Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום כמעט לכל בנין יש תיבות דואר בבנין עצמו ששם מניח הדוור את הדואר.

יש מקומות שעדיין יש תיבות דואר מרוכזות והדואר לא מגיע עד הבית.

1. האם תיבות אלו בחינם? (כמו התיבות שבבניינים)

2. כשיש תקלה במנעול, האם הדואר מתקן על חשבונו? (מנסיון)

תודה!

פורסם
לפני 3 דקות, FROGIE כתב:

1. האם תיבות אלו בחינם? (כמו התיבות שבבניינים)

2. כשיש תקלה במנעול, האם הדואר מתקן על חשבונו? (מנסיון)

1. התיבות שיש בדואר ישראל עולות כסף -->> https://israelpost.co.il/דואר-בארץ/שירות-תאי-דואר-בתשלום/

2. תיבת הדואר בבניין שלך -> אתה מתקן. תיבת דואר בדואר ישראל (לפי הלינק) -> עולה לך כסף אבל הם מחליפים.

קח בחשבון, דואר ישראל -> דואר הצבי, עובר בעשור האחרון שינוי איטי עם ניסיונות הפרטה שונים ומשונים. לגבי מה יקרה לתיבת דואר שלך, תצטרך להתעדכן מדי פעם לגבי השינוים שקורים שם. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה רבה!

מכיר את הקישור, אבל נראה לי שזה למי שיש תיבת דואר צמודה לבית (אבא שלי החזיק תקופה תיבה כזו למכתבים חשובים). 

ככה נראה לי כי א' אני לא משלם כלום :) וב' מה ההבדל מתיבה צמודה לבית שאתה מקבל משלוח עד הבית בחינם שזו יותר טרחה עבורם.

פורסם
לפני 2 דקות, FROGIE כתב:

תודה רבה!

מכיר את הקישור, אבל נראה לי שזה למי שיש תיבת דואר צמודה לבית (אבא שלי החזיק תקופה תיבה כזו למכתבים חשובים). 

ככה נראה לי כי א' אני לא משלם כלום :) וב' מה ההבדל מתיבה צמודה לבית שאתה מקבל משלוח עד הבית בחינם שזו יותר טרחה עבורם.

הבנתי את הבלבול שלך, אתה מכיר מרכז חלוקת דואר מרכזית שבה יש לך קיר עם תיבות, לבין תיבת דואר בסניף דואר לבין תיבת דואר בבית.

אתה רוצה בעצם עוד תיבת דואר במרכז חלוקת דואר מרכזית?

או שאיך שדואר ישראל קורא לתיבה הזו -> מרכז חלוקת דואר

ציטוט
שם המושג: מרכז חלוקת דואר
תאור: מתקן ובו תאי דואר הנמסרים לשימושם של כל תושבי איזורי החלוקה ללא תשלום. שירות זה ניתן במקום שמסיבות שונות לא מתבצעת בו חלוקת דואר ע"י הדוור

מה שאתה כנראה מחפש זה "תא - חלוקה" נוסף. מקווה שהבנתי אותך אחרת תצטרך להסביר יותר בפירוט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

אנסה להסביר את עצמי :P

פעם היה בכל שכונה קיר עם תיבות דואר (כמו התמונה), הדוור לא היה עובר מבנין לבנין (איך שאני יודע). לשם הגיעו כל המכתבים המשוייכים לכתובת של הדירה. אני עדיין עם זה ולא משלם כלום. (כמו שהיום אף אחד לא משלם לדואר על זה שהדוור מגיע עד הבניין שלו).

השאלה שלי, האם מישהו ניסה לפנות לדואר בענין תיקון התיבה? אצלי המפתח עקום/המנעול דפוק.

download.jpg

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, FROGIE כתב:

השאלה שלי, האם מישהו ניסה לפנות לדואר בענין תיקון התיבה? אצלי המפתח עקום/המנעול דפוק.

לינק -> https://israelpost.co.il/media/3458/מדריך-הדואר-תשפג.pdf

עמוד 29, סעיף 2.10

בהצלחה (:

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

חחח... לא.

תעריפון דואר ישראל - מראש אני מודיע בלי שאלות מיותרות למה..

עמוד 63 תחת "18. אלבומי בולים ומארזים" 

https://israelpost.co.il/media/3415/חוברת-תעריפים-כללית-מעודכנת-112023.pdf

יש קוד "מאור", תנסה להיות ישר ולבקש את הפגום (;

01702 

ואם אתה מחפש את המילה "מנעול" בתוך הקובץ משום מה זה לא נותן אלא אם תעתיק ותחפש לפי זה

ציטוט

מªעול

כמובן להסביר בשיחת הטלפון ל171, שזה כתוצאה מבלאי ולא שאתה עשית פגם במנעול (;

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
בתאריך 20.6.2023 בשעה 00:07, FROGIE כתב:

השאלה שלי, האם מישהו ניסה לפנות לדואר בענין תיקון התיבה? אצלי המפתח עקום/המנעול דפוק

אתה מצליח לפתוח את התיבה? במידה וכן - מנעול כזה כולל מפתחות עולה כמה עשרות שקלים בכל טמבוריה. החלפה קלה מאוד ע"י פתיחת שני ברגים.

פשוט תקנה ותחליף לבד בלי להמתין לטובות.

עריכה אחרונה על ידי RBRB
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון. התקשרתי למוקד 171, אמרו לי לפנות לסניפים. הגעתי לאחד הסניפים, אמרו לי שזה לא סניף ראשי אלא סוכנות. הלכתי לסניף הראשי לא מוכנים לזכות אותי ואפ' לא הסתכל על מדריך הדואר "כל מנעול שיוצא מכאן צריך לשלם". שילמתי וקיבלתי מפתח אחד המנעול נשאר בדואר. לקח ממני פרטים שהדוור יצור איתי קשר ויתקין לי את המנעול, עדיין מחכה שיתקשרו אלי.

:(

פורסם
לפני שעתיים, FROGIE כתב:

עדכון. התקשרתי למוקד 171, אמרו לי לפנות לסניפים. הגעתי לאחד הסניפים, אמרו לי שזה לא סניף ראשי אלא סוכנות. הלכתי לסניף הראשי לא מוכנים לזכות אותי ואפ' לא הסתכל על מדריך הדואר "כל מנעול שיוצא מכאן צריך לשלם". שילמתי וקיבלתי מפתח אחד המנעול נשאר בדואר. לקח ממני פרטים שהדוור יצור איתי קשר ויתקין לי את המנעול, עדיין מחכה שיתקשרו אלי.

:(

איזה שירות זבל.

MemeKing2.png.df5d2cdf28d9be62bd834ab53d85833e.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

שכחתי להוסיף: הפקיד בסניף הדואר אמר לי לפנות למוקד לבקשת החזר (כי הוא צריך לחייב על כל מנעול...), קיבלתי מהם תשובה היום שכל ענייני תיבות הדואר שייך לסניפים...

• תוכן חדש...