Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה היה מפגש נחמד היו אחלה אנשים אבל רק חבל שכל מי שאמר שהוא בא באמת לא בא

מי שיש לו תמונות להעלות שיעלה בבקשה ...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה נחמד מאוד :)

באמת חבל שלא הגיעו יותר היה קצת יבש

אסף יאללה תעלה את התמונות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

Guest תמיר .א.
פורסם

היה באמת הרבה מאוד רכבים....

תמיר

פורסם

מצטער שהודעתי שאני בא ולא באתי, היה לי רונדו יום שישי וחזרתי גמור ואז לא ישנתי בערב יצאתי ונפלתי לישון עד 4

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני ממש רציתי לבוא!!! אבל כמו טמבל שכחתי מזה ולא כיוונתי שעון ואני מאמין שגם אם השעון היה דולק לא ההיתי מצליח לצאת מהמיטה....

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

היה באמת אחלה...

היה נחמד להכיר פרצופים שמאחורי המסך...

תמונות יש לאסף אני מאמין שהוא יעלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

היה נורא חינוכי. שמעתי הרבה דברים שרציתי לשמוע כגון: פוקל אוטופייה (קומפוננט), פוקל פלי גלאס V2, סאב פוקל 12 מסדרת האקסס והמגבר נקשמי שאליו הוא היה מחובר, סאב אינפינטי פרפקט, מורל הייבריד ואת המערכת מבוססת DLS בקורדובה שהייתה הטובה מבין כולן ללא ספק.

לעומת הסט אפ הכי נמוך מבחינה תקציבית שראיתי היה הפג'ו 205 האדומה שכללה סאב של Sound Extreme ורמקולים 6X9 של Clifornia Boom, מעבר לזה לא העזתי לראות :-).

בנוסף ראיתי כמה חלקי SLP למינהם כמו סאב של Kicker L7, סאב JBL GTO (אם אני לא טועה, זה שמו), כמה פיונרים 305C וכמה רוקפורדים למינהם (בקטגוריית הסאבים).

הדבר היחיד שלא יצא לי לשמוע זאת את הסט אפ המהולל בגולף (עם הלוגו של המורל בציפוי סקאי).

בכל מקרה אני נורא נהנה והפקתי הרבה ידע משמיעת מערכות של אנשים אחרים.

למי שלא יודע מי אני הייתי בעצם - אני הייתי הבחור עם הסאני האפורה.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

היה פצצה !

שיחקתם אותם ובאו המון יחסית .

כן ירבו מפגשים כאלו !:-P

תמיר עדין לא הבנתי איך אתה מסוגל לשמוע עם ה2 סאבים המטורפים האלה.

פורסם

שלח לו הודעה בפרטי הוא יתן לך הסבר מפורט חחחח

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

Guest תמיר .א.
פורסם

זה בעיה, לא שומעים מספיק חזק, צריך לבנות תיבה נורמלית.

תמיר

פורסם

מצטער שלא יצא לי להגיע... פשוט חזרתי אחרי 4 בליל שישי הביתה מהיציאה, לא התעוררתי בזמן.

בפעם הבאה בע"ה....

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...