Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, elera כתב:

דיברתי עם שוטר תנועה על זה (אופנועים). לדבריו: אין מספיק כוח אדם לאכיפה שוטפת אז המופרעים לא מפחדים. וגם אם כבר תופסים מישהו, החקיקה לא נותנת כלים טובים, העונשים קלים (משתמע שבד"כ רק קנסות), ובהרבה מקרים, גם כשאפשר, זה לא מגיע לכתבי אישום כי זה לא שווה את ההשקעה בגלל הסיכוי הנמוך להרשעה אמיתית, אם בכלל.

אבל לא יודע, אולי השיקולים שונים במקומות שונים בארץ.

תארתי לעצמי שזה המצב.

ידע כל אופנוען ללא מספר רישוי שזכותו הטבעית וההסטורית להתפרע ולרצוח חופשי חופשי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כשהמשטרה מקבלת תלונות על טרקטורונים משתוללים הם מתבדחים בינם לבין עצמם "בטח, נרים מסוק".

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני רוכב על אופנוע שטח, בכל קבוצה יהיה מיעוט שיוציא שם רע - אין מה לעשות, תלמד לחיות עם זה.

בנושא האכיפה -אני יכול להעיד שיש אכיפה, גם בדיונות וגם עם מסוק.

לא 24/7 מן הסתם, אבל היא הקיימת.

צריך לכבד את כולם ובכל מקום, אבל יש מלחמות שלא שווה להילחם עליהם.

פורסם
בתאריך 15.5.2023 בשעה 00:58, M H כתב:

אשדודי עד לפני כחודש, הייתי הרבה באיזור הדיונות, לפני כשנה ראיתי שם משטרה...

ששירתתי בפלמחים היינו יוצאים מהבסיס לפוצץ דברים במטווח על החוף.

טרקטורונים וג'יפים היו נוסעים חופשי על החוף, ונכנסים לשטח האש כל הזמן - סכנת נפשות.

בחיים לא ראיתי משטרה, ולדעתי גם אז לא טרחו לדווח עליהם.

זה אכן קרב אבוד, אם הענישה לעבירות הללו היתה כוללת חילוט ומכירה אולי היתה הרתעה מספקת.

פורסם (נערך)
בתאריך 15.5.2023 בשעה 06:51, Mr.Hybrid כתב:

לצערי הפוסט לא יגיע אל האנשים שאליהם הוא מופנה.

התרבות בכבישים לאחרונה התדרדרה מאוד, אני נמצא על ההגה המון זמן במהלך היום ומשתדל להימנע מויכוחים מיותרים.

זה נכון. התרבות באופן כללי נעשתה הרבה יותר אלימה בזמן האחרון. בתחושה האישית שלי.

האוכלוסיה בישראל גדלה ונעשה צפוף, במיוחד במרכז. הרבה יש אנשים חסרי מודעות או כללי נימוס שנחשבים בסיסיים ברוב העולם המערבי, וגם במדינות לא מערביות.

אז גם אם מתוך 100 אנשים יש אחד אלים עם בורג משוחרר, הרבה יותר מרגישים את זה.

המשטרה עסוקה במניעת פח״ע ועבריינות ״כבדה״ יותר, ולכן כל אותם טרוריסטים קטנים נשארים מתחת לרדאר.

למה אני קורא להם טרוריסטים? כי בהתנהגות הבריונית שלהם הם מטילים אימה וטרור על אנשים אחרים. ככה הם משיגים את מבוקשם.

האירוע שפות״ש מתאר - זה בדיוק זה. גם לי קרה פעם משהו דומה באיזור הרי ירושלים (אמנם לא באותה עצימות), וגם בדיונות ניצנים (כמה מופרעים עם ג׳יפים שנכנסו והשתוללו ואף הגדילו לעשות ואיימו על פקח של רט״ג).

כשמתעסקים עם טרוריסט, זה יכול להיגמר בצל״ש או טר״ש. במקרה הטוב אותו אדם יבהל כשיראה שהצד השני לא פראייר, ובמקרה הרע תישלף סכין או תהיה אלימות... אז לאדם הממוצע, באמת הכי כדאי להוריד את הראש ולבלוע את הצפרדע (אבל אני לא יודע אם לאורך זמן זה בריא. צריך לשחרר איפשהו את כל הזעם המצטבר ותחושת העלבון).

נקווה שהממשלה תיקח על עצמה פרוייקט למיגור האלימות 😒

.

.

נ.ב. כמובן שאותם מופרעים לא מגיעים לקרוא בקארספורום...

עריכה אחרונה על ידי Lt. Dan
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 17 דקות, Lt. Dan כתב:

במקרה הטוב אותו אדם יבהל כשיראה שהצד השני לא פראייר, ובמקרה הרע תישלף סכין או תהיה אלימות... אז לאדם הממוצע, באמת הכי כדאי להוריד את הראש ולבלוע את הצפרדע (אבל אני לא יודע אם לאורך זמן זה בריא. צריך לשחרר איפשהו את כל הזעם המצטבר ותחושת העלבון).

את האמת אני אגיד לך?....

אחי הקטן שמתחתי(קטן...20+) ישב איתנו באוטו, והוא כמעט יצא לבחור בטרקטורון הזה, רק אמא שלי תפסה אותו חזק שלא יצא מהאוטו וגערה בו "שאנחנו לא מטורפים ומשוגעים כמוהם".

נ.ב. לא הייתי רוצה ולא ממליץ ליפול לו בידיים. יש לו וותק עשיר במיוחד בלוחמה הזויה, והוא בכלל לא בקטע של אלימות וקטטות, הוא זה שמונע אותם מראש.

אבל כנראה באמת מתי שהוא גם לאנשים כאלו כבר נמאס הבריונות הזו, שאנשים צוציקים משליטים איימה.

חבל מאד!

פורסם

ככלל, רמת הביטחון האישי בישראל גבוהה מאוד, תודה לאל.

כאדם שגר בעיר עם רמת ביטחון אישי גבוהה (הילדים יוצאים ומסתובבים חופשי, דלת הבית פתוחה) אנו נתקלים באלימות בדרך כלל רק בכביש, ולכן לנו זה משמעותי.

נכון שיריות בלוד וסמים בת"א ופריצות בראשל"צ זה חמור וחשוב הרבה יותר, אבל העובדה שחלק גדול מהאזרחים נתקל באלימות בעיקר בכבישים מחייבת הקצאת כוחות מיוחדים לזה.

וכמו תמיד - חינוך ואכיפה, נושכת.

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...