Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חטפתי שלבקת חוגרת לפני מספר שנים, בתקופת הלימודים. למשך 48 שעות צד אחד של הפנים היה משותק לגמרי, זה היה לא פחות ממפחיד.

לקח עוד 3 ימים עד שהשרירים חזרו לפעולה סבירה, עוד שבוע עד שהמצב חזר לקדמותו.

לאחר מכן התברר לי שאצל חלק לא מבוטל ממי שחוטף שיתוק בפנים המצב נשאר קבוע, בדרגות חומרה שונות

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

חטפתי שלבקת חוגרת לפני מספר שנים, בתקופת הלימודים. למשך 48 שעות צד אחד של הפנים היה משותק לגמרי, זה היה לא פחות ממפחיד.

לקח עוד 3 ימים עד שהשרירים חזרו לפעולה סבירה, עוד שבוע עד שהמצב חזר לקדמותו.

לאחר מכן התברר לי שאצל חלק לא מבוטל ממי שחוטף שיתוק בפנים המצב נשאר קבוע, בדרגות חומרה שונות

מעניין מה שאתה אומר, לא ידעתי ששיתוק חצי פנים (פציאליס) זה חלק מהתסמינים של שלבקת חוגרת. אחד מהחברים בני גילי שחטף עכשיו את השלבקת סבל מהפציאליס לפני 20 שנה, גם בתקופת הלימודים, מעניין אם יש קשר לשלבקת שחטף עכשיו.

פורסם (נערך)

אין קשר. יש עוד וירוסים שיכולים לשתק חצי פנים. מיכל אנסקי ?. הקשר הוא אבעבועות רוח. אני סובל מהרפס השפתיים וגם הרפס זוסטר. 

לצורך האיזון אספר שחטפתי בגיל 30 ללא התראה או חולשה מוקדמת. חצי חגורה בבטן. היו שלפוחיות אבל אסור לגרד (זה המאבק ) . בעיקר הרגשתי פה ושם עקצוצים חשמליים בגב. כמו שתגע בלשון הבטריה 9v . רק בגב. 

בעיקר מציק . הטיפול היחידי שניסיתי זה שקיות תה . אלו בקושי השפיעו. עבר מעצמו אחרי שבועיים שלושה. לא הלכתי לבריכה.  נסבל בהחלט. לפחות אצלי. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בתאריך 27.7.2023 בשעה 12:50, vladclar כתב:

מכיר כמה אנשים שחטפו שלבקת חוגרת מיד אחרי החיסון השני נגד קורונה. רופא משפחה שלהם סיפר אז,  שיש עליה בתחלואה במחלה הזאת בקרב מחוסנים. 

גם טהוניה טוענת שאבא שלה מת בגלל החיסונים קורונה.

קורלציה לא מלמדת על סיבתיות.

יש סיכוי שהם בקבוצת גיל מתאימה, ו-וואלה גם התחסנו כי הקורונה מאיימת עליהם. אם יש קשר ביניהם אולי גם הדביקו אחד את השני.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ללכת להתחסן , מדובר במחלה קשה ואצל מבוגרים זה עינוי מתמשך אשר מתיישב על מערכת חיסונית מוחלשת עקב הגיל.

אבא שלי קיבל את הקללה הזו והוא סבל שבועות ארוכים , אם ניתן לחסוך את העונג הזה עם חיסון בטוח אז אין פה שאלה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

בסקירה גדולה של תופעות לוואי של חיסון הקורונה מישראל (כללית) שפורסמה בספטמבר 2021 שכיחות שלבקת היתה מוגברת מעט אחרי חיסון. לגבי שיתוק עצב,הפנים - שכיכות מוגברת במידה זעירה שלא הגיעה למובהקות סטטיסטית

@Pika007 @save אתם בני מזל, ללא טיפול הכאב יכול להמשך שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

בסקירה גדולה של תופעות לוואי של חיסון הקורונה מישראל (כללית) שפורסמה בספטמבר 2021 שכיחות שלבקת היתה מוגברת מעט אחרי חיסון. לגבי שיתוק עצב,הפנים - שכיכות מוגברת במידה זעירה שלא הגיעה למובהקות סטטיסטית

לפי מה שאני זוכר אחרי הקורונה הכל התפוצץ - כולם היו מצוננים, כולם היו עם שפעת, אפילו התחלואת קורונה עצמה עלתה כי ההגבלות ירדו.

השאלה היא האם החיסון גרם לשלבקת, או שזה קרה כי זה קרה?

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

גם טהוניה טוענת שאבא שלה מת בגלל החיסונים קורונה.

לא צריך מיד לקפוץ על כל דבר ולשלול.

,  לרופאים בקהילה יש תמונה קצת יותר אובייקטיבית מאשר לקונספירטורים למיניהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו הבנתי... לאחרונה התחילו לי בעיות עם ערמונית... בטח בגלל שעשיתי חמישה חיסוני קורונה.
או... שיותר הגיוני בגלל שאני כבר כמעט בן 60?

איך בסופו של דבר הכל מתחבר לחיסוני קורונה?
נבצר ממני להבין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אפשר לקבל מגיל 50 בתשלום, מגיל 65 זה בסל, ללא תשלום.

אם מישהו אמר אחרת או שהוא טועה או שיש בעיה נקודתית

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 20:35, sperial כתב:

החיסון מאושר לשימוש מגיל 50, בסל הבריאות (חינם) מגיל 65.

צודק, טעות שלי.

אוכל לשרוד את התשלום של ה 200 שקלים, זה לא מה שמפריע לי. איך אני מקבל באופן פרטי?

פורסם

דרך קופת החולים, מה שנקרא "מרשם לבן" או משהו דומה. תסביר לרופאה.

פורסם (נערך)
בתאריך 26.7.2023 בשעה 20:35, sperial כתב:

החיסון מאושר לשימוש מגיל 50, בסל הבריאות (חינם) מגיל 65.

בכללית אמרו לי שאני צריך לרכוש בבית מרקחת ולגשת לאחות.. (בגיל 66)

בדף החיסון כתוב במפורש "

חיסון שינגריקס בכללית

כמה עולה החיסון לזכאים במסגרת סל הבריאות?

כל מנה עולה 109.8 שקלים. יש לקבל 2 מנות חיסון במרווח של 2 עד 6 חודשים."

בתאריך 2.8.2023 בשעה 13:40, Haim_gds כתב:

צודק, טעות שלי.

אוכל לשרוד את התשלום של ה 200 שקלים, זה לא מה שמפריע לי. איך אני מקבל באופן פרטי?

בדף החיסון של כללית רשום שניתן לקבל פרטי במכון מור..

עריכה אחרונה על ידי URSH

• תוכן חדש...