Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון אני מתכנן לבנות תיבה לסאב שלי (לאנזר MAX 12). הנפח הדרוש ה67.5, ויש לי כבר מידות לתיבה מלבנית. אמרו לי שכדאי להמנע מתיבה מלבנית שבה הסאב יעמוד במאונך לתא המטען כי אז בכל פעם שאני אעצור\אאיץ\אפנה\וכו' הסאב יפול על פניו, מה שנשמע די הגיוני מפאת משקלו.

הציעו לי רעיון אחר - לבנות תיבה מלבנית כמו שתככנתי, אך להשכיב אותה על הגב, כך שהסאב יהיה במקביל לרצפת תא המטען. ככה אני אמנע מנפילות ותנועות מיותרות של התיבה.

הרעיון נשמע נחמד, אך האם הוא יפגע בביצועים של הסאב? אם כן אני מניח שאני אצטרך לבנות תיבה בצורת טרפז, שגם תהיה יותר מסובת לבנייה וגם דיי מכוערת בעיני :-)

מה דעתכם?

כמו שנאמר, הסאב הוא סאב של לאנר (הכי טוב שיכלתי לקנות במסגרת התקציב) 1000W דגם MAX12 והוא יחובר אל מגבר של JBL (GTO 75.4). הרכב אגב הוא גולף (5 דלתות למי שלא מכיר :) )

תודה מראש..

פורסם

לי אישית יש תיבה מלבנית באוטו ולא היו לי עדיין בעיות איתו כל עוד יהיה לו בסיס שמן....

אתה גם יכול לבנות את הסאב בצורת ריבוע שטיפה טיפה נוטה לכיוון למעלה...מי מקבילית

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

יש לך עוד אלטרנטיבה.

לבנות את התיבה המלבנית שרצית. ולהוסיף רגל שתיתן תמיכה.

או אלטרנטיבה קצת אחרת .. לנסות בצורה כל שהי לקשור אותו ולמנוע ממנו את היכולת להתהפך. (קונטרה מהצד של המושב)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...