Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללת לפטופ נפוחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבא, לא משאירים מחשב נייד מחובר לחשמל קבוע, הוא לא מיועד לזה.

אפשר רק במחשבים שבהם אפשר להגדיר טעינה מקסימלית של 50-60% במצב יעודי לטעינה קבועה.

פורסם

פעם היו ניידים עם סוללה נשלפת.

גם לי יש נייד מחובר קבוע, בן 10... כשימות - ימות. רק בודק מידי פעם שהוא לא מתחמם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 6 שעות, MZN כתב:

ג. עדיף לתרום קצת מאשר לא לתרום בכלל (?). משמע יכלת לבקש המלצה ליצרן / סוללה ספציפית והיית מקבל. בחרת להאשים את המגיבים - לא בדיוק תרומה גדולה.

א. לא רואה איך המלצה כללית על רכישה באליאקספרס מחדשת משהו למישהו.

ב. התרומה שלי היא בניסיון להעלות את רמת התגובות בפורום, כך שיהיו אינפורמטיביות יותר. לא מסכים איתי? זכותך.

פורסם

המותג על סוללת המחשב הנוכחית  GonyTC.

על סוללת הדייסון אין מותג פשוט replacement battery V7 וציון מתח וקיהול הסוללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לשרשור בשביל לזרוק שמות של שני יצרני סוללות טובים מאוד שאני רוכש מהם כבר שנים ולדעתי קרוב ל 100 סוללות (עבודה).

1. KingSener

2. CSMHY

אם נתקלתם בסוללה של אחד מהם והיא מתאימה למחשב שלכם -זכיתם.

סוללות מעולות, לדעתי עדיפות על המקוריות של דל ובמחיר שווה לכל נפש.

קחו בחשבון, משלוח ארוך -בסביבות חודשיים.

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...