Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אודה לעזרתכם,

הזמנתי מולטימדיה לרכב כדי להחליף המולטימדיה שקיימת ברכב סיויק האצבק 2014(ככה קניתי את האוטו, לא אני הרכבתי). כדי להחליף את המוליטימדיה צריך להוציא את הפלסטיק הצדדי, מצרף תמונה.

איך מוציאים את זה??? לא מצליח להוציא. האם זה צריך להיות קשה להוציא את הפלסטיק הזה או שהוא צריך להשלף בקלות?

כמוצא אחרון, האם יש מקום שאתם יכולים להמליץ שאפשר להחליף שם בלי שחיטה במחיר באזור נשר/חיפה.

אודה לתגובות.IMG_1331.thumb.jpeg.7f09baa69c89d80a6646911fdfc27b0e.jpeg

פורסם

היי לא אמור להיות קשה ישנם כמה ברגים שמפריעים בדרכך אינני זוכר כיצד מפרקים במדויק אולם חיפוש קצר ביוטיוב

"multimedia install for honda civic hachbak 2014" אמורה להניב לך תוצאות שיעזרו לך 

אם בכל אופן לא הסתדרת תייג אותי ואשתדל לכתוב לך באופן מדויק או לכווין אותך לסרטון ספציפי כיצד לפרק את הפאנל

פורסם

חשוב להתקין גם מסך עם צמת קנבס שהשליטה מההגה תעבוד

49FD164B-1444-4423-B132-B2F18EF9C8F1.jpeg

• אהבתי 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם (נערך)

קודם כל תודה על המענה.

יש לי צמת קנבס ובסרטונים שראיתי זה היה ניראה שנשלף בקלות, מה שאצלי לא קורה. מה שאני מנסה לברר אם זה באמת נשלף בקלות או לא? מפחד לשבור את הפלסטיק מצד אחד, מצד שני לא יודע מה עשה מי שהתקין את המולטימדיה שקיימת ברכב. בגלל זה מחפש תשובה ממשהו שמכיר/הרכיב מולטימידיה בהאצבק.

עריכה אחרונה על ידי ORITYPE
פורסם (נערך)

הצלחת לנתק משהו ? איפה אתה אוחז?

אתה צריך להסיר קודם את הפאנל מתחת להגה

ואח"כ יהיה שם בורג אחריו תוציא את הקורה אחריו את המזגן יהיה לך שני ברגים פרק אותם ואז המסך אמור להישלף

עריכה אחרונה על ידי מתענין
  • תוכן חדש...