Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני בדיוק מתלבט ברכישת רכב. הייתי נעול על האיביזה, אבל אני נוטה כרגע לכיוון הארונה מכיוון שאני מטייל לעיתים קרובות.

בגדול התקציב שלי מאפשר את מנוע הליטר בלבד, אבל אולי תהיה אפשרות לגמישות.

הייתי רוצה לשמוע ממי שיצא לו לסוע על 2 המנועים (אלו אותם 2 המנועים שיש גם לאיביזה אגב), כמה ההבדל משמעותי, או בעיקר כמה המנוע 1.0 מספק. אני נוסע לרוב בבינעירוני, וחשוב לי יכולת האצה טובה לעקיפות (לעיתים יש חלון מאוד קטן לעקיפה ובלי יכולת להספיק אפשר להיות תקוע מאחורי משאית בכביש 90\40 זמן לא מועט)

ראיתי את הנתונים היבשים של המנועים, אבל חשוב לי לשמוע איך ההרגשה מניסיון עם המנועים האלה

בנוסף הבנתי שמהמנוע 1.0 "הוציאו את המיץ" (בהקשר של הספק לנפח), אז גם האם יש שיקול של המצב שלו לאורך השנים ? בתקוותי להחזיק ברכב שנים, עד שיתפגר

תודה

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

לא מכיר את מנוע ה-1.5, אבל יוצא לי לנהוג הרבה על ארונה FR 1.0.

כל פעם אני מתפלא מחדש עד כמה מנוע ליטר יכול להיות עוצמתי וחזק.

יצא לי לנהוג בחו"ל על אוקטביה שכורה עם אותו מנוע 1.0, והרגיש לי סבבה לגמרי.

מה שכן, אני תמיד מעביר למצב S,

כי ה-D מחליף הילוכים בלי סוף וכל הזמן באיזה 2 הילוכים גבוה מדי לטעמי.

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם

מנוע ה-1.0 אכן מפתיע בעצמתו ובהאצות ביניים חזקות  (בכל זאת 20 קג"מ) אבל אין ספק שה-1.5 עוד הרבה יותר חזק.

שניהם משתמשים באותו הגיר כך שהתגובות דומות (אם כי למיטב ידיעתי יחס הניע סופי ב-1.5 קצת יותר גבוה) - אבל לשאלה הספציפית

של תאוצות לעקיפה התשובה חד משמעית מעדיפה 1.5 על פני ה-1.0.

אם יש בעיית תקציב, עדיים המנוע הקטן בחירה טובה, וגם לגבי אמינות אין מה לדאוג - המנוע והטורבו מגלים אמינות גבוהה מאד בתנאי שהטיפולים בזמן ובאיכות חומרים גבוהה.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...