Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה יבואן.

לפי הצעת המחיר שנתנו ידעתי כמה יעלה הטיפול.
1060 ש"ח ואישרתי.

כרגע שאלתי במוסך מה קורה עם הרכב אמרו לי שעוד מעט יהיה מוכן והמחיר זה 1800 ש"ח לאחר 20 אחוז הנחה !!!!

יש לציין שהכנסתי את הרכב ציינתי שיש רעש מההגה ובעיה עם הבלימה בתחילת נסיעה, רק ציינתי אני לא מוסכניק ואין לי ידע מאיפה הרעש ומה קורה שם.

מסתבר שהחליפו רפידות בלם ומוטות קישור למוט מייצב על דעת עצמם בלי לעדכן אותי, בלי לקבל את אישורי והאם בכלל אני מאשר ואם כן

אז לחלק מקורי או תחליפי.

מה עושים עכשיו?

אין לי את הסכום הזה.

עריכה אחרונה על ידי דני 9999
פורסם

מקובל שמתקשרים ללקוח ולא תקין שלא קיבלו את אישורך. 

המחיר לרפידות ולמוטות קישור הגון מאוד בטח למורשה יבואן ומדובר בבטיחות שבכל מקרה היה עלייך לעשות. 

אני בכלל לא בטוח שבמורשה היית חוסך כי המחיר על הצד הנמוך. 

לפעם הבאה תדגיש שיתקשרו לבקש אישור ואם זה אפשרי מבחינתך, הטוב ביותר הוא לשהות במוסך למשך הטיפול. 

אגב, הדרך היעילה ביותר לחסוך בעלות הטיפולים, היא לרכוש בעצמך את החלפים ולגשת למוסך שאתה סומך עליו. 

פורסם
לפני שעתיים, דני 9999 כתב:

מה עושים עכשיו?

אין לי את הסכום הזה.

אני קצת בהלם שזיכו אותך אם לאמר את האמת.
לגבי מה שרשמת, שאלה היפוטית, נניח והמוסך היה מתקשר, אומר לך מה צריך להחליף מה היית עושה? אומר לו אל תחליף? אתה מבין שאתה לא יכול לנסוע ככה?
"אין לי כסף לזה" זה לא ממש משפט קביל כשמתחזקים רכב. 

סע, תהנה ושמור על עצמך, עלינו ועל הרכב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני דיי יודע מה קורה עם הרכבים שלי.

הקטע עם הרפידות בלם שצריך להחליף ידוע לי עוד מהפעם הקודמת.

הרכב נוסע 5000 קמ בשנה אז משכנו את זה.

הייתי מחליף בוודאות פשוט מ 1060 שח קפצנו ל 2100 שח על רפידות ומוטות מייצבים.

שלא יהיה ספק הייתי מחליף רק לא במחיר הזה. הייתי שמח אם היו מיידעים אותי מראש ואומרים לי מה האופציות שלי ואולי הייתי עושה השוואת מחירים.

בפירוט מחיר רשום מוטות תחליפיים מחיר של יחידה 110 שח לפני מעמ.

אז תכפילו ב 2 תוסיפו עוד מחיר עבודה.

בואו..במחיר הזה אם לא היו עושים הנחה לא הייתי מבצע שם.

זוג אפשר לקנות ב 110 שח כולל מעמ.

ותכלס הייתי מחליף לבד.

יש לי את הכלים.

בסופו של יום הוספתי 240 שח על זוג מוטות מייצבים תחליפי ורפידות בלם כולל עבודה ומעמ.

לא ניתן למצוא כזה מחיר באף מקום.

טעו, לקחו אחריות, מצאנו את העמק השווה.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לגבי מה שרשמת, שאלה היפוטית, נניח והמוסך היה מתקשר, אומר לך מה צריך להחליף מה היית עושה? אומר לו אל תחליף? אתה מבין שאתה לא יכול לנסוע ככה?

כשהמוסך שלי מתקשר אלי במקרה כזה הוא גם נותן הערכה למרחק האפשרי עד שאצטרך להכנס לטפל בבעיה, ומשאיר להחלטתי אם לטפל מיד או לדחות.

• תוכן חדש...