Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 
החלטתי שאני רוצה להתקין אצלי בבית מערכת להורדה של ה TDS במים ל 0 לצורך שטיפה של הרכב ללא סימני מים...
השאלה שלי היא לגבי סוג השרף שמשתמשים בו במערכת...
בחו"ל רוב המערכות משתמשות בשרף מסוג מצע מעורב.
בארץ המערכת שדיי נסגרתי עליה מגיעה עם מצע מסוג קטיוני בלבד...

האם זה בסדר? 

פורסם

אני שוטף עם מים קדושים...
ושניה אח"כ יורד גשם, או שציפור מחרבנת לי על הרכב או שסתם העץ מפרק גולגולים על הרכב...

ברצינות, מה ההגיון לשטוף עם מים קדושים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע למה הבאת את הנושא של מים קדושים… לא ציינתי שאני רוצה לשטוף במים קדושים… 

במידה ואתה מעוניין לדעת למה לשטוף במים עם tds 0 לזה יש תשובה הגיונית לחלוטין. 

מים עם tds 0  יכולים להתייבש על הרכב ולא ישאירו שום סימן אחריהם מאחר ואין בהם שום משקעים…  המים הנ״ל הם בגדול H2O נקי לחלוטין. 

ובמידה ויש לך רכב שחור שאתה רוצה לשטוף בחוץ מדובר ביתרון גדול מאוד…

פורסם

אני לא יודע מה ההבדל בין סוגי השרף אבל כל עוד זה מסנן למי איכפת?
התקנתי מערכת של שני פילטרים אחד עם מסנן 5 מיקרון ועוד אחד עם סיליפוס.
עושה עבודה טובה,כנראה אביא עוד פילטר אחד שמכיל שרף,יש באמזון בשפע,כולל מצע מעורב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הספקתי לבדוק את הנושא בימים האחרונים… ולמה שאני מנסה להשיג חייבים מצע מעורב. 

מצע קטיוני בלבד לא יוריד את ה TDS והמים במוצא שלו יהיו עם ph נמוך מאוד… שזה יכול לפגוע בציפויים שיש על הרכב

עריכה אחרונה על ידי misgavv
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אינני יודע עם שטיפת רכב במים כמעט מזוקקים טטיב עם הרכב יש מצב שאף תזיק
ויתכן שהפתרון הנכון הוא דווקא לא להוריד את הtds ל0 
בכל מקרה לשם היידע אתה יכול להתקין מערכת אוסמוזה הפוכה כולל מברנה זאת יחידה של 4 חלקים (לרוב זה מגיע עם סנן קוקוס 5 ואותו תוריד כי אתה לא רוצה להחזיר את המינרלים) לאחר מכן אתה צריך להוסיף בית סנן נוסף למערכת האוסמוזה ולשים שרף שנקרא DI הוא כבר יוריד לך את הTDS ל0

אתה צריך לקחת בחשבון שמים כאלו שהוצאו מהם כמעט כל המומסים הופכים לחומציים ולא נראה לי שזה יהיה טוב עם עלולים למשוך יונים מהרכב ולגרום לחלודה או בעיות נוספות הph של מים כאלו הוא באזור ה6 ואף יכול לרדת ל5.8 וזה לא משהו שהייתי שואף אליו נראה לי מיותר
אתה יכול לרכך מעט את המים לשים סננים אבל אבל בפירוש לא לרדת יותר מדי ברמת המומסים יותר מזה אם יצא לך tds נמוך מדי כדי אולי לשקול הוספת מים רגילים מהבברז למתן את הph מאמין שהוספת שמפו לשטיפת רכב למים כאלו יעלה את הph אבל לא יודע עם לרמה אדיאלית אבל בטח לא נראה לי כדי לשטוף בסיום הנקיון במים עם מומסים 0

• תוכן חדש...