Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר לחובבי הפרינץ או NSU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה למשיבים

קצת היסטוריה עצמית שלי, המחוברת ישירות לנושא:

בשנת 1969 כאשר הייתי בן ארבע יצאתי עם אמא שלי לכביש הראשי בשכונת תלפיות הישנה בירושלים.

קשה להאמין, אבל מכל הזכרונות המוקדמים שלי, זה הזכרון הברור הראשון, והמתנו לאבי שאמור היה להביא את הרכב הראשון שלנו. ממש זכור לי המשפט של אמא שלי "הינה אבא עם האוטו החדש שלנו" ואבי נוהג ברכב אדום... אבי מכניס אותנו פנימה ואנו נוסעים לסיבוב בכורה בשכונה. כמובן שהסוג הוברר לי שנים מאוחר יותר כפרינץ 1000 או כמו שאנו קראנו לו NSU הרכב ליווה אותנו שנים רבות היגענו איתו לכל מקום בארץ, כולל בריכת המשושים בצפון... תמונה נוספת הזכורה לי: אנחנו שיבעה בתוך האוטו חמש חברי המשפחה וסבא וסבתא שלי ז"ל, בכניסה לירושלים כאשר אבא שלי אומר "תתכוננו ותסתכלו על הספידומטר" ואז מתחלף הספידומטר למאה אלף ק"מ (לומר את האמת אני לא זוכר בודאות עם הספידומטר התאפס לאפס שוב, כי אני לא זוכר כמה גלגלי מספרים היו.) אבל אני בטוח שמומחי הז'אנר ידעו להזכיר לי.

כך שירת אותנו הפריץ במשך שנים רבות, כאשר הצבע האדום דהה צבע אותה אבי בצבע לבן, כניראה שכבר הרגיש את משקל השנים עליו והצבע האדום כבר לא דיבר אליו יותר... כשני ביניינים מתחתינו קנה כשנתיים אחרינו שכן שלנו פרינס 1200 וכנערים עמדנו שעות והתוכחנו מי טובה יותר, עד ששמענו על NSU -R80 הנימצאת בעמק רפאים, כמובן שנסענו באופניים לחפש אותה ולא מצאנו... הקוריוז הוא ששנים לאחר מכן מצאתי אותה עומדת תקועה ע"י קופ"ח במקום, כשהשמועות אמרו שבקירבה הותקן מנוע סובארו... זהו בעצם הסיפור האישי שלי... את הסיפור על החיפושית ג'ינס בפעם אחרת אם תביעו עיניין. ד"ש מהעבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...