתכוון למצלמה המקורית, אלא לתחליפים מוצלחים וזולים יותר, כאשר המטרה היא להשאר בטווח ה75$ נטול המיסים.

רצוי מאוד : 4k, תמיכה בכרטיס זיכרון דיי גדול, ודיי אביזרים נלווים, wifi, ,ואולי גם שלט.

אם יש עוד משהו חשוב שפספסתי - אודה להארה.

גם נסיון רע מעניין ע"מ להמנע.

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לך את המתחרה הישירה שלה (והמאוד מצליחה) DJI שהוציאה לא מזמן את הדור הרביעי למצלמת האקשן שלה האוסומו אקשן 4, מאוד מומלצת!
אבל לא בטווח ה-75$, ולצערנו אין קיצורי דרך, במחיר נמוך תקבל בהתאם, כמו שנאמר עדיף כבר לצלם עם הסמארטפון או להשקיע. 

פורסם

ביצעתי את אותו חיפוש לפני חודשיים, יוק. כלום.

זאת קטגוריה שלא קיימת.

תצטרך לקפוץ בצורה משמעותית בתקציב,

אין שום דבר ראוי לשימוש מתחת ל-75 בלי קשר לנתונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי המליצו על זו-

https://www.amazon.com/dp/B01HGM33HG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_D5XYH4NBWYJP9TXSGWD5

ועוד היא הייתה במבצע כשהמליצו, עלתה 55 דולר. אבל המחיר הזה היה לי יותר מידי חשוד אז לא קניתי, אחרי זה ראיתי השוואות ביוטיוב ראש בראש עם גו-פרו מקורית והיה נראה שוואלה, זו מצלמה לא רעה בכלל. עכשיו אני לא מסוגל לקנות אותה כשאני יודע שעלתה 55$ 😅

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מנצל"ש- מחפש מצלמה טובה לצילום רציף, הבנתי שהגו פרו ושאר מצלמות האקסטרים מתחממות ולא בנויות לצילום רציף של מעל חצי שעה נניח.

המטרה היא לצלם הופעות בבית, בינתיים עשיתי כמה נסיונות של צילום מטלפון ועוד זוויות מהקהל, בפעם השניה ניסיתי עם מצלמה על חצובה (סוני מירורלס ישנה) אבל התוצאה הייתה די גרועה. בסוף השתמשתי בהשלמות מאנשים שצילמו מהקהל:

וזה עם מצלמה על חצובה- דווקא הזווית הגרועה מגיעה מהמצלמה המקצועית:

שכחתי לציין- במידה ואי אפשר לצלם רצוף, אם ישנה אפשרות להפעיל את המצלמה עם שלט, אבל בצורה שאוכל לקבל חיווי שהיא אכן מקליטה בלי להיות לידה.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

אני משתמש בגופרו (6 למיטב זכרוני) כבר כמה שנים לצילום רציף של משחקי כדורסל. אכן מתחממת וצריך לחבר אותה לסוללה ניידת כדי שלא תגמר הסוללה באמצע, אבל היא עומדת במשימה בגבורה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מבין כלום בצילום וידאו, אבל הטריו קנו אותי (הרביעייה קצת יותר מדי אוונגארד בשבילי, בקטעים מסויימים בהתחלה).

סה״כ הצילום סבבה... מעבר לזה, זה כבר עניין של המקצועיות, לא של הציוד, אבל איזו סוני עם איזו עדשה?

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, sagibd95 כתב:

אני משתמש בגופרו (6 למיטב זכרוני) כבר כמה שנים לצילום רציף של משחקי כדורסל. אכן מתחממת וצריך לחבר אותה לסוללה ניידת כדי שלא תגמר הסוללה באמצע, אבל היא עומדת במשימה בגבורה.

סוללה לא בעיה, האם אתה מצלם ב4k?

לפני כשעה, falou כתב:

לא מבין כלום בצילום וידאו, אבל הטריו קנו אותי (הרביעייה קצת יותר מדי אוונגארד בשבילי, בקטעים מסויימים בהתחלה).

שמח שאהבת! הטריו ממש צעיר, לקלידנית אפילו לא מלאו 17 עדיין, מוכשרים בטירוף, והמתופף אחיין שלי אז גם יש ייחוס משובח 🤣

אם אהבת את זה אז אתה חייב לבדוק את הלייב אין דה סטודיו שהקליטו, כרגע זה מתפוצץ ביוטיוב (עם אפס פרומושן מצידם) :

לפני כשעה, falou כתב:

סה״כ הצילום סבבה... מעבר לזה, זה כבר עניין של המקצועיות, לא של הציוד, אבל איזו סוני עם איזו עדשה?

סוני אלפה 5000 מ2016, כשיצאה נחשבה לסבבה אבל עברו מאז אי אילו שנים והיא מצלמת מקסימום ב1080. עדשה הסטנדרטית שבאה איתה- 16-50מ"מ

פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

שמח שאהבת! הטריו ממש צעיר, לקלידנית אפילו לא מלאו 17 עדיין, מוכשרים בטירוף, והמתופף אחיין שלי אז גם יש ייחוס משובח

כבר הרצתי בטיוב. מרשימים הילדים! 

לפני שעתיים, flytomars כתב:

סוללה לא בעיה, האם אתה מצלם ב4k?

שמח שאהבת! הטריו ממש צעיר, לקלידנית אפילו לא מלאו 17 עדיין, מוכשרים בטירוף, והמתופף אחיין שלי אז גם יש ייחוס משובח 🤣

אם אהבת את זה אז אתה חייב לבדוק את הלייב אין דה סטודיו שהקליטו, כרגע זה מתפוצץ ביוטיוב (עם אפס פרומושן מצידם) :

סוני אלפה 5000 מ2016, כשיצאה נחשבה לסבבה אבל עברו מאז אי אילו שנים והיא מצלמת מקסימום ב1080. עדשה הסטנדרטית שבאה איתה- 16-50מ"מ

נקודת החולשה היא כנראה העדשה וההתמודדות שלה עם הניגודיות בין החלון הבהיר לחדר החשוך יותר. אני יודע לשפר את זה בסטילס, אבל בווידאו אין לי מושג... 

אבל העיקר הסאונד... 

• רעיון טוב! 1

פורסם

להוציא ערוץ מקצועי שאפשר לסמוך עליו בטיוב, לא פשוט. לא הייתי קונה כלום על סמך ״משפיענים״.

לא יודע על מי אפשר לסמוך בתחום של מצלמות וידאו כאלו, אבל מהניסיון שלי בתחומים שכן יש לי הבנה בהם (צילום סטילס, למשל) יש הרבה שיש להם ערוצים יפים ומושקעים ונותנים עצות ״מקצועיות״ לתחום ובוחנים ציוד... ות׳כלס, על בסיס הרקע והיידע שלהם, אין שום סיבה לקנות את המידע שהם מוכרים.

מבחני ציוד מושכים הרבה טראפיק, והם מקפידים להוציא אותם בשרשרת. 

כמה זמן הם באמת מבלים עם הציוד בשימוש... לא הרבה.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Opel Astra GSI כתב:

SJCAM4k

תבדוק ביוטיוב אם היא מספיק טובה לצרכים שלך. עולה פחות מ75 דולר.

לא באמת 4K לפי הביקורות, לא מתאים לשימושים שלי (רוצה 4K כדי שתהיה לי אחר כך אפשרות לעריכה בתוך הזווית)

עריכה - אני מוכן להשקיע קצת יותר (וברור לי שלמצלמה סבירה אני אאלץ לשלם יותר)

אגב- האם זה שיש לי כבר עדשות סבירות - 

https://www.amazon.fr/dp/B00HH8FCJC/ref=pe_386181_51767671_TE_dp_1

(זו המצלמה שקניתי מזמן, זווית שניה בוידאו של הקווארטט), האם זה יכול לקדם אותי איכשהו? אני יכול לקנות מצלמה בלי עדשה ולהשתמש בהן?

בעיקר חסרה לי התמיכה ב4K, המצלמה הזו ישנה והירידה ברזולוציה ממש ניכרת.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

שוב אני מציין שהוידאו הוא לא תחום שאני מבין בו, אבל למצלמות של פאנסוניק מסוג- Micro Four Thirds (הסוג מגדיר את סוג העדשות שהמערכת עובדת איתן וגודל החיישן), נחשבות מאוד מתאימות לוידאו, ויש להן 4K כבר לפחות 8 שנים. יש הרבה עדשות זמינות וזולות, חלקן עם פוקוס ידני (אני יודע שלוידאו יש כאלו שמעדיפים).

ברמות הגבוהות הן נחשבות ציוד מועדף לוידאו, דווקא בגלל הקוטן היחסי של החיישן/עדשות (פחות בעיות התחממות של החיישן, ועומק שדה יותר גדול). לדגמים החדשים יותר יש גם מייצב תמונה אפקטיבי.

יש לי מצלמה כזו עם שתי עדשות זום. אם אתה רוצה להתנסות, אני אביא את המצלמה, אתה תביא את המוסיקה (וכרטיס זיכרון יותר גדול, לוידאו...). היא קצת ישנה אבל יש לה 4k. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...