Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמתי עם זה בבוקר.

לא חלום זוועה (ובהחלט לא זוועה לעומת זוועות אמיתיות), אבל ...

יש פה מישהו/י שלא משתמש/ת בוואצאפ ? צדיק/ה בזה הפורום ?

אם מחר השרות / האפליקציה הזו נסגרת - מה תעשו ?

אם מחר מחליט הקרטל הגדול, לסגור את כל החשבונות של מי שלא ישלם דמי מנוי חודשיים (50 ג'ובות לחודש, נראה סביר...?) - מה תעשו ? תשלמו ? תשלחו את הקרטל לחפש את החברים שלו ? (ולעבור לפולרואיד... ויונות דואר ?)

זה לא "היכונו לתקופת האבן".

ובכל זאת ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

משלם כמו גדול.

בשלב מסוים לפני עשור בערך האחסון שלי בגוגל הגיע למיצוי, משלם להם כמו גדול עבור כל חשבונות הגוגל של המשפחה.

העלות בערך קפה ומאפה אחד *לחודש*#****

באופן ריאלי, אם זה יקרה, זה יעלה הרבה פחות מ-50₪ לחודש לראש. הרבה פחות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שזה קודם כל חלום וורוד ולא זוועתי, אבל כיום לא ניתן לא להשתמש בוואטסאפ, עבודה, חברים, שירותים כאלה ואחרים פשוט לא מאפשרים שלא.

חלום וורוד כי אם זה צעד שינקט ע"י חברת האם אז כל השירותים שמסתמכים על וואטצאפ ילכו לחפש אלטרנטיבות, אולי אז לא להשתמש בוואסטאפ תהיה אופציה יותר ריאלית , כמובן שלא בתשלום.

מקווה שאותו הדבר יקרה גם לפייסבוק. 

פורסם

בתור מנוי בתשלום לקארספורום, הייתי שמח לשלם כמה שקלים בחודש גם לוואטסאפ ואפליקציות נוספות, בתמורה לצמצום השימוש הליברלי בדאטא שלי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

סביר להניח שהרוב יעברו לטלגרם/סיגנל, אבל כל שירות שיאפשר לשלוח הודעה בתפוצת נאטו לכל המספרים שיש בטלפון, שעברתי להשתמש באפליקציה XYZ. זה יספיק בשבילי..

מקסימום עובר לSMS אבל את ההזמנה לחתונה אני אביא ביד, לכל אורח אני אביא ביד, ככה שהבן דוד לא יכעס ששלחתי הזמנה בס.מ.ס..

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה כנראה תלך אחרי הרוב..

ישלמו? תשלם.

יעברו לחלופה אחרת? תעבור איתם.

אאלט בארהב אפליקצית המסרים הפופולרית היא זו של אפל. ווטסאפ פחות בשימוש.

אם היית שואל אותי לפני 20 שנה מה אעשה אם אי אפשר יהיה לדבר בטלפון עם אנשים, זה היה נראה לי הזוי.

היום אפשר לדבר, אבל אני יכול להעביר ימים שלמים בלי *לדבר* בטלפון. 

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, Derish כתב:

ציטוט לחתימה. לא פלא שכולם מספרים איזה 'אנשים חמים' אנחנו בישראל.

לרפרנס 

https://www.mako.co.il/tv-parliament/video?subChannelId=dd22d80cbbb48310VgnVCM2000002a0c10acRCRD&vcmid=04e8c88824098310VgnVCM2000002a0c10acRCRD

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, חולגי כתב:

קמתי עם זה בבוקר.

לא חלום זוועה (ובהחלט לא זוועה לעומת זוועות אמיתיות), אבל ...

יש פה מישהו/י שלא משתמש/ת בוואצאפ ? צדיק/ה בזה הפורום ?

אם מחר השרות / האפליקציה הזו נסגרת - מה תעשו ?

אם מחר מחליט הקרטל הגדול, לסגור את כל החשבונות של מי שלא ישלם דמי מנוי חודשיים (50 ג'ובות לחודש, נראה סביר...?) - מה תעשו ? תשלמו ? תשלחו את הקרטל לחפש את החברים שלו ? (ולעבור לפולרואיד... ויונות דואר ?)

זה לא "היכונו לתקופת האבן".

ובכל זאת ?

פעם, עוד כשהיית בש"אש, וואצאפ אשכרה חייבו משתמשים (כן, כן. אני הייתי מאותם דלביובים שאשכרה שילמו). אני חושב שזה היה בדיוק מלפני עשור ככה, 2012-2014~. היה מדובר בסכום סימלי ביותר, של פחות מ-5 דולרים אאל"ט, שלכאורה סיפקו lifetime use. מי זוכר את זה היום.

אם הם היו דורשים סכום כסף פעם נוספת כיום, בספק אם היו רואים ממני שקל. השימוש בוואצאפ משול לצפיה בערוץ הראשון לפני שהטרנספר ל-"כאן 11". תמיד מפגרים אחרי כל השאר בפיצ'רים, עם UI לא מזמין ועוד מעזים לקרוס כל איזה ככה. אבל העדר אמר את דברו והניסיונות הנואשים שלי לימים להעביר את קהל המכרים והקרובים שלי לפתרונות מוצלחים יותר כדוגמת טלגרם או סיגנל נחלו כשלון מוחץ.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 3 שעות, GKME כתב:

לא יקרה. אבל אם באופן היפוטתי אז כנראה שחוזר ל-SMS

ומשלם חצי שקל על כל תמונה כי זה פתאום mms?

יעלה לך יותר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 4 שעות, חולגי כתב:

יש פה מישהו/י שלא משתמש/ת בוואצאפ ?

יש

לא היה לי ולא יהיה לי

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

סביר להניח שהרוב יעברו לטלגרם/סיגנל, אבל כל שירות שיאפשר לשלוח הודעה בתפוצת נאטו לכל המספרים שיש בטלפון, שעברתי להשתמש באפליקציה XYZ. זה יספיק בשבילי..

מקסימום עובר לSMS אבל את ההזמנה לחתונה אני אביא ביד, לכל אורח אני אביא ביד, ככה שהבן דוד לא יכעס ששלחתי הזמנה בס.מ.ס..

לא יעברו. היו הרבה דיונים, כאס ואיומים כאשר שונו תנאי שימוש בדגש על נושא פרטיות...ולא קרה כלום.

פורסם
לפני 23 דקות, Boltik כתב:

לא יעברו. היו הרבה דיונים, כאס ואיומים כאשר שונו תנאי שימוש בדגש על נושא פרטיות...ולא קרה כלום.

אנחנו מדברים שWhatUps סוגרים את הבאסטה. אם ברגיל, ברור שלא יעברו. זה הנוחות וההרגל של שימוש באפליקציה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...