Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ישנה בעית ריח שמלווה אותי הרבה זמן ללא מציאת פיתרון, מוסכים לא מוצאים דבר, ולא מצאתי תלונות דומות ברחבי הרשת של ישראלים, לאחרונה מצאתי סוף סוף משהו שנכתב בחו"ל.... שדומה למה שאני חווה...

אשמח אם מישהו יוכל לתמצת לי את זה כולל מינוחים מדוייקים  והפתרון הנדרש, על מנת להעביר זאת למוסך כך שיבין ויפתור לי את הבעיה

מצרף 3 תמונות מתוך מתוך 2 מאמרים

תודה מראש

Screenshot_20230602-232511_Opera.jpg

Screenshot_20230602-232504_Opera.jpg

Screenshot_20230605-133703_Opera.jpg

עריכה אחרונה על ידי Avi132
פורסם

אם מישהו אומר לכם ששברולט קרוז שלו מסריחה, זה יכול להיות ממש מילולית.  המכונית שלו עשויה באמת להסריח, מכיוון שבעיה מסויימת בדגם זה גורמת לכך. לקוחות רבים מדווחים על ריח של נוזל קירור בתוך תא הנוסעים לאחר הפעלת החימום. לקוחות רבים אחרים מוצאים נזילות לתוך תא הנוסעים ואת השטיחים ספוגים בנוזל קירור.

זו לא צחוק מכיוון שחומר מונע קיפאון שבנוזל קירור יכול להיות מסוכן.  יכול לגרום לגירוי בעיניים וליובש בגרון. בחלל סגור כמו תא הנוסעים של מכונית, השפעת החומר מונע קפיאה עלולה להיות מסוכנת יותר. הבעלים מודאגים ורבים מהם לא מסיעים את ילדיהם ברכבם.

הדעות ברשת מצביעות על בעיה ברדיאטור חימום. הוא  מדליף את נוזל הקירור וזה ומפיץ ריח מגעיל. בבילטיין טכני מס'  PI0935, חברת GM  אומרת כי "מצב זה עלול להיגרם על ידי ריח לא נעים הנובע מהשומן המשמש לשימון הרכיבים הפנימיים של ברדיאטור חימום והמאייד של המזגן.

• אהבתי 1

פורסם

תודה על התרגום שלא היה בו צורך...

הדברים נוגעים יותר לתמונה השלישית שצירפתי, שמדברת על כך שזה רק מריח כמו נוזל קירור (יש בו מרכיב משותף( אך זה לא נוזל קירור!!

מהו החומר? איך ניגשים לפתרון?

* אם הייתי זקוק לתרגום לא הייתי יודע שזאת הבעיה שאני חווה ברכב שלי...

פורסם

את התמונה השלישית הוספת בעריכה אחרי שראיתי את הפוסט. 

ביקשת לתמצת ולתגרם מונחים וזה מה שעשיתי. 

סליחה על האי הבנה. 

לא יודע איך לפתור את זה, צריך לחפש את ההוראה הטכנית המדוברת של GM, שם זה רשום.

פורסם

זה מדבר על כך שהריח עשוי להגיע מהגריז/שימון של החלקים הנעים בתוך תעלות מערכת המיזוג (לכיוון/עירבול האוויר).

TSB PI0740 נותן הוראות איך לוודא שזה לא ריח שמגיע בכל זאת מנוזל הקירור מאזור תא המנוע.

TSB PI0935 מתייחס לפירוק של כל תעלות המיזוג וניקוי הגריז ו/או החלפה של חלקים מסויימים.

(מקור למסמכים)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה על התשובה,

כמה שאלות ברשותך...

זה בהכרח יקרה במצב חימום.או לא בהכרח

האם רק ביטול הרדיאטור חימום יעזור ללא החלפתו?

במידה ומחליפים ומנקים שם, משתמשים הפעם בחומר שימון אחר או בעצם איך מונעים שוב את אותו מצב?

ושאלה אחרונה, האם הדברים יכולים להיות תקפים לאופל אסטרה שזה רכב זהה?

עריכה אחרונה על ידי Avi132
פורסם

איני יודע לענות על השאלות הנ"ל.

שים לב אגב שבמסמך 0935 יש התייחסות ספציפית גם לרכבים שייובאו לישראל, כך שאולי יש סיכוי בכל זאת שמוסך של היבואן מכיר בתופעה ויודע מה הפתרון או התהליך אליו.

• תוכן חדש...