Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מאוורר תקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה מה שהכי זול עם כמה שיותר וואט בגוף התאורה.

אין טעם לדבר על מותגים בקטע הזה, הכול תוצרת סין עם מדבקות מתחלפות, ובגדול מדובר במכשיר אמין יחסית בכל טווחי המחירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מניסיון

א. לבחור במאוורר שניתן להתקין ולהחליף בו נורות לבד ולא אחד עם מנורות לד מובנות...ביום שישרפו יהיה קושי להתמודד עם זה

ב. מאוור עם מקום ללפחות 2 נורות - אחרת האור יהיה חלש מידי כדי להאיר חדר

יש לי יונדאי - אחלה מאוור במחיר שפוי

נ.ב - בחורף המחיר זול יותר אם זה לא דחוף

פורסם

נצל"ש, אם צריך להחליף מאוורר מקולקל - המתקן שעליו נתפס המאוורר קוטרו צר מאוד והוא לא גדול בהרבה מפתח גוף התאורה בתקרה.

איך מתקינים אחד אחר עם מתקן אחר? יש גבול כמה אפשר לקדוח מסביב לפתח.

פורסם

מאורר תקרה מספיק לתלות על ארבעה ברגי ג'מבו. אם כבר יש חורים מסובבים את הבסיס כמה מעלות וקודחים 4 חורים חדשים.

:turn-l:
פורסם

זו בדיוק הבעיה. לא תמיד יש מקום מספיק רחוק מהחורים הקודמים, בלי לפגוע בנתיב חיווט.

נתקלתי בזה בכמה מקרים בבנייה חדשה.

פורסם

אני אתן את השנקל שלי.

תחפש מאוורר עם מנוע DC , ההבדל הוא בכמות המהירויות שיש למאוורר (6 לעומת 3 במנוע AC), לחדר שינה זה ממש משמעותי ומורגש

תתעקש ותבדוק את תפעול המאוורר בחנות, מבנה השלט וכד',  לדוג' יש םונקיצה של החלפת גוון תאורה שבחלק מהמאווררים דיי סתומה.

טיימר למאוורר זו תוספת נחמדה.

רכשתי לפני כשנה 2 מאווררי קטרינה ממחסני תאורה, סביב ה500 ש"ח לאחד.

המאווררים דיי טובים, המנגנון להחלפת גוון תאורה דיי סתום, והמאוורר עם 3 מהירויות בלבד...

התאורה יחסית דיי טובה (1920 לומן).

פורסם

בחדר שינה שלי התקנתי "סימקום" 

עלה לי בערך חצי מה"סאטר" שהתקנתי בחדר של הבנות שלי

והסימקום לא רואה אותו ממטר בכמות האוויר 

המהירות החזקה בסאטר נותנת פחות אוויר מאשר המהירות החלשה בסימקום

שניהם בני שנתיים+

החיסרון היחידי שלו שגוף התאורה לא מורכב ממנורות שניתן להחליף (כמו שבסאטר)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...