Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשדודי עד לפני כחודש, הייתי הרבה באיזור הדיונות, לפני כשנה ראיתי שם משטרה...

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

לצערי הפוסט לא יגיע אל האנשים שאליהם הוא מופנה.

התרבות בכבישים לאחרונה התדרדרה מאוד, אני נמצא על ההגה המון זמן במהלך היום ומשתדל להימנע מויכוחים מיותרים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 8 שעות, cohen motor 377 כתב:

הבנתי שבדיונות באשדוד יש אכיפה.

אני מדבר על אשדוד,

היתי שם כמה פעמים ןלא היה כלום,

אולי בסופ"ש יש אכיפה,

באמצע שבוע איש הישר בעיניו יעשה.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 14 שעות, cohen motor 377 כתב:

?

האופטימיות הגלומה בציפיה הלכאורה הגיונית שדבריך ירגשו מישהו מאלה אליהם אתה פונה. העצה היחידה שיש לי היא להשתדל לא להתפתות לפנות אל חוליגנים בבקשות מסוג זה בזמן אמת.

פורסם

זה לא רק בשטח.

מתחת לבית שלי (שכונת נווה גן, פתח תקווה) יש חניית חצץ, יום אחד החנתי שם ותוך כדי שאני יוצא מהאוטו, הגיח טרקטורון שעשה דריפטים בכל החניה תוך כדי שהוא מעיף על כל הרכבים ועלי אבנים.

• מבאס 1
פורסם
לפני 7 שעות, Mr.Hybrid כתב:

לצערי הפוסט לא יגיע אל האנשים שאליהם הוא מופנה.

התרבות בכבישים לאחרונה התדרדרה מאוד, אני נמצא על ההגה המון זמן במהלך היום ומשתדל להימנע מויכוחים מיותרים.

את האמת?!

יש לנו חלק גדול בזה. ולא הכוונה לזה שאנחנו שותפים לרעים, אלא אנחנו יכולים להשפיע עליהם לטובה.

ולא בקטע של לשנות/לתקן את העולם, כי זה לא ילך, אלא כל אחד יזהיר את חברו/משפחתו וכו'.

לי היו מלא ויכוחים עם חברים על צורת נסיעתם, וחלקם באמת השתנו כשהם ראו או הרגישו מה קורה לאדם

שניזוק מנהג פראי וחסר אחריות.

והלוואי שכל הנהגים הפראיים והמפחידים האלו יירגעו כבר.

יום מוצלח.

• אהבתי 1
פורסם

הערס הזה ושכמותו לא גולשים בפורום.

אני גר די קרוב לאזור, אני רואה אותם יוצאים מהשכונה שלי ומעיפים אבק מהשדות על הכביש כל פעם שאני חוצה את כביש 40 לכיוון שרונים.

• מבאס 1
פורסם

אני מאמין שיצא להם לעיין פה בפורום, מי שמחזיק כאלו כלים בדרך כלל כן מחובר לכאלו פורומים וקבוצות.

וגם אם כרגע לא, אז מתי שהוא כשייכנס לכאן אמן  ויפול לשרשור הזה. ויראה שיש פה בני אדם שאכפת להם מנהיגה נורמטיבית.

פורסם

איך תמשוך את הערסים לפורום? מציע אולי לשנות כותרת ל"עומר אדם? עכשיו בהנחה ברכישת כסא כתר שבמבצע" 

פורסם
לפני 1 דקה, Mikelt89 כתב:

איך תמשוך את הערסים לפורום? מציע אולי לשנות כותרת ל"עומר אדם? עכשיו בהנחה ברכישת כסא כתר שבמבצע" 

אולי ירצו להוסיף "אגזוז עם רעש בשרני" להונדה סיוויק שלהם, אז הם ישאלו איך עושים את זה באשכול "שיפורים כח ואחיזה".

פורסם (נערך)
בתאריך 14.5.2023 בשעה 23:01, harhanegev כתב:

והבבונים מסתובבים עם כל מיני כלים על 4 גלגלים ועל 2 גלגלים גם בשטח וגם בכבישים, ומשטרת ישראל גם אם מדווחים לה ונותנים לה את המידע עם כפית לפה לא עושה עם זה שום דבר.

דיברתי עם שוטר תנועה על זה (אופנועים). לדבריו: אין מספיק כוח אדם לאכיפה שוטפת אז המופרעים לא מפחדים. וגם אם כבר תופסים מישהו, החקיקה לא נותנת כלים טובים, העונשים קלים (משתמע שבד"כ רק קנסות), ובהרבה מקרים, גם כשאפשר, זה לא מגיע לכתבי אישום כי זה לא שווה את ההשקעה בגלל הסיכוי הנמוך להרשעה אמיתית, אם בכלל.

אבל לא יודע, אולי השיקולים שונים במקומות שונים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • תוכן חדש...