Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, Haim_gds כתב:

מה שממש הייתי רוצה היא אפשרות לקרוא את מאגר הנתונים לתוכנת ווינדוס שתציג אותו בצורה בה יהיה ניתן לחפש שם משהו... (נאמר בסיגנון של הפורום☺️)

יכול להיות שבינה מלאכותית תאפשר חיפוש יותר יעיל של מידע מקבצי טקסט גולמיים גדולים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד יש חלופות חינמיות כמו טלגרם אין סיבה שהם פתאום יעברו למודל של תשלום ככה בלי לתת שום דבר מיוחד מעבר למתחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, Haim_gds כתב:

שהזיכרון הפנימי לא מסונכרן עם הרשת, אני בדרך כלל מעביר את התיקייה לטלפון החדש כל פעם ועושה גיבוי אבל שאני נכנס דרך האפליקציה במחשב חלק גדול מאוד מההודעות הישנות לא מופיעות בה.

בדיוק זו המשמעות של זיכרון במכשיר.

בטלגרם למשל הכל עולה לענן ואתה לא צריך לגבות מאה גיגה של זבל כדי לעבור מכשיר או להמתין 5 שנים שמידע מהטלפון שלך יעלה לשרת שישלח אותו חזרה למחשב או להיות מחובר עם הטלפון כדי להשתמש בווב.

זה פשוט תכנון לקוי שהם סוחבים וסוחבים וזה רק הולך ומחמיר. וזה רק חיסרון אחד.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

חבר טוב נטש לפני מספר שנים את WA בשל "חוסר רצון לתרום מידע"  - עבר לסיגנל.

אחרי תקופה ארוכה שאני מתקשר איתו רק דרך הסיגנל - זה בדיוק אותו חרא.

לדודה שלי חסמו את החשבון בלי שום הסבר מעבר ל"קיבלנו דיווחים על המספר שלך ולכן נחסמת" (גם אין שום דרך להתנהל איתם,מגלגלים אותך מכל המדרגות)

בסוף נכנעה וקנתה מספר חדש אך עד שהיא רכשה התקנתי לה גם סיגנל,לא הייתה מודעת שיש חלופות ראויות.

חבל שאין יותר תחרות מול WA

תומר

• מעניין 1

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

עושה הרושם שיש הרבה תחרות (דוגמאות רשמו מעל). 

הסיבה שוואטסאפ נפוץ כל כך היא... כי וואטסאפ נפוץ כל כך.

בשביל לעבור למשהו אחר צריך שכולם יעברו/יתקינו את האלטרנטיבות.

או שאתה מוכן להיות מחוץ למעגל המידע/רעש בלתי פוסק הזה. 

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

טלגרם כבר לוקחת כסף. על מנוי פרמיום. לא יודע מה זה נותן.

אני עזבתי את ואסאפ. וחזרתי כי היו אנשים שלא היו מוחנים לקשר אז חזרתי בקטנה.

אם אחות אחת אני בקשר בטלגרם. מה שמפריע לי שזה באנגלית. אז אני מתקשה לצרף מספר טלפון למשל.

עוד דבר טלגרם. יכול להיות מותקן על שני מכשירים. ובתנאי שמחוברים ל ואי פאי.

לא חייבים סים במכשיר. רק בהתחלה.

זה על שהם מתחילים לגבות תשלום.

https://www.geektime.co.il/telegram-to-add-paid-features-and-ads-to-platform/

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yor2 כתב:

טלגרם כבר לוקחת כסף. על מנוי פרמיום. לא יודע מה זה נותן.

אני עזבתי את ואסאפ. וחזרתי כי היו אנשים שלא היו מוחנים לקשר אז חזרתי בקטנה.

אם אחות אחת אני בקשר בטלגרם. מה שמפריע לי שזה באנגלית. אז אני מתקשה לצרף מספר טלפון למשל.

עוד דבר טלגרם. יכול להיות מותקן על שני מכשירים. ובתנאי שמחוברים ל ואי פאי.

לא חייבים סים במכשיר. רק בהתחלה.

זה על שהם מתחילים לגבות תשלום.

https://www.geektime.co.il/telegram-to-add-paid-features-and-ads-to-platform/

ברגע שנרשמת היית צריך להוסיף מספר טלפון בשביל שתקבל סמס לאישור המשתמש.

אולי אתה מתכוון לחסימת מספר?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הסיבה לזה שכולם בוואזאפ היא אותה סיבה שאתר Yad2 התקיים שנים עם ממשק מפגר ולא נוח: כולם שם כי... כולם שם.

אנשים פה גם שוכחים שלפני וואזאפ מה שהיה לנו זה רק SMS מוגבל. זה קל עכשיו לבוא ולבקר ארכיטקטורה שנוצרה לפני שנות דור (במונחים של טכנולוגיה) ולשכוח איזו אחלה פלטפורמה יוצאת דופן היא הייתה כשהגיחה לעולם.

וזה בלי להזכיר את זה שלא צריך אפליקציה אחרת/נוספת לשיחות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אולי אתה מתכוון לחסימת מספר?

לא חסימת מספר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...