Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, Buki כתב:

זה כי רוצים שיהיה פער מחיר משמעותי בשביל שמישהו יקנה את הידני, הדגם

נכון להיום, למיטב ידיעתי..שנת 2025,

סוזוקי סוויפט ידנית זול יותר מאותו סוויפט אוטומטי ב 10K ש"ח ממה שיצא לי לראות.

טוב לדעתי. 

ואגב הידני יותר חסכוני מהאוטומטי מבחינת צריכת הדלק.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

אם היה באיבזור מלא ו 7 מושבים והיה עולה 5000 ש"ח פחות מהאוטומטי אף אחד לא היה קונה את הידני, היה מיותר לייבא.

או... שלא קנו בגלל שזה 5 מקומות ברכב שאמור להיות של 7 ולכן אין לו יתרון משמעותי על פני הרבה רכבי 5 מקומות אחרים.

• אהבתי 2
פורסם

@EliC25 אתה ממש ממש עדין... לאאוטלנדר 5 מושבים ידני יש אינסוף חסרונות ובדיוק אפס יתרונות - גם 5 מושבים בלי הורסטיליות של הגרסה מרובת המושבים (באותו גוף), גם רכב ידני שיהיה קשה מאוד למכור במדינה שמכורה לגיר אוטומאטי - מה שאולי עובד ברכבי נישה פחות מוצלח ברכבי לחם וחמאה - גם רמת אבזור נמוכה, וגם מחיר שלא משקף את כל הנ"ל.

אם גרסת כניסה ידנית היתה נמכרת בחצי ממחיר של גרסת הכניסה האוטומאטית היה על מה לדבר.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? הייתי בכיף שוקל לקנות כזה אם הייתי יודע שבכלל קיים הדגם בארץ. פעם ראשונה בחיים שראיתי כזה.

רכבים בתצורה נדירה, מספיק שיש משוגעים בודדים שמחפשים אותם. לא חושב שזה בעיה למכור, בדומה לרכבי אספנות. אם אתה היחיד שיש לך משהו למכירה שנניח 10 אנשים בכל המדינה מחפשים באותו הזמן, אתה תמכור מהר מאד (כל עוד אתה לא חי בסרט על המחיר)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכבים ידניים באיבזור בסיסי מיועדים לשוק ההודי וצריכים להימכר במחיר זול ואין שם דרישה לבטיחות גבוהה. רק למה דווקא ידני-צריך ליבדוק בשוק ההודי למה הם קונים ידני דווקא

(יתכן שאני טועה-אבל אלטו ידני שמעתי שמיועד לשוק ההודי ומשם אני מסיק לשאר הרכבים. תתקנו אותי אם צריך)

פורסם
לפני שעתיים, Fazer כתב:

@EliC25 אתה ממש ממש עדין... לאאוטלנדר 5 מושבים ידני יש אינסוף חסרונות ובדיוק אפס יתרונות - גם 5 מושבים בלי הורסטיליות של הגרסה מרובת המושבים (באותו גוף), גם רכב ידני שיהיה קשה מאוד למכור במדינה שמכורה לגיר אוטומאטי - מה שאולי עובד ברכבי נישה פחות מוצלח ברכבי לחם וחמאה - גם רמת אבזור נמוכה, וגם מחיר שלא משקף את כל הנ"ל.

אם גרסת כניסה ידנית היתה נמכרת בחצי ממחיר של גרסת הכניסה האוטומאטית היה על מה לדבר.

כל אדם שטוען שקשה למכור רכב ידני אני שואל אותו את אותה שאלה:

האם מכרת רכב ידני בשנים האחרונות?

במידה וכן, כמה זמן זה לקח לך?

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, eladns כתב:

שמתי לו פתק אולי ישחרר ב40

חסר לך איזה אימוג'י של ציניות...😁

אגב, נראה כאילו הוא חטף כדור בבגאז'

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

325i

PXL_20250711_121147348.jpg

• אהבתי 7

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...