Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG-20250531-WA0013.jpg

IMG-20250531-WA0012.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בתאריך 31.5.2025 בשעה 09:16, Buki כתב:

ניתן לראות פה איתותים יותר אסתטיים שאני מניח שלא מקוריים גם כי באינטרנט ברוב התמונות אופל קורסה A מופיעה ללא איתותים בצדדים

גם מראה ימנית שהצטרפה. 

פורסם

דגם נדיר ממש

PXL_20250601_103943785.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 11

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי איך פעם הכנתי כיתוב של cool מ intercooler

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 25.5.2025 בשעה 08:06, osheri כתב:

רק תיקון קטן, אלו לא חישוקים מקוריים

אלא אפטרמרקט שהרבה יבואנים בזמנו שמו כתוספת (זכור לי ג'אנט כזה בדיוק על 205 פוראבר)

אתה צודק
בשנת 96 הלאנסר שונמכה לגרסאת GLI ונמכרה עם חישוקים "מקוריים" כמו בתמונה
אגב, הלאנסר הנ"ל היא לא 93 אלא 94, ככל שזכור לי גרסת הגג הוצעה כאופציה בלאנסר אוטומטית החל מ 1994
לקולט היתה אופציה לגג ב 93 רק לאוטומטת ב 94 רק בידני. בקולט הגג הוסיף גם פנסי ערפל (מה הקשר? לא יודע)
בתמונה הקולט שלי 94 ידנית

IMG_0023.jpg

• אהבתי 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

דגם נדיר ממש

PXL_20250601_103943785.jpg

שבוע שעבר ראיתי יונדאי 10!

והנה קולט אחת שבמקרה חודש אחרי שציינתי אותה בסרטון על הרכבים הנדירים, גם פגשתי אותה... אחת מכמה בודדות

20250601_162126.jpg

20250601_162109.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

אתה צודק
בשנת 96 הלאנסר שונמכה לגרסאת GLI ונמכרה עם חישוקים "מקוריים" כמו בתמונה
אגב, הלאנסר הנ"ל היא לא 93 אלא 94, ככל שזכור לי גרסת הגג הוצעה כאופציה בלאנסר אוטומטית החל מ 1994
לקולט היתה אופציה לגג ב 93 רק לאוטומטת ב 94 רק בידני. בקולט הגג הוסיף גם פנסי ערפל (מה הקשר? לא יודע)
בתמונה הקולט שלי 94 ידנית

IMG_0023.jpg

קולט שחוץ מהקולט יש פה XM? 😉

• אהבתי 3
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...