Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר מתח סינוס טהור בקורולה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות לגבי חשמל וממירי מתח

ראשונה, כמה וואט אפשר להוציא מהרכב?

קורולה.

קניתי ממיר מתח סינוס טהור של 1600W

לפי המוכר, ההספק בשימוש רצוף בוא 700W.

האם אקבל 700W ברכב?

אני רוצה לחבר כמה מכשירים במקביל לממיר מתח.  אחד מהם הוא ממיר 220 ל120.. בלאגן...השאר 220V. כיצד אני יכול לבדוק בבית את הצריכה הכוללת שלהם?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להפיק 700W ממערכת של 12V (הרכב) צריך זרם של 58A, וזה לפני הבאה בחשבון של אבדן יעילות בדרך. לא הייתי מנסה להוציא את זה משקע המצת (במקרה הטוב הפיוז שלו ימלא את תפקידו.  במקרה הרע ....).  אולי בחיבור ישיר למצבר (בהנחה שיש לך מצבר שבכלל מסוגל לעמוד בזרם כזה) וגם אז רק אם המנוע מונע כדי לקבל טעינה ואין צרכנים אחרים.

בקיצור - זה לא.

למה אתה צריך 700W ברכב?

• מעניין 1
פורסם

מה הזרם של אלטרנטור רגיל לרכבים האלה?

אני לא יודע כמה צריך, אשמח להמלצות למד צריכה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• פיתרון
פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

מה הזרם של אלטרנטור רגיל לרכבים האלה?

אני לא יודע כמה צריך, אשמח להמלצות למד צריכה.

אלטרנטור המותקן בטויוטת למיניהן מסוגל לספק זרם של 90-110 אמפר בתלות דגם ושנת הייצור של הרכב אבל בשביל זה צריך לעלות את סל"ד המנוע ל-2000-3000 סיבובים לדקה אחרת תרוקן את המצבר די מהר.

לא הייתי מחבר למערכת החשמל של הרכב צרכן בעל צריכת זרם של 50 אמפר במידה והחישוב מדוייק.

בסל"ד סרק האלטרנטור מסוגל לספק זרם של 40-50 אמפר מבלי שמתח המוצא יירד מתחת למתח טעינה אפקטיבי.

לסיכום:

בסל"ד סרק תוכל לצרוך מקסימום 20 אמפר או פחות מזה בכדי שהמצבר לא התרוקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

חייב להגיד שאהבתי את הביטוי הזה "סינוס טהור", לא יודע למה. זה זורק אותי אחורה לבית ספר תיכון, לימים פשוטים יותר טהורים יותר.

ובחזרה לימיינו .

חבר, עם דרישות ההספק שלך, היית צריך לקנות גנרטור , לא ממיר מתח.

לפני 4 שעות, Coro כתב:

כיצד אני יכול לבדוק בבית את הצריכה הכוללת שלהם?

פשוט מאוד, על כל מכשיר צריכה להיות תוית, (בדרך כלל בחלקו האחורי), המציינת את צריכת ההספק שלו ב WATT-ים 

פורסם

אפשר לכתוב בזהירות שממיר מתח סינוס טהור מסוגל לייצר במוצא של הממיר גל סינוס טהור דומה לזה שמתקבל מחברת החשמל.

ממירי מתח איכותיים בעל מוצא של סינוס טהור מאוד יקרים ולא כול ממיר שכתוב עליו ממיר סינוס טהור הוא באמת כזה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...