Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

רכשתי לפני כמה חודשים סיוויק 2019 1.5. הרכב נקנה עם 35,000 ק"מ וכל 7.5 אלף ק"מ החליפו לו שמן במוסך מורשה (ביחד עם כל שאר הטיפולים הקטנים שהיה צריך). 

כרגע אני צריך לעשות עוד פעם החלפת שמן והדילמה שלי היא איפה לעשות. עד עכשיו כל הטיפולים נעשו אצל המוסך בחדרה יפנמוטור. שמעתי על כל מוסך הונדה ביקורות אחרות, אחד יותר יקרן מהשני, אחד עם שירות הרבה יותר אדיב (לדוגמה על יפנמוטור בחדרה שמעתי שהשירות מצויין) וכו'. עד כמה בכלל חשוב ללכת לעשות החלפת שמן אצל מורשה מול מוסכניק שאני סומך עליו? אני לדוגמה גר באשדוד וחשבתי או לנסוע למוסך המורשה באשקלון או אצל מוסכניק שאני סומך עליו באשדוד. בעקרון אני לפעמים נמצא בחדרה אז עקרונית אפשרית להלחליף שם אם שווה.

אשמח להמלצות, תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי YonatanGM
פורסם

אני מבין שהרכב כבר מחוץ לאחריות. 

אני לא רואה סיבה לא להחליף שמן מנוע אצל מכונאי מקצועי שאתה סומך עליו, כל עוד מדובר בשמן איכותי העומד בדרישות היצרן מבחינת התקנים. 

למנועים האלה של הונדה יש תופעת חדירת אדי דלק לשמן מנוע, וחיישן שמזהה עלית מפלס שמן מתריע על כך.  לכן נדרשת החלפת שמן מנוע פעם נוספת בין טיפולים שבמקור היו  בשגרה כל  15 אלף קילומרים.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל מוסך יודע להחליף שמן ואם לא אין לו זכות קיום.

אתה יכול לרכוש לבד בחנות חלפים שמן בתקן המתאים ופילטר שמן ותגש לכל מוסך לבצע את ההחלפה. יצא לך משמעותית יותר זול ממורשה של הונדה

פורסם
לפני 4 שעות, TZR84 כתב:

כל מוסך יודע להחליף שמן ואם לא אין לו זכות קיום.

אתה יכול לרכוש לבד בחנות חלפים שמן בתקן המתאים ופילטר שמן ותגש לכל מוסך לבצע את ההחלפה. יצא לך משמעותית יותר זול ממורשה של הונדה

איפה אני יכול למצוא שמנים ופילטרים מומלצים לדגם הזה? או שיש שמנים טובים שמתאימים לכל הרכבים. 

לפני כשעה, CiUiK כתב:

מורשה הונדה רחובות טובים. ואתה יכול גם לבד זה פשוט מאוד

מעדיף לא לגעת לבד, החוש טכני שלי לא משהו. 

פורסם
לפני 24 דקות, YonatanGM כתב:

איפה אני יכול למצוא שמנים ופילטרים מומלצים לדגם הזה? או שיש שמנים טובים שמתאימים לכל הרכבים. 

מעדיף לא לגעת לבד, החוש טכני שלי לא משהו. 

סבבה, הונדה רחובות טובים

רפי רפי

פורסם
לפני 32 דקות, YonatanGM כתב:

בחדרה אני פחות מכיר חנויות אבל תפתח גוגל כל חנות חלפים תשיג לך שמן בתקן ופילטר מקורי

פורסם
לפני 5 דקות, TZR84 כתב:

בחדרה אני פחות מכיר חנויות אבל תפתח גוגל כל חנות חלפים תשיג לך שמן בתקן ופילטר מקורי

אני מאשדוד (פשוט האוטו תמיד טופל רק במוסך בחדרה ואני נמצא שם לפעמים), התכוונתי איזה שמן בדיוק לקנות. ראיתי איפה שהוא שהכי מומלץ לרכב הזה - 0W-20 Full Synthetic Oil. 

https://shorturl.at/rSVY3 - יכול להתאים?

• תוכן חדש...